Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nelinka0401 ak nezostane kapustnica, urobím granadír, alebo zeleninkové placky
Kurací vývar od včera, zemiaková kaša, pečené jaternice,kyslá uhorka.
ahojte, dnes zasmažená rascová polievka, bryndzové halušky so slaninkou 😝
Ahojte, u nás krémová brokolicová polievka , do nej krutóny, Ďalšie brydzové halušky a veeeeľa slaninky, mňam.
slany kolac quiche s udenym tofu. super rychle, kedze uz je dostat hotove cesto aj s papierom na pecenie 🙂
@jani74 velmi jednoduche! preplachnem pohanku a dam ju varit do osolenej vody podla navodu az do takej kasovitej hmoty, kym sa nelepi na varesku. zatial si napanvici opekam na oleji jemne nakrajanu cibulku&cesnak. ked sa pohanka rozpadava, je spravne kasovita, presuniem ju na panvicu, pridam majoran, cierne korenie, a opekam, obcas premiesam, ale nechavam nech sa tak trosku pripecie. Alebo to hod do pekaca a daj zapiect 🙂
Inspiracia za mna za posledne dni...chilli con carne s ryzou,pecena kacica,cervena kapusta a knedla,slepaci vyvar-bude sa jest aj tri dni 🙂
poprosim vas super receptik na sisky,nemam rum,nech aj my mame mimo sk fasiangy.dakujeeem
Zapekany karfiol
ahojte babulky takze mi este dojedame obed navareny v sobotu kedze vcera jedol len nas tato a teraz pijem kavicku dojedam posledny kusok zakusku piskota tvaroch vymiesany s maslom cucoriedky a zelatina na vrchu 😵 😵 😵 😵 a zajtra bude drzkova polievka a pre deti hraskova s haluskami krupicovymi a rzzovy nakyp atato si da rybie prsty a hranolky...a este idem spravit jablka zabalene v listkovom ceste......
dnes kelový prívarok a palacinky 🙂
naša večera obložené chlebíky 😉
Palacinková zmrzlina na detskú párty 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/483-pala...
@irsina83 zasa raz palec hore a recept k tomu prosim 😉
@tortelinka @irsina83 aj ja poprosim recept na to stehno
@irsina83 super fotečky receptov a máš aj peknú profilovku 😉
dnes na obed bola brokolicová krémová polievka a bravčové dusené na šampiónoch s ryžou 😉 a večera - fašiangové šišky 😉
čaute baby, tak hlásim sa po dvoch dňoch, nevydržala som to bez vás, v práci super, len nestíhačky, úplne iný režim , keď prídem domov, neviem, čo skôr, ale zvyknem si 😉 v pondelok sme mali dojedačky s nedele, dnes som robila rascovú polievksu s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, špaldové palacinky s domácim višňovým džemom a s nutelou 😉
@titkovamiriam dakujemmm 🙂
na dnes nám zostala ešte hrachová zo včera... a keďže máme už ten sviatok, tak asi len zemiakové placky a domáceho miláčika 🙂
Kalerábová polievka a špagety s paradajkovou omáčkou a syrom
rajčinová polievka a pečené šišky..
Ahojte,dnes rascova zasmažená polievka zo včera a banánové lievance 🙂

Dnešný obed: kalerábová polievka ( kaleráb, mrkva, zemiaky, ryžové vločky) a kuracie prsia zapečené s paradajkovo-cuketovou zmesou a k tomu ryža.