icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nika80
8. feb 2014

Ahojte, nemáte nejaké recepty, kde by som mohla použiť višne v rumu? Ďakujem

m_ij_ka
8. feb 2014

kôprovka s párkom, šúľance plnené slivkovým lekvárom a makovou posýpkou 🙂

zklimekova
8. feb 2014

dnes ráno nás babka prekvapila a priniesla nám moravské koláče, tak sme mali sladké raňajky, na obed brokolicová krémová polievka, špagety s maskovou omáčkou, s pasírovanými paradajkami, postrúhaný syr 🙂

gelinka75
8. feb 2014

dnes sme dojedali paradajkovu polievku s pismenkami, spravila som francuzske zemiaky a tvarohove a orechove rozky 🙂

nmonika
8. feb 2014

U nas dnes hrstkova polievka a zivanska 🙂 A vybrala som tortu z mraznicky sa si dame neskor 🙂

zahradka76
8. feb 2014

ja som dnes varila slepaciu polievku s rezancami a hovädziu rostenku na prirodno s celozrnnou ryzou a zeleninovym salatom 🙂

janap76
8. feb 2014

poradťe prosím niečo dobré z mletého brav.mäsa 🙂 ....ďakujem 🙂

katkas1
8. feb 2014

vyprazane rybie file so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom, kedze som tento tyzden uz 2x piekla tak dnes len pudingove pohare s piskotami, ovocim a slahackou, zajtra ideme k svokrovcom a tam bude vyvar, pecene masko, knedla, kapusta a sisky s ovocnou penou 🙂

katkas1
8. feb 2014

@janap76 bud mlete syrove rezne alebo plnenu roladu

janap76
8. feb 2014

@katkas1 hmmm ďakujem 🙂

katkas1
8. feb 2014

@janap76 poznas tu roladu ako sa robi?je to celkom fajne

saxana36
8. feb 2014

Hovädzi vyvar,pecene zemiaky a k tomu kuracie prsia zapekane s broskynou a syrom a teraz dopeceny cviklovy kolac

janap76
8. feb 2014

@katkas1 myslíš roládu zo zmesi ako fašírka ?

katkas1
8. feb 2014

@janap76 nie, das si do misy mlete maso, pridas, sol, cierne mlete korenie, vegetu a mlieko/tak aby ti z toho vznikla poloriedka masa/ cez noc nechas stat v chladnicke.rano odtrnes alobal, pomastis a rukou spravis z toho maska taky obdlznikna ten alobal, na masko pohadzes co mate radi, syr, sunku, kukuricu, hrasok, hribiky, kapiu, proste co mas a ptom ten alobal skrutis aby ti z toho vznikla rolada a das upiect, ja to robim tak ze v alobalae peciem len kym sa to masko pekne nespoji a potom ho dam z alobalu von a peciem tak lebo mi zvykol prihoriet spodok na ten alobal, inak je to z knihy recepty zo zivota z tych prvych dielov

zuzkat1
8. feb 2014

Ahojte. Vcera sme dojedali borsc a cesnakace a na veceru Som urobila dvojfarebnu vianocku a na ranajky chlieb.a dnes fazulova polievka na kyslo,fasirky,zemiakovy salat na kyslo a zemiakova kasa a teraz sa dopekaju sisky v rure.

janap76
8. feb 2014

@katkas1 vyskúšam, vďaka 🙂

janap76
8. feb 2014

@gelinka75 mňamka 🙂 ako vždy 🙂 😉 tie koláčiky by som zjedla aj s plechom 😀

katkas1
8. feb 2014

@janap76 za malo 🙂

janap76
8. feb 2014

@mima2778 môžem poprosiť recept na tie muffiny ? ďakujem 🙂

jani74
8. feb 2014

u nás dnes a ak zostane aj zajtra slepačí vývar s domácej sliepky so slížikmi, segedín (10l 😀 ) a domáca knedľa (6ks 😀 ) a český perník 😉

tin007
8. feb 2014

Dojedame zo vcera porkovo-zemiakovu omacku, rizoto a urobila som makovo-jablkovy kolac.

m_ij_ka
8. feb 2014

naša večera domáca pizza (šunka, paprika, cherry rajčiny, klobáska, kukurica, cibuľka, syr)

danielaj
8. feb 2014

@pena33 pozri môj album, výborné cesto bez kysnutia, múžeš z neho robiť aj osie hniezda a pod... https://www.modrykonik.sk/blog/danielaj/album/m...

danielaj
8. feb 2014

@vivusika včera som tu dávala recept, podľa tohto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19069

danielaj
8. feb 2014

ja som dnes varila iba druhé, ešte sme dojedali fazuĺovicu z údeným , vyprážané podkovičky z kapra, vyprážané filety zo šťuky v smotanovo-bylinkovom cestíčku - musím pomaly uvoľňovať mrazák s rybami, lebo už začína sezóna a muž povedal, že pokiaľ sa neminú tie z minulého roka, nedonesie žiadnu rybu 😅 k tomu som robila zemiakový šalát, piekla som jogurtovú šťavnatú bábovku a na olovrant bola ovsená kaša s banánmi 😉

zahradka76
8. feb 2014

@janap76 ahoj, odporucam z mleteho br. masa napr. kolozvarsku kapustu, mlete rezne, masove gulky v paradajkovej omacke, omacka bolognese so spagetami....

bubo1104
8. feb 2014

kapustová polievka , zemiaky + bravčové rezne ( odstáte cez noc v marináde ) + kompót

veronicka12
8. feb 2014

Ahojte no vcera som robila raznici + bylinkovo cesnackove zemiaky a langose dnes dojedcky vsetko bolo perfektne,zajtra pecena krkovicka biela a cervena kapusticka a zemiakove gule a zabudla som fajnova tatinkova polievocka hovadzia a nejaky kolacik zbucham .

tin007
8. feb 2014

Na veceru som si urobila guacamole, mnam!