icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
31. jan 2014

@zklimekova už pomoholo povytláčala som si niektoré námety a presne je tam to čo potrebujem, som vedela , že tu si poradím . ešte raz ďakujem 🙂

m_ij_ka
31. jan 2014

práve som dopiekla tvarohové buchty 😉

lululka555
31. jan 2014

ahojky 😎 , my sme dnes na obed dojedli paradajkovú zo včera s parmezánom a piekla som žemličky na domáce hambáče 😉

kucminka
31. jan 2014

@lululka555 kocky,chcem zamiesit na tie syrove pagaciky,len pozeram na recept,tie kvasnice sa davaju len do muky?lebo mlieko pisane nieje
@anaku

lucikusik
31. jan 2014

@zuzub môj osvedčený recept, robím ho s rôznymi obmenami
http://varecha.pravda.sk/recepty/hrncekove-coko...

jasminet
31. jan 2014

prave som si urobila topinky s volskymi ocami a kecupom 😅 😉 😉 😉

hyta
31. jan 2014

Ahojte, u nás dnes karfiolová polievka a kurací perkelt s cestovinou. Aby bolo i sladké, upiekla som tvarohový koláčik so želatinou a ovocím.

anaku
31. jan 2014

@kucminka ja robim cesto v pekarni to len rozdrobim drozdie navrch ale tak mozes si spravit aj kvasok tak do deci mlieka kludne a potom zmiesat...

nelly3
31. jan 2014

ahojte, nemate nejaky recept na masko na mede s cibulkou? mala som tento tyzden v restike bravcove maso na mede a na vrchu cibulka bola tiez sladucka, mnam. dakujem chcem vyskusat v nedelu.

iinuska
31. jan 2014

brokolicova polievka, vysmazana treska s varenymi zemiakmi a tatarkou

kucminka
31. jan 2014

@anaku ja pekáreň nemám,preto som nevedela,ako mám tam tie kvasnice dať,a nebude to ridke ,keď tam dám ešte mlieko navrch?lebo to tam písané neni

m_ij_ka
31. jan 2014

naša večera pečené klobásky a jaternice, horčica, rohlíky, čaj 🙂

slimstar
31. jan 2014
anaku
31. jan 2014

@kucminka daj menej a pripadne dosyp muky keby bolo

bobinkask
31. jan 2014

@raza dakujem určite vyskúšam 😵

kucminka
31. jan 2014

@anaku dakujem,zamiesene🙂

bobinkask
31. jan 2014

@michaelamilan ten trdelník super vyzerá ... moj synátor má velmi rád trdelník, tak mu upečiem 😵
@irsina83 možem sa spýtat na velkost formy v ktorej si piekla ten chlebík ? vyzerá velmi chutne - milujem sladké chlebíky so suš.ovocím 😵

bobinkask
31. jan 2014

dnes hrstková polievka, tvarohovo-pšenový nákyp a na večeru som robila zapekané filé v citronovo-cesnakovej marináde s dusenou zeleninou a zem.kašou... dnes mi moje detúrence spravili velkú radost s vysvedčením, tak dostali brumíkov (nemám formu na brumíkov, tak majú mackov pu 😀 ) už ráno sa ma pýtali, či aj tentoraz im ich upečiem 🙂 začína to u nás byt tradíciou 🙂 tentoraz ich mali s čokoládou a posypané orechami

ikika
31. jan 2014

@bobinkask kraaasa... prosim Ta, dala by si mi recept na ten tvarohovo-psenovy nakyp... dakujem. 😵

bobinkask
31. jan 2014

@lululka555 krásne sú tie žemličky... prosím ta, akú si robila nápl do hamburgerov- myslím maso 😉 zajtra chceme ist s detmi na výlet, tak by som ich vyskúšala spravit...dakujem
@lucikatn dakujem za info určite vyskúšam vyzerajú mnam 😉

bobinkask
31. jan 2014

@ikika dakujem 😵 jasné páči sa http://varecha.pravda.sk/recepty/psenovy-nakyp/... podla tohoto receptu len z dvojnásobnej dávky 😀 a tentoraz som do toho nastrúhala aj dve jablčka, len odporúčam z jablk trošku vyžmýchat štavu, lebo ja som zabudla...ale aspon bol nákyp štavnatý 🙂

ikika
31. jan 2014

@bobinkask uf, no vyzera to skvele... to musim v blizkej dobe urobit... dakujem za recept... 😵

ikika
31. jan 2014

@bobinkask este mi, prosim Ta, porad, cim by som mohla nahradit med... javorovym sirupom alebo to je slabe? Mozem dat praskovy cukor prinajhorsom? 😕 😅 Diky. 🙂

bobinkask
31. jan 2014

@ikika možeš javorovým alebo agávovým sirupom poprípade aj tým cukrom...ten med je tam asi hlavne aby ten nákyp bol v takej zravšej verzii...aj ked pečením stráca svoje výživové hodnoty ,ale dá tomu jedlu dobrú chut 😵

elena100
31. jan 2014

@womankc Vdaka za recept, dlho som ho hladala na internete, lebo moj povodny som stratila a tato kapustnica je fakt vynikajuca. Vlado bol vynikajuci kuchar, okrem ineho.

luciok
31. jan 2014

@womankc
@rybiicka
@cukrik580 Vďaka za nápady, nakoniec vyhral ten pác z jogurtu - úplne najjednoduchší čo som našla, lebo mamina nerada experimentuje a toto je už dosť čo povedať že sa rozhodla urobiť niečo iné ako je zvyknutá 😀

lucikusik
31. jan 2014

@bobinkask prosím Ťa, ako si pripravila tie filé?

lucikusik
31. jan 2014

Koláčik upečený. Minuli sa mi slivky, tak som pridala černicomaliny a som prekvapená ako to spolu dobre chutí. Zajtra budú mňam raňajky.

miruska73
31. jan 2014

ahojte babulky tak tento tyzden sme toho moc nenavarili este v stredu sme dojedali kacku 😀 😀 😀 no nastastie mojim nevadi jest tri dni to iste 😝 v stredu som spravila babovecku robim uz tristo rokou nadhenu vysoku a teraz bola taka mrnava 😠 😀 neviem co sa jej prihodilo....a upiekla som pizzove kolieska z listkoveho cesta ...no a stvrtok sme mali kus kus s pecenymi rybkami olivami a oliv.olejom a paradajkou..mnamka to je robime to na sposob salatu...a ostrokyslu cinsku polievku...no a dnes som urobila ajickovu pol.kura na paprike s haluskami a upiekla som orechovy mriezovnik ale miesto mtiezok su na vrchu hviezdicky a mesiacik na zelanie nasej krpatej ....a prave somvytiahla z rury makovy a skoricovy zavin juuuuuuuuuuuuuuuuuj aka vona 😵 😵 😵 😵 idem rychlo spat ,ledo budem musiet kostovat 😠 .... 😀 😀 😀 😀

siska53
31. jan 2014

Zajtra cicerova polievka (ta vyjde asi aj na,pondelok,je jej dako vela). A robila som cviklove krokety,ryzu k tomu bude salat little gem,ten,som len,umyla. Neviem,ako sa vola po slovensky,je taky malicky 🙂