icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
31. jan 2014

@bobinkask ďakujem.Mäso je hovädzie pomleté a dala som len soľ,čierne mleté korenie,trošku horčice a worčestrovej omáčky.Ak chceš môžeš pridať aj vajíčko.Ja som robila prvýkrát tieto. 😉
A veľmi chválim tvoje menu a fotky,všetko vyzerá vynikajúco 😝

hyta
1. feb 2014

@siska53 Prosím ťa, môžeš mi napísať recept na tie tvoje cviklové krokety? Ďakujem.

m_ij_ka
1. feb 2014

naše raňajky rybacia pomazánka, rožky, čaj 🙂

mami.sk
1. feb 2014

včera som varila krémovú brokolicovú polievku a francúzske zemiaky 😉 a prvýkrát som piekla škvarkové pagáčiky 😉 dnes len urobím pizzu , polievku dojeme brokolicovú 😉

tinuskaha
1. feb 2014

@siska53 mozem poprosit recept na tie cviklove krokety?dakujem pekne

siska53
1. feb 2014

@hyta
@tinuskaha jaaj,dievcence,to som si len tak vymyslela,presne mnozstva nenapisem teda,ale takto som ich robila: nastruhala surovu cviklu (ja som struhala 3stredne velke),1vajicko,majoranku,ovsennu krupicu a jacmennu muku,alebo akukolvek inu muku,krupica ani byt nemusi,osolila som,muky som dala tak,aby sa z toho dali formovat krokety,potom som obalila v struhanke a vyprazila,ale urcite sa daju aj zapiect v trube. No chcela som tam aj syr nastruhat,zabudla som,mozno nabuduce vyskusam tak,ak nezabudnem. 🙂. Jednu som uz ochutnala,mne chutila,aj minule,co som robila,chutili.

chloe001
1. feb 2014

Tak dnes mame polievku zo vcera - mrkva, por, sosovicka. Cestoviny. Na zaver ku kavicke citronovo-kokosove muffinky s citrónovou polevou (MNAM). 😉 Krasny dnik..

zuzkat1
1. feb 2014

Ahojte. Dnes hranolky,vyprazany hermelin,cuketa,tatarka alebo cucoriedkova omacka

iinuska
1. feb 2014

fazulova nakyslo, slany osuch

caspino
1. feb 2014

dajte typ na dobru omacku na špagety prosim
🙂

m_ij_ka
1. feb 2014

rajčinová polievka so syrom a mrvenicou, zemiakové pyré a mäso na smotane 🙂

zuzub
1. feb 2014

dnes cesnačka pre detičky kalerábová s ovsenými vločkami, rezance s orechami/makom.
na večeru asi pizza a pizzové štangle s dresingom, a mrkvovo-jablkový šalát.

titkovamiriam
1. feb 2014

u nas dnes rizoto 🙂

titkovamiriam
1. feb 2014

@caspino
syrová:
1 ks smotana na varenie
4 ks syr tavený
100 g Niva
50 g údený syr
1 PL petržlenová vňať
bolonská:500 g bravčové mäso mleté
500 g konzervované paradajky
3 ks mrkva
1 menší zeler
2 ks cibuľa
2 PL olej
2 dl biele suché víno
soľ podľa chuti
1/2 KL mleté čierne korenie
4 srúčiky cesnaku

paradajková
pol kila paradajok ak nemame tak pretlak
1 ks cibuľa
3 strúčiky cesnak
kečup
morská soľ
mleté čierne korenie
muškatový orech
škorica
olivový olej

hyta
1. feb 2014

@siska53 Veľmi pekne ti ďakujem, hneď budúci týždeň idem vyskúšať a napíšem, či chutilo. Môj manžel je mäsožravec, no zvyká si pri mne i na zeleninkové menu.Čo mu ostáva, ak nechce ostať hladný.

luciok
1. feb 2014

Dnes obedujeme mäsko na leči s ryžou a večer budeme jesť "veľkou lyžicou". Pozvaní sme na oslavu 50tky, tak som zvedavá na menu. Mm práve vyzvihol tortu a skoro ma odvalilo - 130e ...

adulienka16
1. feb 2014

@bobinkask tento recept určite vyskúšam

adulienka16
1. feb 2014

@michaelamilan dobry den môžete mi poslat recept na trdelnik na plechu lebo mi ta stranka nejde otvoriť . ďakujem

m_ij_ka
1. feb 2014

práve som dopiekla praclíky syrové a slané 🙂
500g hladkej múky
1čl soľ
200g smotana sladká
250g maslo
2 žĺtky
150 g eidam
1 prášok do pečiva
na vrch - bielok, soľ, sezam, syr

mima2778
1. feb 2014

My dnes plucka na smotane,knedlik .

stellamaris
1. feb 2014

dnes brokolicova polievka, pecena svinacina na ciernom pive, varene zemiaky 😉

anos18
1. feb 2014

Dnes som varila zeleninovu polievku a bryndzove halusky a sampinony na smotane s haluskami.

adulikka
1. feb 2014

Dnes zeleninova polievka a vyprážaný karfiol

zabka79
1. feb 2014

u nás plnená paprika a knedľa mňam 🙂

katkas1
1. feb 2014

zienky, idem piect babovku s tvarohom v silikonovej forme, otazka znie vyberat ju mam az ked vychladne, ci?este som nepiekla v takej forme, mastit ju netreba ze?dakovala

lululka555
1. feb 2014

Ahojte,ja som dnes robila zapekaný karfiol aj so zemiakmi,k tomu salát 😉

lululka555
1. feb 2014

@kucminka asi píšem už neskoro,ale teraz som si všimla tvoju otázku,ja si tie suroviny dám do misky a všetko spolu vymiesim,v tom recepte,je ešte jeden link,ako cesto miesiť bez pekárničky. 😉

kibuk
1. feb 2014

dnes zapekany karfiol a zemiacky 🙂

zuzkat1
1. feb 2014

Dievcata prosim vas potrebujem recept na kralika. Nieco bez slaniny. Dakujem. Zajtra chcem robit