icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

monkula
30. mar 2010

Maďarský guláš s knedľou 🙂

iinuska
30. mar 2010

zemiakova omacka s parkom a chlebom. Mame aj na zajtra 😝

mukky
30. mar 2010

daniz si chcela príst na halusky ci nech ti poslem mm?? 😀 😀

mukky
30. mar 2010

monkula mozme dojsť s mm na guláš? 😀

mukky
30. mar 2010

inus zemiakovu omacku myslís zemiaky na kyslo?ako prívarok,či?

mukky
30. mar 2010

babulina tá torta vyzerá dobre...receptík sa mi páči..idem ho este raz prestudovat 😎

cessy
30. mar 2010

ahojte, a co zajtra???cakam na vhodny typ 😉

iinuska
30. mar 2010

mukky, no hej. Uvarim zemiaky vo vode, pridam sol, cierne korenie, bobkovy list, cesnak, a ked su zemiaky makke, zatrepem mlieko so slahackovou smotanou a polohr. mukou a zalejem, necham prevret a hotovo. Ked ochladne pridam ocot

iinuska
30. mar 2010

cessy, no zajtra neviem, ale poradim co vo stvrtok- spenat. Je zeleny stvrtok 🙂

monkula
31. mar 2010

cessy, už sa zjedol, ani sa nečudujem, robím skvelý maďarský guláš...

Ale čo dnes, netuším... 😝

daniz
31. mar 2010

Mukky, nebudem proti, ale ty si mala chuť na plnené placky.Včera som robila na večeru hot-dog , dnes asi budú pečené
zemiaky a pochúť.smotana, zajta majú deti prázdniny-je zelený štvrok a urobím asi pórkovú polievku a lekvárové pirohy,
alebo kelový prívarok s párkom/môže sa vôbec zajtra párok/,alebo bez a na večeru špenát s vajíčkom a potom mi mm po-
vie, že už je zelený mimozemšťan z toho zeleného. 😀 😀 😀 😀 🙂 🤐 🤐

mukky
31. mar 2010

inus ja robím s kyslou smotanou a bez cesnaku.s cesnakom som to ani nepočula ešte robiť...vyskušam ak nezabudnem

daniz 😀
ja jedine v piatok nejem mas,.ale rybka sa može,teda je na kazdom či bude maso alebo nie..
ja dnes budem variť len sebe,.zemiakové placky,mňam 😵

daniz
31. mar 2010

A možno sa nebudem trápiť - mám tam 3 ks kysnutej bábovky tak ju pokrájam, na to riedky puding a bude navarené-dukátové
buchtičky 😉

mukky
31. mar 2010

daniz,si sa vynasla 😀

apna
31. mar 2010

varene zemiaky s koprom,kur.rezne obalene v muke a vajku so struh.syrom-vyprazane 😎

mukky
31. mar 2010

ap neopakuj 😀
idem hajuskať 😔 ...potom odpisem

maculienka123
31. mar 2010

apna,ja nemozem zohnat kopor,mas cerstvy?

maculienka123
31. mar 2010

daniz,zajtra mozes maso

cessy
31. mar 2010

ahojte, tak nakoniec som robila pecene kuriatko a fazulkovu polievku s udenym 😉

cessy
31. mar 2010

maculienka skus v kauflande v mraziacich boxoch, tam mavaju v takych malych krabickach aj petrzlen, pazitku a aj kopor.mozno aj v tescu by si to nasla 😉

maculienka123
31. mar 2010

jaj uz viem,tu pazitku kupujem a som nevedela ze aj kopor maju.a chuti tak dobre ako cerstvy?keby som robila koprobu omacku?

zuzu13
31. mar 2010

no pekne...kopor sme už dlho nepoužili...mam ho plný mraziak... 😅 ...takže nejaká koprova omačka s hov. maskom...
no ale dnes mame post...máme falošný guláš (bez masa...len zemiaky) s chlebom...no a na večeru vobec neviem čo...asi si spravíme ryžu s mliekom...alebo krupicu... 😀

lyongirl
31. mar 2010

baby, zajtra je už pôst? Neviem, čo variť, špenát sa mi nechcéééé

iinuska
31. mar 2010

lyongirl, no zrovna post nieje, post je v piatok. Ja zajtra varim spenat, ved to je rychlo

lyongirl
31. mar 2010

iinuska dík, nevedela som, či je pôst preto, lebo každý na zelený štvrtok varí špenát a moja svokra vždy povie, že je pôst, sa mi zdalo, že nie je, no a nakoniec buď skončíme aj mi pri špenáte, lebo skoro nič doma nemáme, alebo objednáme pizzu 😅

iinuska
31. mar 2010

lyongirl, tak si dajte bez pizzu sunky, a bude aj svokra spokojna 😀

lyongirl
31. mar 2010

ja nebývam so svokrou, takže ona nevie, čo budeme jesť, ona varí špenát, ako vždy na zel. štvrtok...

lyongirl
31. mar 2010

ináč som práve na zajtra dovarila zeleninovú polievku s krupicovými haluškami, už neviem, čo variť, nič mi nechcú jesť a všetko vyhadzujem do koša 😝

daniz
1. apr 2010

Ahojte, včera som robila deťom dukátové buchtičky z tej bábovky, mm a sebe hrachovú kašu s údeným /aj tak sa muselo
uvariť/ a dnes majú kelový prívarok so sekanou. Zajtra asi urobím vypr.syr, alebo ugrilujeme si tresku so zemiakmi. Polievku
ešte neviem asi cesnačku.

Iyongirl poradím Ti - ako u nás - ešte môžu byť hladný, 😖 ver tomu že HLAD JE NAJLEPŠÍ KUCHÁR. Povedz, že proste nevaríš a uvidíš ohlas 😉 😔 😀 😀

lyongirl
1. apr 2010

daniz, ale veď to poznám, ak nie je uvarené, tak by jedli všetci...