icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cestovatelkaandrea
19. mar 2014

dnes zapeceny losos, zeleninovy salat a orestovane sampiony. uz sa tesim. 🙂
vcera zapeceny karfiol so zemiakmi
predvcerom cestoviny so zeleninou a smotanovo-sojovou omackou
nedela zapecena cuketa, osmahnute namarinadovane maso a varene zemiaky v supke.

zajtra bude asi karfiolova kremova polievka a nejaky sytejsi zeleninovy salat.
a v piatok pravdepodobne ryza a cina na moj sposob 😀

cestovatelkaandrea
19. mar 2014

@adkoalauri si mi spravila na tie gulky chut. asi ich urobim v sobotu, mnam 😎

marlenka75
19. mar 2014

Polievka hokaido od včera, zemiaková kaša, bravčové maso na prírodno orestované s volským okom, kyslá uhorka.

zuzzuli
19. mar 2014

Zeleninova polievka s cestovinou, spagety s morcadellou 🙂 rychle ale u nas oblubene

monacanka
19. mar 2014

dneska fazulova polievka a dolky s lekvarom

kittynnkaa
19. mar 2014

fazulova polievka,halušky s kys. kapustou 🙂

irsina83
19. mar 2014

Zo vcera mame hovadzi gulas a dorobila som jahnaciu krupovu polievku. a ja budem mat opat nejaky salat a grilovane kur. prsia...

dominka11
19. mar 2014

my dnes klasika - rezne po dlhej dobe a hraskovu polievku 😉

kikatko
19. mar 2014

kindermanagment si rozkazal pečene kura a ryžku

daniz
19. mar 2014

dnes slepý guláš + pečivko

monacanka
19. mar 2014

VCERA SOM ROBILA TIRAMISU S KREMOM MASCARPONE A PISKOTAMI

inffinity
19. mar 2014

holky zachrante me, prosím 🙂
co mám udělat z meltého masa? nechce se mi piplat s fašírkama a smažit chtela bych spise asi do trouby nejak dat hm? mate nejaky tip a treba ryžu k tomu nebo testoviny? aby to bylo mokre ne suche.. diky 🙂

m_ij_ka
19. mar 2014

rajčinová polievka so syrom, cestoviny so šunkou, reďkovkou, kukuricou a cesnakovým dressingom 🙂

slimstar
19. mar 2014
soniatko
19. mar 2014

@anos18 ja som ho nejedla, ale muz si ho velmi pochvaloval. odporucam, je to rychle jedlo... 😉

gabiiika21
19. mar 2014

Zeleninove placky, cesnakova polievocka🙂

adulka1979
19. mar 2014

@inffinity ja z mletého mäsa zvyknem robiť špagety bolognese 🙂
alebo uvariť vajíčka natvrdo, ochutiť mleté mäso a obaliť ich, spraviť takú roládu v rúre 🙂
alebo mäsové guľky v rajčinovej omáčke...

ivi31
19. mar 2014

@inffinity ja robievam takéto cestoviny, ale namiesto pretlaku dávam pasírované paradajky 🙂 http://www.chefrecepty.sk/recept/zapekane-cesto...

myrca_m
19. mar 2014

Polievku sme mali tu istu co vcera - mrkva, brokolica, zemiak
MM mal do prace rizoto a ja som si vybrala z mrazaku dozu a v nej ryza, opekane zemiaky a kuracie prsia s ananasom 🙂 🙂 a kym mi bambulka spala tak som na zajtra uvarila salatovy privarok a vybrala som k nemu fasirky z mrazaku 🙂 🙂

hyta
19. mar 2014

Ahojte, u nás dnes mäsový vývar s pečienkovými haluškami, pečená kačica, kapusta a domáca knedľa. Ako dezert máme ananásový zázrak a čokoládovú tortu, keďže Jozefujeme.

hyta
19. mar 2014

@inffinity Keď sa ti nechce babrať s fašírkami, máš výborné a aj ľahšie stráviteľné tie mäsové rolády. Plniť môžeš šunkou, syrom, praženicou s hráškom, mrkvičkou, žampiónami, čo nájdeš v chladničke. Využiť sa dá mleté mäso i na špagety, plnenú papriku, holúbky, robievam i plnenú šunku s mletým mäsom zaliate omáčkou a zapečené v rúre.

irsina83
19. mar 2014

moj obed, pecena tekvica s karfiolom a jogurtovym dresingom s kuracimi prsiami robenymi v papieri na pecenie, cize uplne bez tuku, s cayanskym korenim. Bolo to uzasne, az som bola sama prekvapena.

labocca
19. mar 2014

@inffinity ked sa mne nechce piplat s fasirkami🙂...tak to trosku zjednodusim. Mlete maso zarobim ako na fasirky a vsetku masu dam na plech a sup moze sa piect🙂) a hotovo. Alebo urob zmes na spagety,hm??🙂

lululka555
19. mar 2014

hotovo,môžeme si prsty oblizovať 😉 😉

moni182
19. mar 2014

špenátová polievka este zo vcera a dnes bryndzove halusky k tomu 🙂

cora30
19. mar 2014

@inffinity skús na spôsob francúzskych zemiakov......a šups do rúry upiecť. rýchla príprava a varenie bez námahy.

emka13
19. mar 2014

my sme dnes mali bryndzove pirohy 🙂

emka13
19. mar 2014

@monacanka poprosim receptik na tu polievocku...dakujeeem

levandullka
19. mar 2014

@lululka555 Mnam, hned by som si dala 🙂