Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes vypr.karfiol + zemiačky + tatarka + paradajkový šalát
ahojte 😎 dnes som narýchlo urobila filety v ochutenej múke a k tomu zemiakové pyré a zeleninový šalát, a zo včera nám zostalo aj zopár parených buchiet,takže bude aj sladké. A varím ešte zemiaky,zajtra chcem piecť zemiakové pagáčiky 😉 pekný deň 😵
@danielaj aj ja sa pridávam k dievčatám a želám veľa úspechov v novej práci 🙂 a dúfam,že nás neospustíš a budeš aj sem-tam prispievať,chýbala by si tu!!!! 😵
@lienka2 ahojky, dávala som 1:1 čokoláda a smotana, teraz robím ,,od oka,, ked sa mi to zdá husté ,prilejem ešte trochu smotany a masla len tenký plátok,nech to má trochu lesk 🙂
pre dceru: zemiakovy paprikas ,uhorkovy salat. pre mna: pecena ryba-tilapia a miesana zeleninka na masle 🙂
vajíčková polievka, cestoviny s tuniakom, syr 😉
Hrstkova polievka s pridanym cicerom, parkou a zemiakmi.
Kuracie sote so zeleninou, hrozienkova ryza.
Dvojfarebny puding.
@kuriatko84 Tak všetko dobré v práci 🙂
my dnes len bryndzáky a práve sa pečie kváskový chlieb. Dajte, prosím, tip na nejaký nenáročný koláčik - v nedeľu prídu svokrovci na kolaudáciu a neviem čo upiecť... 😠
U nás dnes polievka z kyslej kapusty s mäskom a parené buchty. 🙂
@slavka1307 dakujem 😉
Dnes hrachova polievka a zemiaky na kyslo a k tomu sekanu
ahojte sorry ja po dlhom case som tu opät nejako nestiham...nevieme sa dostat z chorob uz vyse mesiaca bojujeme so vsetkymi detmi a dokonca aj my....ale k vareniu..vcera sme mali karfiolovu polievku a rizoto so sliepky od nedele...dnes mame sosovicovu polievku a spenat s volskym okom a varene zemiaky,zajtra asi spagety a cez vikend este ani netusim... 😉
My dnes zapekane zemiaciky so sladkou smotanou, šunkou a syrom a kysne aj cesticko na šišky 🙂
moje baby si rozkázali lievance s čučoriedkami a šľahačkou 😉
ja budem zajtra asi palacinky, mame super jah. dzem z Tesca, nejaky francuzsky, tak to bude basta 😝 😝 😝
ja som sa dnes natrápila s ražniči s pečenými zemiakmi 🙂
dnes brokolicová krémova francúzske zemiaky kysla uhorka na zajtra neviem mm príde po dvoch týždnoch domov tak uvidim čo bude chciet 🙂 🙂
fazulova polievka na kyslo s dmoacou udeninou a palacinky s lekvarovm, cokoladovo-nutelove, robila som iba zo 4l mlieka, snad zostane aj na zajtra 😀
ahojte, pripaja foto z predoslych dni... bravcova panenka na feniklovo-paradajkovej omacke, sunka flaky - moja zmodernizovana verzia, vyborna thajska polievka z tofu, moja verzia a pecene pstruhy s feniklom a bio citronom so zemiakovym pyre - zo sladkych a klasickych zemiakov s mandlovym mliekom a maslom- bolo uzasneee 😉
naša večera zapekané bagety so šunkou a syrom, kečup, čaj
@irsina83 jééée, prosííím recept na tu paradajkovú s feniklom.... 🙂
Pečené fazule s pivom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1305-pec...

U nás sa práve paria knedle a maďarský guláš je už uvarený.Zajtra budú hranolky,vyprážaný syr a samozrejme tatárka 🙂