Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes špenátová polievka s čerstvého špenátu , špaldové palacinky s jahodovým džemom, alebo slivkovou nutelou , pre seba si spravím grilovaný ementál so zeleninovým šalátom 😉
Dnes šošovicová polievka s párkom a zo včera mám ešte šišky 🙂
Dnes je pečené rebierko so zemiakmi a paradajkova polievka 🙂
dnes fazulova polievka s udenym 🙂
na dnes zeleninová polievka a ako druhe zemiaky zapečené s klobaáskou a brokolicou poliate rozšlahaným vajíčkom a smotanou ,kapustový šalátík 🙂
dnes pečené br. rebrá + zemiačky + kyslá kapusta 🙂
Morčací vývar, morčacie rizoto,uhorkový šalát.
Baby poradte čo takéna rýchlo a chutné si mám sprawiť do práce na nočnu ? 🙂 pečivo mi lezie hore krkom už 😒 síce máme kura a tarhonu ale kto to tam bude objedať od kostí 😀
@zuzub spravim cesto na bublaninu a to davam do kosickov, a krem je maslovo pudingovy: 3 dcl mlieka, 200g krystal.cukru, 1 vanilkovy cukor, 1 vanilkovy puding v prasku, 1 maslo ( 250g ). Vsetko okrem masla zmiesame a uvarime husty puding, po vychladnuti vmiesame maslo. Tentokrat som na koniec pridala potravinarske farbivo.
ja som dnes varila zeleninovú polievku s krupicovými haluškami, dvojfarebný ryžový nákyp s marhuĺami a slivkami, a aby toho sladkého nebolo málo, tak som urobila aj moravské koláčiky 🙂
sosovicova polievka, kuracie s fazulou a k tomu cestoviny..
baby nejake tipy co s brokolicou? okrem polievky a zapecenej brokolice.. vdaka 🙂
@lululka555 dakujem 🙂
U nás sme dnes mali krémovú brokolicovú polievku s krutónami a pstruhy na masle, ochutené bylinkami, opečené zemiaky a zeleninový šalát.
Tu je recept http://dobruchut.azet.sk/recept/27143/fotorecep... . Prílohou bola zemiaková kaša. Inak sa dajú i z brokolice robiť fašírky, či placky.
práve do dopiekla štrúdľu makovo jablkovú a tvarohovú 🙂
@kuriatko84 som to kukla , môžeš mi písnuť , že čo tam všetko skutočne bolo a akú veľkú si objednávala????s kvalitou si bola spokojná??? toto je super a vozia dokonca aj na našu stranu ďakujem
Polievka zo vcera brokolicova s krupkami. Muz dojedal kuracie v sladkokyslej omacke s ananásom, ryza. Dcera a ja rizoto (morcacie masko, ryza, mrkva, kukuricka). Sladka bodka 😉 citronovo-makove muffinky s citrusovou polevou.
@womankc my sme si objednali rodinnu slovensku bednicku, kvalita super, vsetko cerstve, na mnozstvo ti presne nepoviem vazila som len hlivu, lebo tej sa mi zdalo moc malo bolo jej 255g.
ale boli tam zlte zemiaky, cibula, cvikla, mrkva, por, zeler, kalerab, hliva, jablcka
vecer mozem poslat aj foto 🙂 musim po malu do skolky paa
@irsina83 mozem recept??? Vyzera to mnamkovo
naša večera zapekané nivové rohlíky, čaj 🙂

Potrebujem poradiť nejakú dobrú kuchársku knihu,máte nejaké tipy?ďakujem