icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniela15
14. feb 2014

@irsina83 bude aj recept? vyzerá super 🙂

irsina83
14. feb 2014

@daniela15 bude, neskor dopisem

levandullka
15. feb 2014

@lucikatn Kupim v Taliansku, poslem zo Slovenska 😉

lucikatn
15. feb 2014

polievka z domáceho mrazeného hrášku s bambinom a dusené jelenie stehno s brusnicovým kompótom + cestovina + uhorkový šalát, poobede uvarím čokoládový puding s piškótami

magda89
15. feb 2014

Ahojte, tak dnes sme robili bananovo cokoladovy chleba: recept mam tu: http://www.prosimspinkaj.sk/11/post/2014/02/ban...

m_ij_ka
15. feb 2014

gulášová polievka, mäso na horčici s knedľou, perník 😉

oktobermimi
15. feb 2014

pizzu 🙂

lucinka82
15. feb 2014

parkova polievka, ja rybu so zemiakmi, muz syr so zemiakmi, maly perky 🙂

sharmana
15. feb 2014

Dnes: cukinovo mrkvová omáčka
vysmážaná cukina, americké zemiaky s gazdovským korením pečené v rúre, cesnakový dresing

tilenka
15. feb 2014

...bryndzové halušky so slaninkou....mnááááám 😉

olivka26
15. feb 2014

vyprazana soja,zemiakova kasa+mrkvovo-jablckovy salat 🙂

tin007
15. feb 2014

Sedegin a gnochi, ako dezert puding s marhulami a susene jablcka

ivetka1981
15. feb 2014

moja prvotina---slaná torta pre mužíka 😉 😉 😉

adri266
15. feb 2014

dnes mrkvova polievka, americke zemiaky, zlate kurca, a slaninovo hubova plnka. Mnam

salome_82
15. feb 2014

My dnes guláš a rizoto.
Zajtra budeme mať veget ;)

vanma
15. feb 2014

My dnes tiez mrkvova polievka, zemiakovy salat s horcicou a olivovym olejom a peceny kapor. K tomu este zeleny salat.

tretulka
15. feb 2014

porova polievka zo vcera a sisky s jahodovou penou 🙂

siska53
15. feb 2014

Ja som,si dojedla este fazulovu na kyslo a svokra poslala hovadziu polievku,pre deti kura dietnejsie,pre muza v takej tej zmesi na pecene kura,poslala i ryzu,ja som,robila tresku na karfiole a brokolici a ko prilohu quinoy. Je toho vela,takze aj ja mam zajtra veget! 🙂)
a ako kolac mame moj kakaovy kysnuty zavin,svokra robila osie hniezda,od hladu teda neumrieme 🙂
to je tak,ked sa,nedohodneme a mna,zabudnu informovat. Kolac siel samozrejme,aj na vymenu. 🙂

siska53
15. feb 2014

@olivka26 vyprazana soja? To ako robis?diik!

miruska73
15. feb 2014

@ivetka1981 krasna je aj ja mam v plane robit pre mm bude mat 40.....

miruska73
15. feb 2014

ahojte babulky ja som dnes varila pol.z brav .kosti,a pecene rebra a obratene rezne so zemiakovou kasou a cviklou...a tie rezne rezne som totalne dokazila ja som ich totizto zabudla najskor obalit a cely cas na ne hladim, ze su divne, az dcera pri obede na to prisla co im chyba 😀 😀 😀 😀 no zjedli sme aj tak a vcera som robila z dvojitej davky skoricove a orechove hniezda v inej podobe a nepecenu jablkovo piskotovu torticku ..a teraz uz veget pri kavicke a konikovi kym sa krpka zobudi...

miruska73
15. feb 2014

@irsina83 jujujuuuuuuuuuuuuuuuuuuj nadhera mnamky potesis nas aj receptikom? 😵 😵 😵 😵

danielaj
15. feb 2014

ahojte, dnes som varila hríbovú polievku so zemiakmi a haluškami, dojedali sme zo včera rizoto zo slovenskej ryže s kuracím mäskom a zeleninkou, a malá má zajtra meniny, budú gratulanti, tak pečiem na želanie návštevy metrový koláč, slonie slzy a ešte neviem čo, pekný dník 😉

lydia22
15. feb 2014

My dnes zemiakové placky a úžasné mrkvové taštičky podla
@danielaj

ultragirl
15. feb 2014

@ivetka1981 velmi mila, najviac sa mi rata ta parka ako usko, ale super napad. 🙂

danielaj
15. feb 2014

@lydia22 že sú úžasné? u nás sa včera všetky zjedli, nabudúce robím dvojitú dávku 😉

gianni
15. feb 2014

dnes kuracia polievka a restovaná pečienka s tarhoňou 😉

lydia22
15. feb 2014

@danielaj naozaj vynikajúce dakujem za receptík určite ich budem pravidelne piecť 🙂

marlenka75
15. feb 2014

Syrová polievka s hráškom, ryža, farárske rezne, kapustový šalát so smotanou.