Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,my sme dnes dojedli zo včera hríbové melenčeky a robila som domácu pizzu 😉
Dnes bryndzová polievka a zapekané cestoviny
Gundel palacinky recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1124-gun...
@zoe_a vyzeraju skvele 🙂 nedas recept? Dik 🙂
@slniecko77 dakujem. . robila som ich nasledovne: urobila som si piskotu zo 4 vajec, nasledne som povykrajovala srdiečka.po dve som zliepala pudingovo maslovou plnkou. takisto aj boky som potrela plnkou a posypala orechami..vrchne srdiečko som potrela jahodovym lekvarom, poukladala čerstvými jahodami,zaliala želatínou a dozdobila zvyšným krémom.
@zoe_a dakujem 🙂 skutocne su nadherne, ako od profesionala 😵 ale urcite budu chutnejsie, kedze su domace a z lasky 😵
@slniecko77 dakujem, uvidime zajtra ake budu 🙂
Dnes som piekla kváskový chlebík č. 18 z http://mare.remare.sk/index.php/pecenie-domaceh... a na večeru rožkové perky so slivkovým lekvárom a makom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432
Dnes kalerabova polievka s halustickami a segedinsky gulas s knedlou.
@zoe_a a ako robis konkretne ten pudingovy krem
0,5l mlieka, 2 zlaté klasy alebo pudingy, cukru kto ako ma rad sladke, ja davam aspon jeden vanilkovy a krystalovy dosypem od oka + 250 g masla..
@zoe_a dakujem, torticky vyzeraju uzasne
moj syncek bude mat o tyzden rok a chcela by som urobit nejaku torticku, tak uvidim k comu sa odhodlam
@tatianka.g ja tiez nie som na torty ale taketo bez marcipanu sa daju zvladnut 🙂
@nika80 ahoj🙂. Mam odskusany tento...je vyyyyyyybornyyy......len miesto bebe keksikov davam maslove club a davam 500g tvarohu a 1 rocottu. / mozno by stacil len ten tvaroh.
@anos18 dakujem pekne za tip, dobre vediet. 😉
Ahojte vie mi niekto poradit BIO OBCHOD V SEREDI? Moze byt aj Hlohovec....vdakaaaa
@lenkaleg Najlepsie BIO produkty v Seredi kupis v DM 😉
@levandullka LEN?....kazdopadne dakujem
@lenkaleg Myslim ze ano… Potom BIO kupis uz iba v beznych obchodoch, no tam je ten vyber veeelmi maly… ☹
vcera som varila sekanu ale som ju super presolila ze ja som ju ani jest nemohla a to ja zboznujem slane!!! a manzel co slane nemusi tak to jedol ale nechapem preco 😵 😀 , povedala som ze to vyhodim ale povedal ze to bude jest.. 😀 😎
@zklimekova wow to ty si robila tie postavicky wow fakt super!!!! ja som myslela ze su to babky
@levandullka a to NATURE HOUSE....bola si tam?
Ozaj chcem sa ta spytat aky obchodik to mas?
@lenkaleg Nie, ani som o tom nepocula 😅. V Seredi uz vela casu netravim… Aky obchodik myslis ze mam? Takto vecer mi to uz nezapina 😅
ja som nejak na teba klikla a co si varila a piekla a mala si tam muffinky pre zakaznikov ze k vyrociu obchodika
@levandullka ja som nejak na teba klikla a co si varila a piekla a mala si tam muffinky pre zakaznikov ze k vyrociu obchodika
@lenkaleg Ahaaaa 😀. Rodicia maju Bella floru 😉
naše raňajky musli s mliekom

naša večera cestoviny s tuniakom 🙂