icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kikatko
14. feb 2014

dnes sa u nás nevarí- uplne sama doma: bezdetné, slamenná vdova, neopatrovatelka. takže ak pride kocur, tak si len niečo objednáme( kamoš ma reštiku a vždy niečo pošle aj kocurovi) a ak nie, bude bonbonierova dieta

kikatko
14. feb 2014

@danielaj adoptuj si ma 😀

elienocka
14. feb 2014

DNES ROBILA SOM TIE ROZKOVE PIROHY 1 KRAT GENIALNA MNAMKA 🙂 DAKUJEM ZA TIP CHODIM SA SEM INSPIROVAT 🙂

m_ij_ka
14. feb 2014

vajíčková polievka, mäso na horčici s knedľou 😉

danielaj
14. feb 2014

@kikatko 😀 😀 😀

levandullka
14. feb 2014

Dnešný obed - pizzokcheri 🙂

lucikatn
14. feb 2014

@levandullka to je čo prosím ťa? Vyzerá to ako zo šampiňónov...

levandullka
14. feb 2014

@lucikatn Su to specialne cestoviny, zemiaky, tvrdy syr, spenat a maslo prevonane cesnakom a salviou 😉. Veeelka mnamka 🙂

irsina83
14. feb 2014

@shania31 ale ja tak varim aj ked su deti hore. Mala je uz velka, bud mi pomaha, alebo sa hra 🙂 Neviem ako, ale aj ked byvala viac doma ako v skolke tak aj vtedy som varila. Deti musia pochopit, ze to robim pre ne a ze to bude mnam mnam 😀

lucikatn
14. feb 2014

@levandullka akosa volajú tie cestoviny? Dajú sa bežne zohnať? Vyzerá to veľmi dobre a podľa surovín to aj musí byť dobré 😀

levandullka
14. feb 2014

@lucikatn Volajú sa Pizzokcheri a dajú sa myslím zohnať v talianskych obchodoch 🙂. My si po ne pravidelne raz ročne chodíme do Talianska 😅.

lucikatn
14. feb 2014

@levandullka fúú no tak to bude asi u nás problém.Ale aj tak ďakujem a ak sa mi ich náhodou podarí zohnať tak vyskúšam tvoju dobrotu 😉

levandullka
14. feb 2014

@lucikatn Určite sa ti to podarí, v BA je veľa obchodov s talianskymi potravinami, určite ich tam budú mať 🙂. A ak by nie, budem na teba tento rok v Taliansku myslieť a pošlem jedny 😉

miminaaa
14. feb 2014

Toť náš obedík - cícerová polievka a rizoto. V chladničke sa vo forme ešte chladí tvarohovo-ovocná torta na sladký valentínsky večer.🙂

nikuska1202
14. feb 2014

ahojte nemate niektora recpet na orechovo zltkovy kolac?dakujem

lucikatn
14. feb 2014

@levandullka Ja som z Trenčína, takže cestu do BA budem musieť naplánovať v rámci výletu 😀 zasa si nemusíš robiť také starosti že mi ich pošleš z Talianska. 😀 😀 😀

leanax
14. feb 2014

@nikuska1202 ahoj ja mám takýto, je výborný:
CESTO: 250g práškový cukor
250g maslo
200g mleté orechy
130g polohrubej múky + pól prášku do pečiva
6.bielka
POLEVA: 250g práškový cukor
6.žĺtka
POSTUP CESTO: práškový cukor vymiešame s maslom, pridáme pomleté orechy a polohrubú múku s práškom do pečiva a postupne vmiešame sneh. Na pekáč dáme papier na pečenie a vylejeme cesto. Cesto pečieme 25-30min. na 180 stupňov.
POSTUP na POLEVU: Žĺtka vymiešame s práškovým cukrom. Polevu natrieme ešte na teplý koláč a necháme stuhnúť.

nikuska1202
14. feb 2014

@leanax dakujem vlemi pekne dnes hned vyskusam🙂mozem s aspyta este asi na aky velky plech o je??lebo ja sa vzdy erafim a potom je o cele zle:🙂

leanax
14. feb 2014

@nikuska1202 ja to dávam na klasický plech čo mám originál ku plynovej rúre, asi všetky sú rovnaké, alebo podobné

efci
14. feb 2014

Kuk zienky 🙂 My sme uz "valentinovali! vcera vecer, lebo dnes ma mm povinnosti. Vsetky tie panensky a steaky v restikach su krasne a chutne, ale moj muz najviac oceni poctivy rezen odo mna 😎 😀
Pekneho Valentina vsetkym!!!

hyta
14. feb 2014

Ahojte, u nás polievka z čevenej šošovice a vepřo, knedlo, zelo s domácou knedľou. Ku kávičke je dvojfarebná bábovka a trasená torta s mandarínkamiTak pekného Valentína všetkým prajem.

ivetka1981
14. feb 2014

moja valentínska

bobinkask
14. feb 2014

@levandullka to sú tuším cestoviny z pohánky...v bezservítke raz niekto varil jedlo z nich...možem poprosit receptík... super to vyzerá, ak zoženiem cestoviny - vyskúšam 😉 dakujem

zabka79
14. feb 2014

my čakáme návštevu, budeme robiť pečenú kačicu, lokše a dusená kapustička k tomu 😉

iinuska
14. feb 2014

spenat , zemiakove pyre, volske oko

bobinkask
14. feb 2014

krásneho Valentína prajem všetkým kucháročkám 😵 ja som dnes máličko srdiečok aj do jedla zapantrošila aby moji jedlíci vedeli že ich lúbim 😵 aj ked ja im s láskou varím každý den nie len na dnes 😉
pridávam foto ešte zo včera... varila som brokolicovú polievku s cícerom, zapekaný hermelín, zemiakovo-zelerovú kašu a na večeru sme mali rybí nakyp so syrom, ten sme dnes na obed dojedli aj s polievkou, len som dorobila zemiaky a šalát, ribezlovo-tvarohový koláč a na večeru som napiekla syrové srdiečka do niektorých som pridala aj salám a idem urobit ešte nejaký šalát...

marlenka75
14. feb 2014

Zeleninová polievka, palacinky s nutelou.

dada1807
14. feb 2014

@levandullka poprosim recept vyzera to užasne dakujem

slimstar
14. feb 2014

Reďkovková pomazánka s pažítkou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/349-redk...

irsina83
14. feb 2014

Dnes sme piekli s dcerkou pre ocinka z lasky 🙂 cokoladova mouse torticka bez muky 😉