icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mima2778
9. feb 2014

My dnes polievka z drobkov a vepro,knedlo,zelo .

zuzike271
9. feb 2014

dnes sme na obed mali bravčove plnene brokolicou s ryžou

tremonti
9. feb 2014

@irsina83 mohla by si mi pls dat recept na to provensalske hovadzie? Vyzera to vynikajuco!!!

mami.sk
9. feb 2014

Dnes som vyskúšala nový recept na marinovaný bravčový závitok s ryžou, prílohu som urobila zeleninový šalát 😉

http://dobruchut.azet.sk/recept/18915/plneny-ma...

veľmi sme si pochutili 😉

daniela09
9. feb 2014

my sme dnes mali kelovú polievku, vyprážaný syr so šunkou, opekané zemiaky, zeleninová obloha, a ako zákusok brownies s mandľami, mascarpone krém a zo zvyšného krému som urobila tiramisu, vrch poliaty parížskou polevou. prajem pekný zvyšok nedele

siska53
9. feb 2014

My sme mali taky mix,boli sme u svokrovcov.
ja som,doniesla slepaciu polievku z domacej sliepky so slizikmi,zapekany fenikel,ryzu a tvarohovu zemlovku s bobulovym ovocim zo zahrady.
svokra mala ryzu,zemiaky,dusenu zeleninu,kuracie maso a brokolicovo-karfiolovou kremovu polievku.
kazdy si dal,na co mal chut.

luciaq
9. feb 2014

kuracia polievka a kralik http://varecha.pravda.sk/recepty/kralik-na-brus.... super bol 🙂

m_ij_ka
9. feb 2014

kurací vývar so zeleninou a niťovkami, obrátené rezne s ryžou a čerešňový kompót

vinnienka
9. feb 2014
natinecka
9. feb 2014

@daniela09 recept na brownies by nebol ?´ˇdakujem

zklimekova
9. feb 2014

my dnes slepačia polievka s rezancami, zemiaková kaša a klasika rezne z kuracích pŕs 😉

mia1112
9. feb 2014

@gelinka75 mnam to vyzera dobre. Mohli by ste mi poslat recept na kolacik aj plnky? Dakujem

gelinka75
9. feb 2014

@mia1112 dakujem, robila som podla tohoto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/bratislavske-r...

mia1112
9. feb 2014

@gelinka75 dakujem!

denaalubos
9. feb 2014

Dnes ražničí a pečené zemiaky 🙂

daniela09
9. feb 2014

@natinecka jasné že by bol
Brownies
200g masla roztopíme s 200g kvalitnej čokolády, 5 vajec vyšľaháme s 2 šálkami kryštálového cukru a 1 vanil. cukrom, pridáme čokoládu k vajíčkam, premiešame, pridáme 1 šálku hladkej múky, 1PL kakaa, trošku kypriaceho prášku a 2 ČL nesky. Kto chce, môže pridať orechy, ja som mala plátky mandlí. Pečieme cca 30 min. na 180 st.

natinecka
9. feb 2014

@daniela09 ďakujem pekne 🙂

mimmka30
9. feb 2014

My dnes kuraci vyvar a kolozvarska kapusta 🙂

danielaj
9. feb 2014

ahojte, dnes vývar z kosti z bravčového karé so zeleninkou a slížikmi, kurací perkelt, halušky, zapekané bravčové karé v smotanovo-syrovej omáčke, ryža, hranolky, kapustový šalát, kompót, ako dezert pudingovo-smotanové poháre 😉

lululka555
9. feb 2014

Ahojky,u nás dnes vývar so zeleninou a slížikmi, ražniči ,ale také bez napichovania,ryža,pečené zemiaky a hlávkový šalátik k tomu.
Piekla som ananásový koláč s kokosovou penou... 😉 peknú nedeľu 😵

bobinkask
9. feb 2014

ahojte včera som varila krémovú polievku z hlivy a zapekaný hermelín so špenátom v pizza ceste s dusenou zeleninou a cviklou, rýchli jablkovo-datlový koláč ...dnes sme dojedli včerajšiu polievku a druhé kuracie prsia s brokolicovou omáčkou, celozrnná ryza a náš dnešný koláčik cviklovo-čokoládový... na vrch mal ist džem a čokoláda, ale ja som roztopila čokoládu na troške masla a do toho som popučila banány...bol mnááám 😵

peta268
9. feb 2014

...vcera sme mali paradajkovu polievku so syrom, sampinovo-spenatovy quiche a hrncekovy kolac s jablkami a orechmi...a dnes slepaciu polievku s domacimi rezancami, cinske rezne s dusenymi zemiakmi a zeleninovy salat... a smotanova torta s lesnym ovocim

m_ij_ka
9. feb 2014

naša večera my s priateľom sme si dali kačaciu pečeň , pre baby som spravila puding s piškótami 😉

briketa
9. feb 2014

@m_ij_ka ai to visi vo vzduchu, u nas dnes na veceru budem robit telaciu pecen 🙂. Sote s cibulou a balsamicom s opecenymi zemiakmi pre manza

m_ij_ka
9. feb 2014

@briketa júúj ja už mám plné brucho. Ale vôňu určite zacítim, prajem Vám dobrú chuť. 🙂

slimstar
9. feb 2014

Zaujímavý recept Kvitnúca cibuľa
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1271-kvi...

lizatko1009
9. feb 2014

odporucam vam tuto sol

pimpulka
9. feb 2014

Ja dnes polievocka z kuracích drobkov so zeleninou a hovädzie na stave s hraskom a sprcla som aj trosku horcice, príloha tarhona

raza
9. feb 2014

@lululka555 mňám, zas budem otravná 😅 môžem ťa poprosiť o recept na ten ananásový zákusok ?