icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nikushkasa
18. feb 2014

@meinkonka aj ja mam velmi rada salaty. Mozes mi dat recept aj na ten tvoj rada ho vyskusam 🙂 🙂

lydia22
18. feb 2014

Dnes som urobila domacu pizzu

amdeis
18. feb 2014

My mame dnes zemiakovu mliecnu polievku a flicky s kapustou.

madono
18. feb 2014

Včera a dnes: kapustnica s klobáskovým mäsom
Zajtra: zeleninová polievka na masle a granadýr
Štvrtok: pečené kura, dusená kapusta a knedľa
Piatok: fazuľová polievka a ryžový nákyp

Dobrú chuť 😵

meinkonka
18. feb 2014

@nikushkasa jasne 🙂 rukola, hrozno na polky, slnecnica nasucho oprazena na panvici, parmezan, zalievka - oliv.olej, balsamico, trosku medu moze byt, pripadne sol a korienie podla chuti, alebo obmeny, napr. oprazene skaremalizovane vlasske orechy, alebo pridat gorgonzolu, minule som dala namiesto hrozna susene brusnice hmm fantazii sa medze nekladu, ale tieto kombinacie su velmi super 😉

iinuska
18. feb 2014

brokolicova polievka, vysmazany karfiol, zemiakove pyre

daniz
18. feb 2014

včera na večeru boli minipizze, dnes na obed brokolicovo - mrkvová polievka s domácimi krutónikmi,kurací perkelt + cestovina + uhorka

nikushkasa
18. feb 2014

@meinkonka dakujem 😉

marlenka75
18. feb 2014

Špagety carbonara.

daniz
18. feb 2014

@womankc ja som robila holubica + kvety + ruženec, alebo holubica a to kostolové okno, alebo modliace sa ruky + ruženec + holubica , postavička a malá modl.knižka a kúsok z ruženca...

womankc
18. feb 2014

@daniz ja dám ruženec a holubicu a po obvode kmeň a drobunké kvietky , tak som sa rozhodla z tých všetkých námetov , ešte to má síce čas, ale tieto základné veci som si takto rozhodla

womankc
18. feb 2014

ja dnes mám na pláne : brokolicová polievka a cuketovo vločkové karbonátky so zemiakovou kašou

luciok
18. feb 2014

Ahojte, Dnes sme obedovali bryndzové halušky a bol kvôli nim cirkus, pretože ich svokra dávala malému, hoci vedela, že jemu varím kuracinku na smotane. Mala som sto chutí jej prevrátiť celý vandlík na hlavu.
Na zajtra sú v pláne palacinky s tvarohom

nmonika
18. feb 2014

Dnes mame segedinsky gulas s knedlou.Podaril sa mi na prvy krat,to bude muz kukat 😀

m_ij_ka
18. feb 2014

brokolicová polievka, čína s americkými zemiakmi, kukurica 😉

firstbaby
18. feb 2014

Dnes paradajkova polievka a salat z cinskej kapusty s kuracimi nugetkami 😉

janagavalcova
18. feb 2014

@nmonika toto som veru nerobila ani nepamätám, ďakujem už viem čo zajtra navarím 😀

mima2778
18. feb 2014

Ja som mala na plane sosovicovu pol.,ale som zabudla vecer namocit sosovicu,tak dnes bola paradajkova polievka, zapekane cestoviny so zeleninou a kobaskou,smotanou a jablka v zupane

hyta
18. feb 2014

@leanax Okrem tej pudingovej plnky som minule na rýchlo, keď sa ohlásila návšteva na poslednú chvíľku robila tak, že som len zmiešala maslo s troškou cukru, 2 PL kakaa a 1 Nutelou, trošku mandlovej arómy a vrstvila som plnku, banány, všetci si pochvaľovali.

hyta
18. feb 2014

@leanax @leanax Okrem tej pudingovej plnky som minule na rýchlo, keď sa ohlásila návšteva na poslednú chvíľku robila tak, že som len zmiešala maslo s troškou cukru, 2 PL kakaa a 1 Nutelou, trošku mandlovej arómy a vrstvila som plnku, banány, všetci si pochvaľovali.

irsina83
18. feb 2014

Dnes som mala na navsteve mojich starych rodicov a chcela som im pripravit nieco ine...a uvarila som toto: lepkave sojove kurca s vajecnymi rezancami s jarnou cibulkou a zazvorovym relisom-) Velmi im chutilo 🙂

lululka555
18. feb 2014

@irsina83 vyzerá to úúúúžasne ,mňam 😝

lululka555
18. feb 2014

moje dnešné jogurtové mramorové muffiny s čučoriedkami a mrkvovo-pomarančový šalát

ivushqa
18. feb 2014

@mima2778 ja šošovicu nikdy vopred nenamáčam, stačí tak 1 hod. pred varením, nikdy nie je tvrdá 😕

ivushqa
18. feb 2014

u nás dnes moravský vrabec s varenými zemiakmi, ľadový šalát....na zajtra plánujem zeleninovú polievku a šišky

m_ij_ka
18. feb 2014

naša večera toasty ( šunka syr, kečup) 🙂

drmouse
18. feb 2014

Rajčinová polievka zo včera a po prvýkrát som robila vyprážané pirohy z kysnutého zemiakového cesta plneného slivkovým lekvárom. Všetci si pochvaľovali a prsty oblizovali 😀

saxana36
18. feb 2014

Vecera

saxana36
18. feb 2014

Tak este raz Vecera

saxana36
18. feb 2014

@irsina83 no by chutilo aj mne,mnam