Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahoj, hladám odberatela na domáce vajíčka lokalita Nitra viac v IP 🙂
ahojte babulky predchadzajuce dva dni sme papcili sulance a karfiolovu polievku a dnes som uvarila vajickovu pol. a bryndzove halusky a pre mm syrove ...a teraz som odkvacla na gauc a veget pri kave ....potom nakup a hlavne ze neviem co idem zajtra varit takze ani nakupovat neviem co 😠 ,ale jedna vec je v zozname ista musim kupit za vagon hyg.vreckoviek uz zacala moja alergia 😠 😠 😠 😠
ahojte. tak ja som dnes skusala fantasticke mrkvove satocky, len sa po nich zaprasilo 🙂. a k tomu zeleninovu polievku s mungo fazulkami. vcera paradajkova polievka zo stredy, zapekane kuracie prsia s cesnakom a syrom, k tomu varene zemiaky, no a v stredu pizzu 🙂
@levandullka Ďakujem veľmi pekne 😵 , tortu som nerobila,len koláčik,neskôr hodím foto 😉
dnes som varila na zajtra zeleninovu polievku vo vyvare z kosti. na druhe kelovy privarok a kare na stave. na zajtra este spravim domacu tresku a kolac so stratenym ovocim podla danielaj.
@lululka555 všetko len to naj-najlepšie veľa zdravíčka , šťastíčka a rodinnej pohodičky 😉
no ja tento týždeň varím pomenej, najprv mi ochorela moja banda...nakoniec aj ja :( je mi nafigu...no jesť musia ...tak včera špenátová polievka s čerstvého špenátu so zemiakmi a rozšľahaným vajíčkom, kúpené buchty na pare..trojkombinácia s lekvárom, nutelou a makovou náplňou..
dnes dojedli špenátovú polievku a pýtali si halušky s kapustou...tak tam mali vitamínu až až... 😉
na večeru rybaciu nátierku s chlebíkom
ahojte my sme dnes dojedli zeleninovo-pohánkovú polievku, ako druhé som robila celozrnný kuskus k tomu miešaný zeleninový šalát s balkánskym syrom a šišky pečené na plechu @zuzub robila som ich podla tohoto receptu: http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-sisky-n... a piekla som špaldový, nemiesený, nekysnutý chlebík
@lululka555 aj ja sa pripájam ku gratuláciam všetko naj k narodeninkám prajem 🙂
@saxana36 @zklimekova skoré uzdravenie prajem...
@womankc vdaka za tip! Tie syrove spizy su top! 🙂
@zklimekova
@bobinkask Ďakujem pekne 😵
dnes francuzke zemiaky na sporaku,dufala som,ze ostanu aj na zajtra,ale mm sa nevie dojest tak zajtra budu sojove kocky zo zeleninou+ryza a hraskova polievka 🙂
@lululka555 čítam že máš narodeninky tak všetko najlepšie 🙂 @danielaj a tebe všetko dobré v novej práci aby sa ti darilo 🙂
@lululka555 Luli budes tak dobra a prihodis link na pagaciky? Potrebujem upiect buducu nedelu. Dakujem.
naša večera obložené chlebíky 😉
predvcerom segedin s knedlou, vcera sisky s cernic. dzemom a slahackou - od svokruse, fazula v parad. omacke s parkom a so zemiakmi pre muza a mna (deti take nejedia), dnes francuzske zemiaky, budu aj na zajtra. a muzovi som z mraznicky vylovila fazulovu polievku s udenym maskom a zeleninou.
Teplý fazuľový dip
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1306-tep...
nastastie zostalo od vcera, takze dnes pokoj, pred chvilou som dopiekla pernik, zajtra budu vyprazane rybie filety, zemiaky a uhorkovy salat, poobede sme pozvany do restiky, nedelu pecene kacice, knedlik a kapusta a klasicky vyvar 😀 , zostane aj na pondelok a utorok sme zase pozvany tak snad nebudem musiet varit 😉

Hráškovo kalerábová polievka s krupicovými haluškami.
Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao.