icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jana118
27. feb 2014

U nás sa práve paria knedle a maďarský guláš je už uvarený.Zajtra budú hranolky,vyprážaný syr a samozrejme tatárka 🙂

daniz
27. feb 2014

dnes vypr.karfiol + zemiačky + tatarka + paradajkový šalát

lululka555
27. feb 2014

ahojte 😎 dnes som narýchlo urobila filety v ochutenej múke a k tomu zemiakové pyré a zeleninový šalát, a zo včera nám zostalo aj zopár parených buchiet,takže bude aj sladké. A varím ešte zemiaky,zajtra chcem piecť zemiakové pagáčiky 😉 pekný deň 😵

lululka555
27. feb 2014

@danielaj aj ja sa pridávam k dievčatám a želám veľa úspechov v novej práci 🙂 a dúfam,že nás neospustíš a budeš aj sem-tam prispievať,chýbala by si tu!!!! 😵

lululka555
27. feb 2014

@lienka2 ahojky, dávala som 1:1 čokoláda a smotana, teraz robím ,,od oka,, ked sa mi to zdá husté ,prilejem ešte trochu smotany a masla len tenký plátok,nech to má trochu lesk 🙂

luciaq
27. feb 2014

pre dceru: zemiakovy paprikas ,uhorkovy salat. pre mna: pecena ryba-tilapia a miesana zeleninka na masle 🙂

m_ij_ka
27. feb 2014

vajíčková polievka, cestoviny s tuniakom, syr 😉

zara0201
27. feb 2014

Hrstkova polievka s pridanym cicerom, parkou a zemiakmi.
Kuracie sote so zeleninou, hrozienkova ryza.
Dvojfarebny puding.

slavka1307
27. feb 2014

@kuriatko84 Tak všetko dobré v práci 🙂

mima2778
27. feb 2014

Vypr.pecienky, zem.kasa, uhorkovy salatik a foto vcerajsieho kolacika,zajtra urobim paprikas s haluskami

lucikatn
27. feb 2014

my dnes len bryndzáky a práve sa pečie kváskový chlieb. Dajte, prosím, tip na nejaký nenáročný koláčik - v nedeľu prídu svokrovci na kolaudáciu a neviem čo upiecť... 😠

adulka1979
27. feb 2014

U nás dnes polievka z kyslej kapusty s mäskom a parené buchty. 🙂

kuriatko84
27. feb 2014

@slavka1307 dakujem 😉

adulikka
27. feb 2014

Dnes hrachova polievka a zemiaky na kyslo a k tomu sekanu

drobik1
27. feb 2014

ahojte sorry ja po dlhom case som tu opät nejako nestiham...nevieme sa dostat z chorob uz vyse mesiaca bojujeme so vsetkymi detmi a dokonca aj my....ale k vareniu..vcera sme mali karfiolovu polievku a rizoto so sliepky od nedele...dnes mame sosovicovu polievku a spenat s volskym okom a varene zemiaky,zajtra asi spagety a cez vikend este ani netusim... 😉

bubulacka
27. feb 2014

My dnes zapekane zemiaciky so sladkou smotanou, šunkou a syrom a kysne aj cesticko na šišky 🙂

m_ij_ka
27. feb 2014

moje baby si rozkázali lievance s čučoriedkami a šľahačkou 😉

katkalubkova
27. feb 2014

ja budem zajtra asi palacinky, mame super jah. dzem z Tesca, nejaky francuzsky, tak to bude basta 😝 😝 😝

zabka79
27. feb 2014

ja som sa dnes natrápila s ražniči s pečenými zemiakmi 🙂

zabka79
27. feb 2014

@danielaj tie donutky sú krásne, odkiaľ máš recept?

fordikford
27. feb 2014

dnes brokolicová krémova francúzske zemiaky kysla uhorka na zajtra neviem mm príde po dvoch týždnoch domov tak uvidim čo bude chciet 🙂 🙂

katkas1
27. feb 2014

fazulova polievka na kyslo s dmoacou udeninou a palacinky s lekvarovm, cokoladovo-nutelove, robila som iba zo 4l mlieka, snad zostane aj na zajtra 😀

melanka21
27. feb 2014

@katkas1 4 litre mlieka :D to by sme mali asi na rok :D

katkas1
27. feb 2014

@melanka21 najpr som urobila cesto z 2.5l ale po chvili na taniery skoro nic, deti sa cinili tak som este dorobila z dalsieho 1.5l, no sme zraci 😅

melanka21
27. feb 2014

@katkas1 ooooooooo :D tak to vidim teda :D a ja som myslela, ze ked robim z litra uz prehanam :D noooo, tak to ani nehovorim manzelovi :D lebo ma ich donuti zajtra urobit :D :D :D

irsina83
27. feb 2014

ahojte, pripaja foto z predoslych dni... bravcova panenka na feniklovo-paradajkovej omacke, sunka flaky - moja zmodernizovana verzia, vyborna thajska polievka z tofu, moja verzia a pecene pstruhy s feniklom a bio citronom so zemiakovym pyre - zo sladkych a klasickych zemiakov s mandlovym mliekom a maslom- bolo uzasneee 😉

m_ij_ka
27. feb 2014

naša večera zapekané bagety so šunkou a syrom, kečup, čaj

tortelinka
27. feb 2014

@irsina83 jééée, prosííím recept na tu paradajkovú s feniklom.... 🙂

lucikatn
27. feb 2014

@irsina83 prosim ta kde nakupujes zeleninu? Vzdy ju mas krasnu. My ju mame tiez radi ale ked sa pizriem na pult v obchode tak mi je nanic...

slimstar
27. feb 2014