icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tretulka
2. mar 2014

@firstbaby dakujem 🙂

marlenka75
2. mar 2014

Zeleninová polievka, ryža, maso na čínsky sposob.

ivushqa
2. mar 2014

zeleninová polievka s krupicovými haluškami 🙂 krkovička pečená na zemiakoch 🙂 osie hniezda v inej podobe 🙂 🙂 🙂

irsina83
2. mar 2014

Safranove kremove rizotko mojho manzela 🙂 Dnes varil on 🙂

kibuk
2. mar 2014

dnes sme mali chilli con carne plus ryža a kurča na smotane s cestovinkou 🙂

bobinkask
2. mar 2014

ahote kočeny ja som včera varila brokolicovo-karfiolovú polievku s krutonmi, pečené filé so zemiakmi a miešaný šalát a dnes som nevarila nič- mali sme ist na oslavu, ale ja som musela zostat doma ☹ skolila ma nejaká pliaga 😒 od rána mi je na figu 😠 ... rodinka sa už hostí a ja si ležkám v posteli a slintám nad dobrotami čo ste nakuchtili...krásny zbytok víkendu prajem...

luciok
2. mar 2014

Ahojte, dnes sme mali klasickú nedeľnú polievku s rezancami a kuracie prsia plnené šunkou, syrom smažené v trojobale so zemiakmi a broskyňovým kompótom

verka18567
2. mar 2014

@danielaj ahoj prosim ta dala by si mi recept ma mufiny?dakujem davala si sem foto uz neviem kedy

gelinka75
2. mar 2014

dnes kuracia polievka so zeleninou a slizikmi, jogurtove rezne pecene v trube, varene zemiaky, dezert mame sisky bez vajec zo vcera 🙂

bobinkask
2. mar 2014

@zklimekova všetko nalepšie k narodeninkám prajem...

lucikusik
2. mar 2014

@meinkonka tá cuketa vyzerá výborne 🙂 takto som ju ešte nepripravovala. Vyskúšam.

lucikusik
2. mar 2014

Dnešný obed: karfiolová polievka s krupicovými haluškami a k tomu kalorická bomba - halušky s kapustou a pečené bravčové pliecko.

danielaj
2. mar 2014

@verka18567 pozri u mňa v albume, mám tam viacero receptov na muffinky a najčastejšie robím tie hrnčekové 🙂

firstbaby
2. mar 2014

Manzelovi losos velmi chutil, bol to naozaj super obedik 🙂

zklimekova
2. mar 2014

@bobinkask skoré uzdravenie...nejaké pliagy sú vo vzduhu...malá min . týždeň to mala zo školy priniesla, celá trieda aj učiteľky sa vystriedala ...a potom aj ja....

zklimekova
2. mar 2014

@bobinkask
@lululka555
ďakujem kočky 🙂

anos18
2. mar 2014

Ahojte, u nas dnes brokolicove menu: kremova brokolicova polievka a cestoviny s varenou brokolicou preliate syrovou omackou

zklimekova
2. mar 2014

Ahojte, včera som nevarila a vlastne ani dnes, pozvala nás babka....včera sme mali pečené pirohy, deti aj smotanovo fazuľovú polievku, dnes hovadziu polievku s rezančekami, červená kapuska , knedľa, pečené bravčové alebo morčacie...
ja som robila makovo-tvarohovú zebra tortu ako dezertík 😉 ..... rozkrojenú dám neskor....
minule si tu dala receptík ty @lululka555 a vŕtal mi v hlave 🙂

lululka555
2. mar 2014

@zklimekova super,tešim,že si vyskúšala...nám veľmi chutila ja som ju už dávnejšie piekla,len foto som vtedy nemohla zverejniť,kedže som ju mala z vrchu ,,trochu čokoládovú,, 😀 Ty ju máš krásne vysokú, 😝
Ja zaháľam pravidelne soboty,čo sa varenia týka...stále niekam chodíme a už je to taký môj zlozvyk ,nevariť v sobotu 😀

denisa87
2. mar 2014

Dnes kalerabová polievka,Kuracie prsia s ryzou,brokolicovo-syrovou omackou a paradajkovy salat,a tatov oblubeny bravcovy rezen so zemiakovym salatom 😀 a Jablkové pyte s orechami 🙂

m_ij_ka
2. mar 2014

mojim babám som spravila tiramisu do misiek 😉

meinkonka
2. mar 2014

@lucikusik povodny recept bol baklazan, ale kedze ja baklazan az tak velmi nelubim a mala som doma cuketku, vnziklo toto 😉

maximouse
2. mar 2014

posledne varenia:
kysla zemiakova polievka, zemiakove pagace, hurka s pecenymi zemiakmi, orechova buchta a dnes kremova brokolicova polievka a bravcove na smotane s nokerlami a vcerajsi bonus - kotlikovy gulas s fazulou od krstneho 🙂 a zas nasleduje lamanie hlavy, co varit buduci tyzden... 🙂

womankc
2. mar 2014

@katka143 xixixiixi čoby, labu som oblízala. Bola som v práci 😀

womankc
2. mar 2014

@michelle22 to som rada, môj muž to má veľmi rád a medzi to sójové plátky a do cestíčka , napríklad. Minule som im medzi to dala cibuľku, šampiňon, zaváranú kápiu syr a tie pláty a bolo to výborné 😀

womankc
2. mar 2014

Čaute vospolok,
ja som varila v sobotu hrstkovú polievku - fazuľa farebná, cícer, lúpaný žltý hrach, zemiaky, kuracie kosti, dve údené klobásy , zelerová vňať- som si naivne myslela , že ostane aj na nedeľu , no.......nevydalo 🙂 . druhé bolo zemiakové šúľance a na to dusená kapusta so slaninou, pórom a medvedím cesnakom. , sladšie povahy si dali aj s makom alebo tvarohom, koláčik som urobila s mrazeného ovocia- čerešne, marhule, jahody, cesto piškótové so ktorého som zamiešala jedno kapučíno.
v nedeľu som robila zemiakovú polievku na pokyslo - mrkva, petržlen, stonkový zeler, kôpor, varené najce a jedno aj zatrepané , druhé boli pečené kapre na jablkách, citróne a tymiáne s troškou balzamika. šalátik bol - jablko, mrkva a steril cvikľa, koláčik som robila tvarohovoškoricové hrnkové cesto a mrazené slivky, len som ho dlhšie piekla , tak je tuhší, inak super

womankc
2. mar 2014

@meinkonka prosím recept na tie mufinky ,ďakujem

lucikatn
2. mar 2014

Kváskový chlebík, pečené buchty a pizza chlebík z týždňa, dnešný obed - zeleninová polievka s morčacími srdiečkami, ražnými vločkami a cesnakom + čínske rezance s omáčkou (šampiňóny, steril. kukurica a šľahačková smotana) + príloha poľníček s kukuricou v sladkokyslom náleve a na olovrant bol čokoládový puding s piškótami a jahodovým džemom

lalus
2. mar 2014

@lucikatn ten chlebík je krásny. mne sa kváskový nikdy nepodaril takýto pekný "bublikový" 😖 klasika z droždia áno...