icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuziatko
27. feb 2014

@irsina83 ako si zmodernizovala sunko flaky ?? vyzeraju super 😉 😉

irsina83
27. feb 2014

@lucikatn korenovu mame domacu ale inak kupujeme v lidli, tescu a kauflande... podla toho kam trafime... ale naposledy som bola milo prekvapena z lidla - fenikel bol za 1.65 kilo co v tescu je za vyde 3e a mam rada odtial tu dobru cervenu kapiovu paprik, chutovo je uzasna a aj salaty najradsej odtial kupujem.

irsina83
27. feb 2014

@zuziatko dala som do nich paradajky, brokolicu a cukinu a pouzila som sojove mlieko a do zmesi sojoveho mlieka a rozslahanych vajec som roztlacila 2 struciky cesnaku. Chcela som aby deti mali aj zeleninu v nich okrem sunky a kusku domaceho udeneho. a este 2 vetvicky rozmarinu na spodok, aby to cele prevonalo.

irsina83
27. feb 2014

@tortelinka na tenko nastruhas 2 cervene papriky, 1 cervenu cibulu, 1 stredne velke jablko a fenikel a 1 mrkvu. Podusis na troche olivoveho oleja, osolis a okorenis a pretlacis 2 struciky cesnaku. \dus do kym a zelenina trochu nezmakne a zalej 700ml paradajkoveho pretlaku a pridaj 2PL balzamikoveho octu. Prilej cca 3 polievkove naberacky kuracieho vyvaru a zakrite dus do makka.

maminka2013
28. feb 2014

Dnes vytahujem "tajne zbrane" 😀 zabijackova kapustnica "zo spajze"-zavarana v pohari 😉 chutil nam vcera ecer kolac,tak som robila makovu a tvarohovu strudlu,ostalo i na dnes tak mam po praci 😉

salma22
28. feb 2014

dnes zemiakova polievka a sisky....

lydia22
28. feb 2014

Dnes mame lososa s opekanými zemiakmi a zeleninový šalát a zo včera bábovka

m_ij_ka
28. feb 2014

naše raňajky krupicová kaša s grankom,

danielaj
28. feb 2014

@lululka555 ďakujem veľmi pekne za milé slová, určite túto super skupinku neopustím 🙂
@zabka79 ďakujem, pozri u mňa v albume 🙂

danielaj
28. feb 2014

my máme dnes hríbovú polievku zo včera, piekla som šťuku (posledná z mrazáka, už aby začala sezóna a bol prísun čerstvých rýb), pečené zemiaky, kapustovo-mrkvový šalát, a v chladničke mi odpočíva cesto na tvarohové fánky 😉

tretulka
28. feb 2014

ahojte, tento tyzden trosku "flakam" varenie 😀, ale robila som restovane kuracie pecienky s ryzou, farfale s paradajkovou omackou, zeleninovy miesany salat, kalerabovu polievku s krupicovymi haluskami a dnes idem robit zapekany karfiol so zemiakmi a zeleninovu polievku, mozno zostane aj na zajtra 😀

lululka555
28. feb 2014

ahojky 😎 😎 😎
dnes paradajková polievka, ryžový šalát s tuniakom , akurát mi kysnú zemiakové pagáče a treba dorobiť narodeninový koláčik 😉
želám krásny,slnečný, posledný februárový deň 🙂

michelle22
28. feb 2014

Baby potadite- co uvarit na obed z tvrdeho syra? Teda okrem vyprazaneho syra 🙂

beah
28. feb 2014

Ahojte u nás dnes rascová polievka s vajíčkom a kuracie prsia v cestíčku so zemiakovým pyré.

womankc
28. feb 2014

@lululka555 dala by si prosím v rýchlosti recept na ten ryžový šalát s tuniakom , ďakujem
@michelle22 napríklad syrový špíz v cestíčku, alebo cestoviny zapekané s tvrdým syrom , syrovoovsenné krokety

womankc
28. feb 2014

@michelle22 teraz kukám , že si už asi aj uvarila 😀

zuzub
28. feb 2014

ahojte dnes máme mrkvovo-kalerábovú polievku s ovsenými vločkami, deťom pečiem tvarohovú žemľovku a ja mám cestovinový šalát 🙂
máte niektorá odskúšaný recept na šišky čo sa pečú v rúre? ďakujem.

kikatko
28. feb 2014

dnes sme mali byt preč ale kedže sa zmenili plany tak sme bez polievky ale mame knedličky plnené tvarohom s čučoriedkami- sice zo sáčku ale su dobré

womankc
28. feb 2014

@zuzub danielaj má a má aj v albume recept a o stránku dve dozadu má aj čerstvé fotky

lululka555
28. feb 2014

@womankc papá sa to na studeno,ryža a zelenina - ja dám rajčiny,papriku, šalát.uhorku , hrášok, kukuricu,olivy, cibuľku,tuniaka v ol.oleji.Soľ,korenie,vňať, všetko spolu premiešať

daniz
28. feb 2014

dnes zemiačkové osúšky + kyslé mliečko

zuzub
28. feb 2014

@womankc ďakujem idem pozrieť.

levandullka
28. feb 2014

@lululka555 Všetko najlepšie zlatinko 🙂. Veľa, veľa zdravia, štastia lásky a kuchárskych úspechov 🙂. Keď už sme pri tom… Aká torta nakoniec bude? 🙂

myrca_m
28. feb 2014

Zeleninová polievka so slovenskou ryžou, Bravčové s lečom a kolienka

clarissa
28. feb 2014

zapekane cestoviny s karfiolom,sunkou a syrom 🙂

trudka4
28. feb 2014

Dnes na oběd Kakaové hřebeny

m_ij_ka
28. feb 2014

zeleninová polievka, mäso na šťave s hráškom , tarhoňa, uhorka 😉

womankc
28. feb 2014

@lululka555 dík urobím asi dačô takô na večeru ľahké

womankc
28. feb 2014

akurát nám tu pod oknom ide fašiangový sprievod a akurát spievajú , že " nebolo by odveci , dať si jedno poldeci" xixiixixixixi

hyta
28. feb 2014

Ahojte, u nás hrášková polievka zahustená špaldovými vločkami a plnená paprika s domácou knedľou, dúfam, že ostane i na zajtra. Upiekla som perník a pudingovú bábovku. Prajem všetkým pekný víkend.