icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikusik
4. mar 2014

Dnešný obed: kalerábová polievka ( kaleráb, mrkva, zemiaky, ryžové vločky) a kuracie prsia zapečené s paradajkovo-cuketovou zmesou a k tomu ryža.

daniz
4. mar 2014

@nelinka0401 ak nezostane kapustnica, urobím granadír, alebo zeleninkové placky

marlenka75
4. mar 2014

Kurací vývar od včera, zemiaková kaša, pečené jaternice,kyslá uhorka.

lululka555
4. mar 2014

ahojte, dnes zasmažená rascová polievka, bryndzové halušky so slaninkou 😝

hyta
4. mar 2014

Ahojte, u nás krémová brokolicová polievka , do nej krutóny, Ďalšie brydzové halušky a veeeeľa slaninky, mňam.

lalaboo
4. mar 2014

@jani74 pohanka a la jaternica moze byt? 🙂

lalaboo
4. mar 2014

slany kolac quiche s udenym tofu. super rychle, kedze uz je dostat hotove cesto aj s papierom na pecenie 🙂

jani74
4. mar 2014

@lalaboo akékoľvek receptíky🙂

lalaboo
4. mar 2014

@jani74 velmi jednoduche! preplachnem pohanku a dam ju varit do osolenej vody podla navodu az do takej kasovitej hmoty, kym sa nelepi na varesku. zatial si napanvici opekam na oleji jemne nakrajanu cibulku&cesnak. ked sa pohanka rozpadava, je spravne kasovita, presuniem ju na panvicu, pridam majoran, cierne korenie, a opekam, obcas premiesam, ale nechavam nech sa tak trosku pripecie. Alebo to hod do pekaca a daj zapiect 🙂

nmonika
4. mar 2014

Inspiracia za mna za posledne dni...chilli con carne s ryzou,pecena kacica,cervena kapusta a knedla,slepaci vyvar-bude sa jest aj tri dni 🙂

hatapkagb
4. mar 2014

poprosim vas super receptik na sisky,nemam rum,nech aj my mame mimo sk fasiangy.dakujeeem

anavila
4. mar 2014

@womankc čínska kapusta, kukurica, čerstva nastruhana cvikla a mrkva. jeden strucik cesnaku, kyslá smotana, trosku vegety, korenie, sol, a korenie Tzatziky 🙂

trinity888
4. mar 2014

Zapekany karfiol

miruska73
4. mar 2014

ahojte babulky takze mi este dojedame obed navareny v sobotu kedze vcera jedol len nas tato a teraz pijem kavicku dojedam posledny kusok zakusku piskota tvaroch vymiesany s maslom cucoriedky a zelatina na vrchu 😵 😵 😵 😵 a zajtra bude drzkova polievka a pre deti hraskova s haluskami krupicovymi a rzzovy nakyp atato si da rybie prsty a hranolky...a este idem spravit jablka zabalene v listkovom ceste......

laila22
4. mar 2014

dnes kelový prívarok a palacinky 🙂

irsina83
4. mar 2014

Pecene glazurovane morcacie stehno so smazenou ryzou a zelerovo-fazulkovym salatom. a zovcera pecena treska s rezancami - odfotila som akurat detsku porciu mojho synceka...

m_ij_ka
4. mar 2014

naša večera obložené chlebíky 😉

slimstar
4. mar 2014

Palacinková zmrzlina na detskú párty 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/483-pala...

tortelinka
4. mar 2014

@irsina83 zasa raz palec hore a recept k tomu prosim 😉

tatianka.g
4. mar 2014

@tortelinka @irsina83 aj ja poprosim recept na to stehno

titkovamiriam
4. mar 2014

ahojte,dnes som robila paradajkovu a masko s haluškami,trošku sme sa pozabavali na ,,babskej,, a na večeru som spravila krupicovu kašu-ešte je horuca 🙂

titkovamiriam
4. mar 2014

@irsina83 super fotečky receptov a máš aj peknú profilovku 😉

katussska24
4. mar 2014

Rýchlo pred pôstom - ananásové pokušenie,ale ešte sa pôjde schladit troška 😉 Navrch som dala nasekané kúsky ananásu a nastrúhanú bielu čokoládu...som zvedavá či je to fakt taký mega koláč 😀

mami.sk
4. mar 2014

dnes na obed bola brokolicová krémová polievka a bravčové dusené na šampiónoch s ryžou 😉 a večera - fašiangové šišky 😉

danielaj
4. mar 2014

čaute baby, tak hlásim sa po dvoch dňoch, nevydržala som to bez vás, v práci super, len nestíhačky, úplne iný režim , keď prídem domov, neviem, čo skôr, ale zvyknem si 😉 v pondelok sme mali dojedačky s nedele, dnes som robila rascovú polievksu s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, špaldové palacinky s domácim višňovým džemom a s nutelou 😉

irsina83
4. mar 2014

@titkovamiriam dakujemmm 🙂

maminka2013
5. mar 2014

na dnes nám zostala ešte hrachová zo včera... a keďže máme už ten sviatok, tak asi len zemiakové placky a domáceho miláčika 🙂

lydia22
5. mar 2014

Kalerábová polievka a špagety s paradajkovou omáčkou a syrom

hasleerka
5. mar 2014

rajčinová polievka a pečené šišky..

lululka555
5. mar 2014

Ahojte,dnes rascova zasmažená polievka zo včera a banánové lievance 🙂