icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
28. feb 2014

@lululka555 moja zlatá, tak ja ti prajem k tvojím narodeninám všetko len to najlepšie a najkrajšie 😉 ty máš tuším 29.2., ak si dobre pamätám, že? 😉
@lydia22 ďakujem pekne, si milá 🙂

irsina83
28. feb 2014

@lululka555 mnaaammmm, odpadla som z tych krasnych farieb 😵

ivetka1981
28. feb 2014

kuracinka po provensálsky + tarhoňa 😉 😉 😉 😉
škoricové hniezda (zvyšok) 😵 😵 😵

leilat
28. feb 2014

My sme dnes mali super spaldovu mini pizzu. rychle a chutne, odporucam...
recept tu: http://www.prosimspinkaj.sk/11/post/2014/02/pal...

lucikusik
28. feb 2014

@irsina83 čo všetko je v tej plnke? Ja robím králika stále podľa jedného receptu, tak by som vyskúšala niečo nové. Ďakujem

trudka4
28. feb 2014

@ivushqa tak děkuju 🙂

m_ij_ka
1. mar 2014

naše raňajky smotanový jogurt s rohlíkom 😉

zuzananinka
1. mar 2014

@leilat tie pizze vyzerajú úžasne - aj ked sme vsetci chorí neviem, či odolám nevyskúšať ich dnes 😅

hwiezdinka
1. mar 2014

Dnes pstruh pečený v alobale a hranolky pečené v rúre. A zeleninová polievka 🙂

siska53
1. mar 2014

Dnes brokolicova kremova polievka, cvikla v alobale,ryza,morcacie sote.

marlenka75
1. mar 2014

Karfiolová polievka, vyprážaný karfiol, zemiaková kaša, uhorkový šalát.

miska030
1. mar 2014

My dnes,halusky s tvarohom🙂🙂🙂

naty1987
1. mar 2014

Dnes brokolicova polievka pre tatina-bravcove kusky na stave a zem.kasa uhorky a pre mna a maleho chcem spravit parene buchty hadam sa podaria
Len neviem co budem zajtra robiť. ....

irsina83
1. mar 2014

@lucikusik ahoj, potrebujes zajaciu alebo kuracie pecienky, 1 mensiu cibulu, asi 6 rozkov - ja som mala 1 velky gulaty bosniak, kapiu, kysle uhorky, kukuricu, cca 4 vajcia, sol, korenie a vegetu. cibulku si nakrajas na jemno a das opekat na troche olivoveho oleja, kym sa smazi tak si nakrajas pecienku na mensie kocky a opecies do makka a nechas vychladnut. Medzitym si nakrajas rozky na male kocky, pridaj nasekanu kapiu, 2-3 uhorky, kukuriciu, cca 3/4 konzervy,mozes daj aj nasekanu vnatku, dochutis solou, korenim a vegetou, pridaj vajcia a pecienku s cibulkou a zmiesaj. a kralika som nasolila, dala drvenu rascu a pretlaceny cesnak.

lululka555
1. mar 2014

@lydia22 @danielaj `dakujem vam 😵

maminka2013
1. mar 2014

Dnes mame segedin s knedlou a kuraci vyvar 😉

maminka2013
1. mar 2014

@lululka555 vsetko najlepsie prajem k narodeninam 😉

andrea1985a
1. mar 2014

@nakup mozem poprosit recept natu ostrokyslu polievku ?

clarissa
1. mar 2014

karfiolova polievka,bravcove na sposob spanielskeho vtacika,tarhona 😉

tin007
1. mar 2014

Dnes dusim v pare kare, mrkvu, brokolicu a zemiaky, uvidim, ci mi banda zje ;)

plavko
1. mar 2014

ja robim roladu z mleteho masa plnenu sunkou a syrom, k tomu zemiaky a uhorkovy salat 😉 a manzel sa tu pokusa o drzkovu polievku 😀

lydia22
1. mar 2014

@ivetka1981 aká je to kuracinka po provensálsky daš recept? 🙂

motiilik
1. mar 2014

Kuracie stehna obalene v 3 obale a vysmazene +kasa zemiakova k tomu uhorkovy salat a klasicka nedelny vyvar kuraci zo slizmi...a vecer kolacik 😉

erina098
1. mar 2014

ahojte dnes cesnakova polievka s parmezánom,brokolicové fašírky,zemiaky na pare,cesnakovo jogurtový dresing a medové kremeše ako dezert.

leilat
1. mar 2014

@zuzananinka praveze vyhoda je v tom ze su strasne rychle 🙂 najlepsie ked si chora a nestihas velmi dlho stat v kuchyni 🙂 ja som z nich bola prekvapena, len tu omacku ked robis z pretlaku okostuj aby chutila, niekto ma rad sladsiu, tak potom si pridaj trochu curku abo kecupu 🙂 a cesnaku velaaaa je to najlepsi liek 🙂

bayuska
1. mar 2014

Tak vcera sme mali zemiakove placky s varenou kukuricou, cherry paradajkamy, jogurt. dipom a syrom. No a dnes bude zeleninova polievka (hraskova) a fasirky s varenymi zemiakmy.

danielaj
1. mar 2014

ahojte, dnes som varila zemiakovú polievku s krupicovými haluškami, segedín, domácu knedľu, idem upiecť niečo sladké pre nás doma a ešte niečo na zajtrajší karneval 😉

ivetka1981
1. mar 2014

@lydia22 Omáčka: mäsko posypem korením na morč.mäsko a pokvapem maggi-nechám postáť asi hodinku,potom ho dám na prudko zohriaty olej,orestujem,ked je mäsko takmer hotové,dám za 2PL kečupu(pretlak), podlejem varovou smotanou,dochutím vegetou,pridám strúčik cesnaku...mňamka 😉

katka143
1. mar 2014

@womankc aj si si dala?ja by som sa k tomu poldeci hned pripojila 🙂