Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@bobinkask dakujem velmi pekne 😉 uz sa tesim ked to vyskusam 🙂
@lucikusik Ja pecivo mrazim skoro vsetko:rozky,lupacky,croissanty. Vdy kupim viac cerstveho a dam do mrazaku,nech je na cely tyzden. Ak mas rano cas,staci vybrat a dat do osatky a za 10 min je hotovo. Ak mas rano fofry,hod do mikrovlnky,ale len na par sekund. Napr.na nasej su rozky za 8-10sekund. Musis si otestovat. V klasickej rure neohrievam
naša večera lunch meat s opekanou cibuľkou, chlieb 😉
Vzdy ked robim nieco kysnute (knedla, langose, rozky) Strasne v tom citit drozdie, vobec to nie je take fajne ako napr langos zo stanku, alebo kupeny rozok. Poradte co robit inak? Cesto nechavam miesit v pekarnicke.
@papuka snáď sa nevadí že odpoviem ja je to zmes sušenej zeleniny bez soli, ja to pridávam tiež k mäsku, , so omáčok,polievok, sem tam do pomazánky....
hovadzi vyvar, bryndzove pirohy so slaninkou a smotanou
Zienky, zajtra odchadzame na dovolenku do Tatier. Tak sa tu majte pekne a dobre varte 😉 V pondelok sa opat vidime 😉
Brokolicové pyré pre deti od 10 mesiacov
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1333-bro...
@jankastubka a nedavs toho drozdia vela? ...mozno je to tym....alebo zkus zmenit ja davam z lidla drozie a myslim ze je fajn..
@papuka je to niečo ako vegeta , ale bez pridaných konzervantov a kúpila som to v obchode so zdravou výživou. Neboj nepýtaš sa blbo, ja som si to všimla tiež tu na stránke, konkrétne u Irisiny a tiež som rozmýšľala , že kokso, čo tam strúha dobošku ??????? xixixixixii. A tuším som sa jej tiež pýtala, že čo to je .
Ale je ozaj dobrá . Inak ja si doma robím aj svoju vegetu a to je najlepšie . 🙂
@womankc hihi ja som nad tym uvazovala uz asi 3 den, ze preco davas stale keksik do jedla, ze to musi byt asi kvoli nejakej specialnej chuti 😀 😀 😀 😀 😀
@jankastubka a ako ho robis? davas miesit do pekarnicky?
ja som s tym mala taky isty problem, ja som vo vsetkom citila drozdie, to som si davala miesit do pekarne a raz som skusila urobit normalny kvasok samostatne v miske a tak som rucne robila aj cesto a vobec som nic necitila, odvtedy pouzivam na kysnute cesto iba ruky 😀 😉
@zklimekova jasne že nevadi dakujem za odpoved 😉
ahojte 😎 dnes bolonske špagety s parmezánom a upečiem rýchle koláčiky z lístkového cesta plnené nutellou 😉
ahojte, ja dnes idem variť kelovú polievku a plnené kelové listy šunkou a syrom, obalím a vypražím a ku tomu pečené americké zemiaky 😀 a ešte napácujem kuracie stehná a upečiem v bubne to bude obedík na zajtra ku tomu kyslá kapusta... zajtra nevarím ideme ku doktorke a kedže má byž pekne mienim sa flákať po meste na slniečku 😀
@jarhal aj ja davam z lidla, a v recepte, ked pisu ze 1 drozdie, tak aj ja davam 1. Fakt neviem, mozno mam blbe recepty, alebo co.
@mizulienka ano davam do pekarnicky, tak ze by to bolo v tom. Ked prave to bola taka vyhoda, lebo mne sa straaaasne nechce babrat s tym cestom. 🙂
@jankastubka ani mne sa nechcelo 😀 ale neslo mi do hlavy, ze neviem urobit taku super lahucku vianocku 😀 a teraz sa mi normalne taka podari 😉
@jankastubka ahoj ja dávam na pol kg múky polovicu kocky droždia,tj 20g
@lululka555 ved cela kocka drizdia ma 42g, nemyslela si 20 g?
@jankastubka áno,opravila som to 😅 , v niektorých receptoch píšu aj celú kocku,ale mne sa zdá veľa na pol kg múky,dať celú kocku,ja vždy uberiem podľa seba 😉
@lululka555 ok, dakujem za radu.- Vyskusam aj to, a ak nezabere, tak to proste budem musiet robit bez pekarnicky.
@mizulienka xixixi presne toto som si vtedy hovorila, keď som to zaregistrovala u Irisiny , mi to nešlo do hlavy, že ona si tak precízne volí potraviny a zväčša je zameraná na zdravú zeleninovú stravu a mi nešla tá horalka - doboška u nej do hlavy xixixixixiixixixiixii, Už si teda nepamätám , či som sa jej na to opýtala, alebo som to náhodne zistila v obchode so zdravou výživou, že " vo co go". Z toho vyplýva, že človek sa vzdeláva celý život a stejne umrie hlúpy, ako hovorí jedno porekadlo 😀
Ahojte, u nás dnes paradajková polievka so syrom a fazuľová kaša so slaninkou a kyslou uhorkou.
šampiňónová polievka,zemiakovo cibuľový šalát a rybie prsty 😉

@womankc prepáč, že sa tak blbo pýtam, neprispievam často, ale denne vás čítam a inšpirujem sa, možem vedieť čo je to horalka, používaš to často vo svojom jedle 😒