Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naše raňajky rybacia pomazánka, rožky, čaj 🙂
včera som varila krémovú brokolicovú polievku a francúzske zemiaky 😉 a prvýkrát som piekla škvarkové pagáčiky 😉 dnes len urobím pizzu , polievku dojeme brokolicovú 😉
@hyta
@tinuskaha jaaj,dievcence,to som si len tak vymyslela,presne mnozstva nenapisem teda,ale takto som ich robila: nastruhala surovu cviklu (ja som struhala 3stredne velke),1vajicko,majoranku,ovsennu krupicu a jacmennu muku,alebo akukolvek inu muku,krupica ani byt nemusi,osolila som,muky som dala tak,aby sa z toho dali formovat krokety,potom som obalila v struhanke a vyprazila,ale urcite sa daju aj zapiect v trube. No chcela som tam aj syr nastruhat,zabudla som,mozno nabuduce vyskusam tak,ak nezabudnem. 🙂. Jednu som uz ochutnala,mne chutila,aj minule,co som robila,chutili.
Tak dnes mame polievku zo vcera - mrkva, por, sosovicka. Cestoviny. Na zaver ku kavicke citronovo-kokosove muffinky s citrónovou polevou (MNAM). 😉 Krasny dnik..
Ahojte. Dnes hranolky,vyprazany hermelin,cuketa,tatarka alebo cucoriedkova omacka
fazulova nakyslo, slany osuch
dajte typ na dobru omacku na špagety prosim
🙂
rajčinová polievka so syrom a mrvenicou, zemiakové pyré a mäso na smotane 🙂
dnes cesnačka pre detičky kalerábová s ovsenými vločkami, rezance s orechami/makom.
na večeru asi pizza a pizzové štangle s dresingom, a mrkvovo-jablkový šalát.
u nas dnes rizoto 🙂
@caspino
syrová:
1 ks smotana na varenie
4 ks syr tavený
100 g Niva
50 g údený syr
1 PL petržlenová vňať
bolonská:500 g bravčové mäso mleté
500 g konzervované paradajky
3 ks mrkva
1 menší zeler
2 ks cibuľa
2 PL olej
2 dl biele suché víno
soľ podľa chuti
1/2 KL mleté čierne korenie
4 srúčiky cesnaku
paradajková
pol kila paradajok ak nemame tak pretlak
1 ks cibuľa
3 strúčiky cesnak
kečup
morská soľ
mleté čierne korenie
muškatový orech
škorica
olivový olej
Dnes obedujeme mäsko na leči s ryžou a večer budeme jesť "veľkou lyžicou". Pozvaní sme na oslavu 50tky, tak som zvedavá na menu. Mm práve vyzvihol tortu a skoro ma odvalilo - 130e ...
@bobinkask tento recept určite vyskúšam
@michaelamilan dobry den môžete mi poslat recept na trdelnik na plechu lebo mi ta stranka nejde otvoriť . ďakujem
práve som dopiekla praclíky syrové a slané 🙂
500g hladkej múky
1čl soľ
200g smotana sladká
250g maslo
2 žĺtky
150 g eidam
1 prášok do pečiva
na vrch - bielok, soľ, sezam, syr
My dnes plucka na smotane,knedlik .
dnes brokolicova polievka, pecena svinacina na ciernom pive, varene zemiaky 😉
Bielkový chlebíček
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/334-biel...
Dnes som varila zeleninovu polievku a bryndzove halusky a sampinony na smotane s haluskami.
Dnes zeleninova polievka a vyprážaný karfiol
u nás plnená paprika a knedľa mňam 🙂
zienky, idem piect babovku s tvarohom v silikonovej forme, otazka znie vyberat ju mam az ked vychladne, ci?este som nepiekla v takej forme, mastit ju netreba ze?dakovala
Ahojte,ja som dnes robila zapekaný karfiol aj so zemiakmi,k tomu salát 😉
@kucminka asi píšem už neskoro,ale teraz som si všimla tvoju otázku,ja si tie suroviny dám do misky a všetko spolu vymiesim,v tom recepte,je ešte jeden link,ako cesto miesiť bez pekárničky. 😉
dnes zapekany karfiol a zemiacky 🙂
Dievcata prosim vas potrebujem recept na kralika. Nieco bez slaniny. Dakujem. Zajtra chcem robit

@bobinkask ďakujem.Mäso je hovädzie pomleté a dala som len soľ,čierne mleté korenie,trošku horčice a worčestrovej omáčky.Ak chceš môžeš pridať aj vajíčko.Ja som robila prvýkrát tieto. 😉
A veľmi chválim tvoje menu a fotky,všetko vyzerá vynikajúco 😝