icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzuz1
18. mar 2014

my dnes dojedame dusenu zeleninku s cestovinami a zeleninovu polievocku... a terza hura na pernik manzelovi do prace k meninam 🙂 krasny dnik prajem 🙂

mima2778
18. mar 2014

V nedelu bol cibulovy salat a rezniky,v pondelok sa vybavovalo,tak len omeleta, vcera rizoto, rano pomazanka zo "zeleneho" - aspon takou formou dostanem do maleho aj salat 🙂 a momentalne sa robi rybacia rolada s plnenymi zemiakmi a parad.omackou, mozno vecer dam foto, pekny dnik 🙂

blackcat8885
18. mar 2014

U nás dnes porová polievka kuracie maso so zeleninou dusené a opečené zemiaky

slimstar
18. mar 2014
mima2778
18. mar 2014

Tak uz je hotova i rybacia rolada

mirka0703
18. mar 2014

@mima2778 mnam... hned by som prisla na obed....🙂

maximouse
18. mar 2014

U nás sme mali minulý týždeň: kuracie pečienky s ryžou, šošovicu, prekladané zemiaky a pudingoš. A dnes máme stále dojedačky z nedele. Slepačí vývar s domácimi rezancami a paprikové bravčové naprírodno s kašou. Komu by to už liezlo von krkom, tak som spravila rýchlovku - cestoviny s brokolicovo-syrovou omáčkou a kuracím maskom. A pre mlsný jazýček ešte spravím palacinky.

zklimekova
18. mar 2014

@dasiacik ozdoby na muffinách sú z poťahovej hmoty na tortu, vykrajovačky na kvety mám kúpené...trávička je z lisu na cesnak 😉

timonko
18. mar 2014

Párok v lístkovom ceste 😉

lucikusik
18. mar 2014

Dnes na obed: kurací vývar a cestoviny s paradajkovo-smotanovou omáčkou a kuracím mäsom. Včera večer som piekla muffiny a konečne som vyskúšala aj formičku na lokomotívu.

marlenka75
18. mar 2014

Polievka hokaido, hrachová kaša s klobásou, chlieb.

adkoalauri
18. mar 2014

Dnes sme mali kelovú polievku, fašírkovú roládu so zemiakovou kašou a na zajtra som spravila tvarohové guľky s jahodami - no neviem, či vôbec zostanú.

luciok
18. mar 2014

@jasminet Haha malý aký zlatý - zdutý 😀

slimstar
18. mar 2014

Maslová vianočka naša obľúbená
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1343-mas...

titkovamiriam
18. mar 2014

u nas dnes maturitne menu-paradajkova polievka,segedín a kremeš 🙂 🙂

nakup
18. mar 2014

ahojte u nás šalát s hovädzím mäsom, syrom a dresing jogurtový a pikantný

m_ij_ka
18. mar 2014

naša večera dukátové buchtičky

levandullka
18. mar 2014

Po dlhej dobe ahojte zienky 🙂. Ja uz druhy tyzden nevarim, mame v oprave ruru aj so sporakom, takze zijeme na restauracnej strave ☹. Uz mi to lezie hore krkom ☹. Pevne verim ze cez vikend uz budem moct nieco uvarit a asi po mesiaci pridat nejake fotky 🙂

soniatko
18. mar 2014

dnes som mala ja s malou cestovinu so spenatom + pre mna aj osmazene tofu
muz vysmazany syr bez smazenia http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=992
a na zajtra na ranajky som obom spravila jogurtove lupacky, samozrejme, 1/2 uz je fuc... 😉 varecha.pravda.sk/recepty/domace-lupacky-s-bielym-jogurtom-fotorecept/20558-recept.html

lussya
18. mar 2014

tak dneska bol obed hotovy za pat minut, lebo chlapi - robotnici uz boli hladni, tak som im spravila fazulu s klobaskou.
zajtra budem piect masko bravcove pliecko s cesnakom a k tomu zemiaky s vnatou petrzlenovou a rascou a polievka - kremova z medvedieho cesnaku... ja som strasne namotana na ten cesnak medvedi... rastie mi kusocek od domu a chodime poctivo zbierat, uz je plna mraznicka.. 😎

monacanka
18. mar 2014

prave som dopiekla strudelky tak aspom bude aj na zajtra

zklimekova
18. mar 2014

kočky poraďte nejaký fakt super koláč, dnes má manžel narodeniny, má prísť domov koncom týždňa , tak nech ho prekvapím niečím novým a hlavne mňam 🙂

irsina83
18. mar 2014

Ahojte zienky, vcera som uvarila zeleninovu polievku s haluskami a zemiacikmi, oblubene jedlo mojej dcerky - kuraci perkel z jedneho kuracieho prsa a trochu halusiek, lebo dcerka maso nechce jest, tak som nechcela aby toho bolo vela a dnes som spravila hovadzi gulas s paradajkami a hubami s ryzou - pre deti a manzela a ja som mala teply salat z peceneho karfiolu s grilovanymi kuracimi prsiami a naveceru sme si spravili zeleninovy salat a maly gurmanik sa nevedel dojest ladoveho salatu 😀

emka13
18. mar 2014

@adkoalauri mnamky sup sup s receptami na tieto dobrotky...hlavne ta polievka ma zaujima...taku nerobievam...dakujeeeem

emka13
18. mar 2014

my dnes paradajkova polievka a masko v zemiakovej placke 🙂

rastulka
19. mar 2014

@zklimekova Ahoj! Co taka rozpravkova torta? http://varecha.pravda.sk/recepty/malinova-torta... 😉

anos18
19. mar 2014

@soniatko Ahoj, aky je ten syr bez smazenia? Uz davno mam nan recept, ale este som ho neskusala.

adulka1979
19. mar 2014

u nás včera mäsový vývar z nedele a bryndzové halušky a dnes bude mäsko na šťave s ryžou

lululka555
19. mar 2014

Ahojte,dnes variť nemusím,pozostavalo zo včera skadkokyslá zemiaková polievka,aj cestoviny so šampionovou omáčkou,tak sa všetko podojedá. A včera večer mal manžel krízu,lebo nebolo doma nič sladké,tak vylizoval nutellu z pohára,tak mu idem upiecť obližprst ,nech je spokojný 😝

lydia22
19. mar 2014

Dnes bryndzová polievka a vyprážaný syr so zemiakmi a tatarkou