Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, cez tyzden som robil plnenu papriku, jedlsme ju tri dni 😀, dnes mam v plane porovu polievku s haluskami a vyprazane file so zemiakmi. Poobede mozno pojdeme s detmi do palacinkarne, este sme tam neboli a osladime si Valentina 🙂
Dobre ranko, ja dnes nevarim, mame zo vcera - manzelovi som robila steak s fazulkami a zemiakmi, ja som mala steak -ale len polku v tortile a na veceru som robila cestoviny z kuracim masom a zeleninovou bolonskou omackou podla J. Olivera a to mame aj na dnes. Dnes ma caka upratovenie ale mozno este nieco upeciem. Pekny den zienky 🙂
ahojky, dnes varím cestoviny s kuracím mäsom a idem upiecť čokoládové suflé koláčiky,nech je niečo sladké na večer 😉 a tiež ma čaká upratovanie, ako každý piatok,aby som mala víkend potom free 😉
Cukinovo-mrkvickova polievocka s cestovinou, dojeda sa segedin 🙂
@jasminet Ja si spravim na jeden plech 4 kusy, ked su na plechu, az vtedy zapnem ruru a kym sa rura vyhreje, zatial su este na plechu. Az tesne pred vlozenim do rury som ich natrela vajickom a posypala lanovymi semiackami, posolim a dam piect. A zacnem robit na druhy plech a tie cakaju na plechu, kym sa prve neupecu 🙂 Ale piekla som ich trocha dlhsie, ako je uvedene v recepte. Zavisi od rury
Ahojte, chcela by som sa spytat: tie, co ste robili bananove placky, nelepili sa Vam? Mne sa hrozne lepili, tak som spravila potom bananove muffiny, no ale aj tie nic moc, su strasne hutne, tazke.☹
my dnes len francuzske zemiacky 🙂
dnes skusim granatiersky pochod, este som ho nerobila, tak sa hadam podari 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/40234-granat...
my dnes máme kapustovú polievku zo včera, ako druhé som robila rizoto zo slovenskej ryže s kuracími prsiami a zeleninkou, navrch strúhaný údený syr, práve som dopiekla mrkvové šatôčky s domácim slivkovým lekvárom - mňam sú úžasné 😉 a pridávam foto včerajších oškvarkových sopiek, pekný dník prajem 😉
my dnes klasika - segedinsky gulasik... 🙂
@katussska24 🙂 ďakujem 🙂
My dnes budeme mať fazuľa s párkom. 😉 😉 😉
my dnes, zeleninová čínska polievka s ryžovými rezancami 🙂 a kuracím maskom 🙂 recept máme z ultra rýchlych minutiek Jamieho Olivera. Ja jeho varenie zbožnujem 🙂 . A ešte rozmýšlam upiecť dáky koláčik s ovocím, asi klasickú bublaninu 🙂 . Zajtra ale slovenská klasika v podobe bryndzových halušiek so slaninkou 🙂
spenatovu polievku a francuzske zemiaky 🙂
langoše 🙂
na rozkaz detí tuniakové špagety.
@katussska24 Dakujem 🙂
dnes cakame navstevu z vychodu tak makam od rana: zeleninova struhana polievocka pre decka s cestom, pecene kurca s plnkou a ryza. pre decka spravim jablckovy kompot a pre nas uhorkovy salat. ak stihnem svihnem nejaku rychlu bublaninu do rury

my dnes sisky http://bonvivani.sk/recepty/babkine-sisky 😉