Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja som dnes varila pohánkovu polievku so zeleninou a vajíčkom a tvarohovo-pudingovú žemlovku
Ahojte maminka, poraďte prosím nejaký dobrý recept na maďarský guľáš, ďakujem
@lululka555 vdaka🙂 a pomer? jedna cokolada a jedna slahacka? a aky velky platok masla?
@bobinkask mozem ta poprosit o recept alebo link na ten uzasny jablkovy kolac
@zklimekova ďakujem pekne 🙂
@hyta ďakujem moc, snáď sa bude dariť 🙂
@zuzub túto plastelínu som aj ja minulý rok skúšala, len takú obyčajnú bez farby, a bola super, veru som aj na ňu zabudla, ďakujem za pripomenutie, musím navariť aj ja 😀
@bobinkask improvizácia, ale vydarila sa ti úžasne, musím aj ja vyskúšať 😉 a ďakujem moc, to šťastie budem potrebovať, už by som rada zotrvala v práci až do dôchodku 😉
@kibuk ďakujem pekne, no to aj mne to tu chýbalo, ako som pol roka po materskej robila - minulý rok od februára do júla, potom v lete mi to ani tak nevadilo, že som doma, bola som s deťmi, no potom prišla škola, ja doma, oni škola, škôlka, tak som šantila v kuchyni, a toto miesto prišlo akurát v poslednej chvíli, už mi končí podpora tento mesiac, prvýkrát v živote som bola nezamestnaná a dúfam, že aj posledný 😒
ešte pridávam foto nedeľného čokotwistu 😉
@ivetka1981 Mohla by som poprosit do IP recept na karfiolové karbonátky?🙂
@boubelka0021 jasné kukni o stránku dozadu 😉 tam som písala ako som ho robila...ale bola to improvizácia nemala som nan recept 🙂
naše raňajky makový závin, kakao 😉
holky, tak my včera nakoniec varené zemiaky v šupke a na to pórik, cibuľa , slaninka a kyslá smotana s bielym jogurtom. Až dnes nás na hambu sveta napadlo, že bola popolcová streda 😠 😝 , ale slaninka chutila
Womankc popolcova streda je až budúci týžden 5.3. Tak môžeš v klude stravit slaninku 😀
U nás dneska bude vyprážaný syr a vypražené morčacie prsia s hranolkami a tatarskou. 😉
Dnes zeleninovo-hubove rizoto 🙂
Ahojte, my dnes máme rajčinovú polievku s cestovinou a dusené hovädzie medajlónky s tarhoňou.
Zeleninova polievka(mrkva,kalerab,por,hrasok,ruzickovy kel)s halustickami. Alfabio so zemiakovou kasou.

@katkas1 treba ju mať v chladničke zatvorenú v dóze.