icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

janap76
8. feb 2014

@zahradka76 juuj kapustičku by som si hneď dala 🙂 len kojím, takže ju terza nejem 🙂

vivusika
8. feb 2014

@danielaj ďakujem, akosi som to nepostrehla 🙂

slavka1307
8. feb 2014

@mima2778 Čo je prosím slonie zradlo ? 🙂

fatima30
8. feb 2014

kocky co varit ak mam pokazeny zaludok,taky receptik ktory mozu aj ostatni,hlavne polievku neviem a mammorcaciem prsia tak tiez este neviemco

raza
8. feb 2014

@slavka1307 to je perfektný šalátik, mňááám.. na nete nájdeš recept

irsina83
8. feb 2014

Nasa vcerajsi vecera, hovadzi steak a kuracia pecen s cibulovou pivnou omackou a pyre zo zemiakov a ruzickovych kelov - podla J. Olivera - to sme mali s manzelom jeden steak na polku. Na fotke to vyzera, ze bolo toho vela, ale bola to taka vacsia jedna porcia. a dnes manzel piekol briosku a ja som este robila dusene provensalske hovadzie.

michaelamilan
8. feb 2014

Ahojte, dnes boli pečené kuracie stehná a ryža. Pridávam foto z predchádzajúcich dní: mrkvová omáčka so smotanou a knedlou a thai wok s ryžou
Podelím sa s vami aj o našu skúsennosť uff.......chcela som si ušetriť prácu s varením, tak som v MECKER mäsiarstve kúpila jaternice a krvavnice(my ich milujeme) ale teda NAPOSLEDY!!!!!! najprv sme chrupli do chrupavky a nakoniec s hlavou v záchode sme mali v ústach prasačiu kožu s chlapami.... veru neoplatí si krátiť čas varením, bo najlepšie je to, čo máme doma spravené!!! Poučila som sa a už NIKDY! fuj!

trudka4
8. feb 2014

@lululka555 super, jsem ráda, že chutnaly 🙂

salome_82
8. feb 2014

Paradajková polievka, paprikáš s haluškami a domáci termix 🙂

m_ij_ka
9. feb 2014

naše raňajky nivové rožky, čaj 😉

cencula
9. feb 2014

m_ij_ka a nivové rožky si prosím ťa robila doma? dáš prosím ta recept aj s foto ak máš&, dakujem.

zarabono
9. feb 2014

@irsina83 to provensalske hovazie vyzera super,mozes dat prosim recept?dakujem

andula30
9. feb 2014

@mima2778 mozem recept na tie mufinky?

vivusika
9. feb 2014

zeleninová polievka, bravčové rezne naopak, zemiaková kaša a od včera čokoládová bábovka 🙂

lydia22
9. feb 2014

Cesnaková polievka hovadzina na štave s knedlou a muffiny s ovocím

bambulka82
9. feb 2014

my vcera strukova mliekova polievka, francuzske zemiaky s cviklou..na dnes polievka este ostala, druhe masko na stave so zeleninou, k tomu cestovina..vcera som robila kysnuty slivkovy kolac s posypkou, ostalo aj na dnes 🙂

trasko
9. feb 2014

Ahojteee tak dnes sa mi podarilo navarit za dve hodky,kedzenajmladsi SENÁTOR isiel vcera na vyjazd mimo domu a teraz isiel apuci pre neho......dnesne menu-Rajcinova bezlepkova polievka so syrom a bazalkou,domace morcacie stehna pecene na masle s cibulou,cesnakom,jablkom a zazvorom podliate suchym vinkom.priloha ryzka alebo zemiaky,muz si da k tomu broskynovy kompot,ja uhorky a starsi senator ma znova kuraci steak s provensalskymi bylinkami,ryzu a tatarku.....idem vyuzit sexi volno a napustit si vanu s penou a dam si poharik vinka....krassnu nedelu 😎

michaelamilan
9. feb 2014

dnes brokolicová krémová polievka a zo včera dojedáme stehná a ryžou

monika_k
9. feb 2014

@irsina83 Ahoj, mozem sa opytat z akeho masa kontrektne robis tie steaky ? alebo ake maso na steaky by si mi odporucila...dakujem za odpoved a samozrejme ta musim pochvalit, krasne jedla, ktore su urcite velmi chutne a taktiez krasne fotky 🙂

tatianka.g
9. feb 2014

@irsina83 tie tvoje recepty su nadherne a urcite chutne, prosim ak mozes, pridavaj hned aj recepty, myslim, ze vsetky budeme rady 🙂

slavkicek
9. feb 2014

@irsina83 mozem ta poprosit o recept na briosku ? Vyzera uzasne. Dakujem

marlenka75
9. feb 2014

Frankfurtská polievka, zemiaková kaša, vyprážané bravčové rezne, vyprážaná hliva ustricová, sterlizovaná kapusta, čokoládový koláčik.

fafa
9. feb 2014

@irsina83 prosím ta podla akého receptu robis briosky? vyzeraju uzasne, original francuzske.....

nelly3
9. feb 2014

bravcove masko na sampionoch+zemiakova kasa 😉

egyptanka
9. feb 2014

@saxana36 prosim ta, ako robis ten sciklovy kolac? Dakujem

irsina83
9. feb 2014

@tatianka.g dakujem 🙂 pouzivaj hovadziu roztenku 🙂

mima2778
9. feb 2014

@janap76
@andula30

No receptik presne nepoviem,robim od oka,klasicke piskotove cesto(hl.muka,vajce,cukor +prasok do peciva,soda bikarbona,olej,mlieko) ja prisypavam co treba,viem asi ako by malo mat konzistenciu no a uvarim puding a dam na to ovocie 🙂

mima2778
9. feb 2014

@slavka1307 to je salat pre clapov 🙂 na nete je plllllllno receptov,chuti aj mne,asi sa tak vola preto,lebo je pre hladosov 🙂

gelinka75
9. feb 2014

dnes klasika kuraci vyvar so zeleninou a slizikmi a madarsky perkelt s haluskami, kolac himalaje

bubo1104
9. feb 2014

hovädzia polievka , varené zemiaky + fašírka + uhorka . Upiekla som koláčik na spôsob bublaniny s 3 druhmi ovocia a s posípkou