icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzub
26. feb 2014

@katkas1 treba ju mať v chladničke zatvorenú v dóze.

katkas1
26. feb 2014

@zuzub dobre, dakujem 😉

katkas1
26. feb 2014

@zuzub o a este jedna otazka, gelovymi farbami na marcipamn si neskusala farbit?

bobinkask
26. feb 2014

ja som dnes varila pohánkovu polievku so zeleninou a vajíčkom a tvarohovo-pudingovú žemlovku

zuzub
26. feb 2014

@katkas1 nie len potravinové farbivo som dávala.

katkas1
26. feb 2014

@zuzub tak vyskusam

mibi41
26. feb 2014

Ahojte maminka, poraďte prosím nejaký dobrý recept na maďarský guľáš, ďakujem

kibuk
26. feb 2014

@danielaj Dani blahozelam k praci,mne už teraz chybate od kedy ja pracujem :/ už len namatkovo kuk

lienka2
26. feb 2014

@lululka555 vdaka🙂 a pomer? jedna cokolada a jedna slahacka? a aky velky platok masla?

boubelka0021
26. feb 2014

@bobinkask mozem ta poprosit o recept alebo link na ten uzasny jablkovy kolac

danielaj
26. feb 2014

@zklimekova ďakujem pekne 🙂
@hyta ďakujem moc, snáď sa bude dariť 🙂
@zuzub túto plastelínu som aj ja minulý rok skúšala, len takú obyčajnú bez farby, a bola super, veru som aj na ňu zabudla, ďakujem za pripomenutie, musím navariť aj ja 😀
@bobinkask improvizácia, ale vydarila sa ti úžasne, musím aj ja vyskúšať 😉 a ďakujem moc, to šťastie budem potrebovať, už by som rada zotrvala v práci až do dôchodku 😉

danielaj
26. feb 2014

@kibuk ďakujem pekne, no to aj mne to tu chýbalo, ako som pol roka po materskej robila - minulý rok od februára do júla, potom v lete mi to ani tak nevadilo, že som doma, bola som s deťmi, no potom prišla škola, ja doma, oni škola, škôlka, tak som šantila v kuchyni, a toto miesto prišlo akurát v poslednej chvíli, už mi končí podpora tento mesiac, prvýkrát v živote som bola nezamestnaná a dúfam, že aj posledný 😒

danielaj
26. feb 2014

ešte pridávam foto nedeľného čokotwistu 😉

luciok
26. feb 2014

@womankc šikulka 😉

danielaj
26. feb 2014
luciok
26. feb 2014

@danielaj Mňam 😝 A prajem ti, nech si v novej práci spokojná

danielaj
26. feb 2014

@luciok ďakujem moc 😉

miminaaa
26. feb 2014

@ivetka1981 Mohla by som poprosit do IP recept na karfiolové karbonátky?🙂

bobinkask
26. feb 2014

@boubelka0021 jasné kukni o stránku dozadu 😉 tam som písala ako som ho robila...ale bola to improvizácia nemala som nan recept 🙂

bobinkask
26. feb 2014

@danielaj ja som ani nevedela , že si nezamestnaná 😒 ... pamatam si ako si tu písala, že po materskej nastupuješ do práce... dlhšie som tu nechodila, tak je to pre mna novinka 🙂 ...neboj len aby sa ti práca páčila a určite zostaneš až do dochodku 😉

m_ij_ka
27. feb 2014

naše raňajky makový závin, kakao 😉

womankc
27. feb 2014

holky, tak my včera nakoniec varené zemiaky v šupke a na to pórik, cibuľa , slaninka a kyslá smotana s bielym jogurtom. Až dnes nás na hambu sveta napadlo, že bola popolcová streda 😠 😝 , ale slaninka chutila

matamm
27. feb 2014

Womankc popolcova streda je až budúci týžden 5.3. Tak môžeš v klude stravit slaninku 😀

womankc
27. feb 2014

@matamm to fakt????? no tak to ma načisto zmagoril muž . Sa mi zdalo, že to nesedí, ale tak ma ráno presviedčal ..... xixixixixiixi

zuzyynka
27. feb 2014

U nás dneska bude vyprážaný syr a vypražené morčacie prsia s hranolkami a tatarskou. 😉

maminka2013
27. feb 2014

Dnes zeleninovo-hubove rizoto 🙂

beah
27. feb 2014

Ahojte, my dnes máme rajčinovú polievku s cestovinou a dusené hovädzie medajlónky s tarhoňou.

kuriatko84
27. feb 2014

Kedze som si dala zavazok, ze ked budem nezamestnana, tak sa naucim robit parene buchty a uz som mala dnes na to posledne 2 dni, tak su moje prve parene buchty so slivkovym lekvarom 😀

siska53
27. feb 2014

Zeleninova polievka(mrkva,kalerab,por,hrasok,ruzickovy kel)s halustickami. Alfabio so zemiakovou kasou.

danielaj
27. feb 2014

ahojte, ja som dnes varila hríbovú polievku s haluškami a zemiakmi, ryžové rezance a klasika špagety s omáčkou zo sójového mäsa a zeleniny, strúhaný syr navrch a ešte idem niečo sladké upiecť 🙂 pridávam foto včerajších donutiek na plechu