icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
8. mar 2014

dnes špenátová polievka, fašírka pečená v celku s vajíčkom vo vnútri, zemiaková kaša, marhuľový alebo broskyňový kompót 😉

lydia22
8. mar 2014

My dnes len rýchlovka ľahká cesnaková polievka so zemiakmi a kupované dukatove buchtičky

lucikusik
8. mar 2014

Dnes Šošovicová polievka - zabudla som do nej dať zemiaky 😀 - to sa mi ešte nestalo. Potom Roláda z morčacích pŕs (plnka: syr, vajce, brokolica, pór), tarhoňa, šalát. Keď som sprudka opiekla roládu, tak som na tom oleji opiekla cibuľu, pór, mrkvu a kúsok zeleru. Podliala a dusila v trúbe roládu aj zeleninu. Výpek so zeleninou som potom rozmixovala a dochutila, nebolo treba zahusťovať - tak sme mali k tomu aj zeleninovú omáčku. Dúfam, že ostane aj na zajtra, len urobím zemiakovú kašu.

lucikusik
8. mar 2014

@bubulacka ja keď som prvýkrát piekla šišky, tak som tiež toľko napiekla ... Babka bola u nás vtedy cez víkend a v nedeľu si tiež niesla šišky domov 😀 teraz viem, že nám stačí menej

gianni
8. mar 2014

zo včera kapustnica a dnes pečený bôčik...
a krupicová kaša...

m_ij_ka
8. mar 2014

na olovrant som mojim babám spravila šišky s jahodovým lekvárom 😉

jarka721
8. mar 2014

fazuľová polievka,cestoviny s tuniakom+kečup+strúhaný syr a piekla som zamatovú roládu 😉

biibiana
8. mar 2014

A nemáte dobrý recept kde využijem mrazené jahody a černice ? Nejaký koláčik... 🙂

zabka79
8. mar 2014

dnes sme prvý krát skúsili pečené kura z farmy , kde majú voľný výbeh a živia sa normálne...Veľký rozdiel v chuti. Vajíčka tak isto...celkom iná chuť...veľké mňam...

biibiana
8. mar 2014

@briketa ďakujem.. večer pečiem teším sa 🙂 ( ovocie mam pred pecenim rozmrazit? alebo mozem dat priamo mrazene do cesta? 😒

briketa
8. mar 2014

@biibiana ja to robievam s mrazenymi cucoriedkami a davam mrazene priamo na vyliate cesto na plechu

tin007
8. mar 2014

Pozicala som si babovkovu formu a robim babovku z pomazankoveho masla s kuskami cokolady vo vnutri.

biibiana
8. mar 2014

@tin007 co je to za babovka? dobre to znie 😝
@briketa super 🙂 mám sice strach, že bude cesto vodové a ovocie sa prepadne ..nakoľko to mrazene ovocie bolo najprv umyte vo vode 😖 uvidime 🙂

bonaquaba
8. mar 2014

ahojte babule v nedelu mam navstevu na obed, co mam pripravit dakujem za typy

slimstar
8. mar 2014

Kurací paprikáš s haluškami na dva dni
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/789-kura...

lucikatn
8. mar 2014

v týždni som robila pribináčik - piškótik, kelovú polievku, banánový chlieb a naša sviatočná večera rezníky na plechu so zeleninou bez chlebíka keďže sa nepodaril 😢

myrca_m
8. mar 2014

My dnes ešte zemiaková polievka a druhe - keďže naša malá bábika pekne spinkala tak sme si urobili hranolky, ryža, vypražaný rezeň a k tomu uhorkový šalát - toto bude aj na zajtra len polievku nejakú uvarím. 🙂

meinkonka
8. mar 2014

ahojky, moje posledne varenie 🙂
pecena zeleninka s mozzarellou a parmezanom
kuracia polievka
zapekna kur. prsia s paradajkou a mozzarellou, pecene zemiacky a zeleninka

lululka555
9. mar 2014

ahojte 😎 😎 😎 dnes kuracia polievka so zeleninou, kuracie prsia so šampiónami,basmati ryža,hlávkový šalát a koláčik ešte neviem aký,nejaký kysnutý 😎

hwiezdinka
9. mar 2014

ja dnes robim kuracie prsia s nivovo-brokolicovou omackou, k tomu pecene zemiaky a ako dezert avokadovo-bananovy puding (rozmixovat 1 zrele avokado s 2 bananmi a 4 datlami, potom este pridat 1 kopcovu PL kakaa, znovu pomixovat, dat do misticiek a navrch moze ist struhany kokos - do pudingu sa moze este pridat vanilka alebo skorica, podla chuti 😉 ) Skusam 1.krat, tak som zvedava, ako bude chutit 🙂

pakin
9. mar 2014

@ivetka1981 ahoj, vedela by si mi napísať, ako si to robila tú kuracinu na provensálsky spôsob? Vyzerá veľmi chutne 😉 Díky

marlenka75
9. mar 2014

Kurací vývar, zemiaková kaša, sekanka, kyslá uhorka.

vivusika
9. mar 2014

Slepačia polievka s rezancami, vyprážané kuracie krídla a zemiakova kaša, hranolky a Maggi nápady šťavnatý steak - kuracie prso 🙂

nakup
9. mar 2014

my sme včera mali slovenskú ryžu, kuraciu pečeň na cibuľke a domácu cviklu, dnes hovädzí vývar a hovädzie mäsko z polievky chrenovú a kôprovú omáčku varené zemiaky

m_ij_ka
9. mar 2014

kurací vývar so zeleninou, pečené kura s plnkou, varené zemiaky, cvikla

lydia22
9. mar 2014

My dnes brokolicova polievka rizoto, uhorkovy šalat a kysnute škoricove buchty

bronia13
9. mar 2014

ja sa ku niekomu priplichtim na obed, kedze mm a deti sli na SK tak sa mi neoplati a ani nechce varit 😎 😀 😀 takze uz mam navarene 😀

luciok
9. mar 2014

Milka torta. S mm sa jej nevieme dojesť 😝 Fotka síce nič - moc, ale chutí eňo ňuňo