Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zemiakova omacka s parkom a chlebom. Mame aj na zajtra 😝
daniz si chcela príst na halusky ci nech ti poslem mm?? 😀 😀
monkula mozme dojsť s mm na guláš? 😀
inus zemiakovu omacku myslís zemiaky na kyslo?ako prívarok,či?
babulina tá torta vyzerá dobre...receptík sa mi páči..idem ho este raz prestudovat 😎
ahojte, a co zajtra???cakam na vhodny typ 😉
mukky, no hej. Uvarim zemiaky vo vode, pridam sol, cierne korenie, bobkovy list, cesnak, a ked su zemiaky makke, zatrepem mlieko so slahackovou smotanou a polohr. mukou a zalejem, necham prevret a hotovo. Ked ochladne pridam ocot
cessy, no zajtra neviem, ale poradim co vo stvrtok- spenat. Je zeleny stvrtok 🙂
cessy, už sa zjedol, ani sa nečudujem, robím skvelý maďarský guláš...
Ale čo dnes, netuším... 😝
Mukky, nebudem proti, ale ty si mala chuť na plnené placky.Včera som robila na večeru hot-dog , dnes asi budú pečené
zemiaky a pochúť.smotana, zajta majú deti prázdniny-je zelený štvrok a urobím asi pórkovú polievku a lekvárové pirohy,
alebo kelový prívarok s párkom/môže sa vôbec zajtra párok/,alebo bez a na večeru špenát s vajíčkom a potom mi mm po-
vie, že už je zelený mimozemšťan z toho zeleného. 😀 😀 😀 😀 🙂 🤐 🤐
inus ja robím s kyslou smotanou a bez cesnaku.s cesnakom som to ani nepočula ešte robiť...vyskušam ak nezabudnem
daniz 😀
ja jedine v piatok nejem mas,.ale rybka sa može,teda je na kazdom či bude maso alebo nie..
ja dnes budem variť len sebe,.zemiakové placky,mňam 😵
A možno sa nebudem trápiť - mám tam 3 ks kysnutej bábovky tak ju pokrájam, na to riedky puding a bude navarené-dukátové
buchtičky 😉
daniz,si sa vynasla 😀
varene zemiaky s koprom,kur.rezne obalene v muke a vajku so struh.syrom-vyprazane 😎
ap neopakuj 😀
idem hajuskať 😔 ...potom odpisem
apna,ja nemozem zohnat kopor,mas cerstvy?
daniz,zajtra mozes maso
ahojte, tak nakoniec som robila pecene kuriatko a fazulkovu polievku s udenym 😉
maculienka skus v kauflande v mraziacich boxoch, tam mavaju v takych malych krabickach aj petrzlen, pazitku a aj kopor.mozno aj v tescu by si to nasla 😉
jaj uz viem,tu pazitku kupujem a som nevedela ze aj kopor maju.a chuti tak dobre ako cerstvy?keby som robila koprobu omacku?
no pekne...kopor sme už dlho nepoužili...mam ho plný mraziak... 😅 ...takže nejaká koprova omačka s hov. maskom...
no ale dnes mame post...máme falošný guláš (bez masa...len zemiaky) s chlebom...no a na večeru vobec neviem čo...asi si spravíme ryžu s mliekom...alebo krupicu... 😀
baby, zajtra je už pôst? Neviem, čo variť, špenát sa mi nechcéééé
lyongirl, no zrovna post nieje, post je v piatok. Ja zajtra varim spenat, ved to je rychlo
iinuska dík, nevedela som, či je pôst preto, lebo každý na zelený štvrtok varí špenát a moja svokra vždy povie, že je pôst, sa mi zdalo, že nie je, no a nakoniec buď skončíme aj mi pri špenáte, lebo skoro nič doma nemáme, alebo objednáme pizzu 😅
lyongirl, tak si dajte bez pizzu sunky, a bude aj svokra spokojna 😀
ja nebývam so svokrou, takže ona nevie, čo budeme jesť, ona varí špenát, ako vždy na zel. štvrtok...
ináč som práve na zajtra dovarila zeleninovú polievku s krupicovými haluškami, už neviem, čo variť, nič mi nechcú jesť a všetko vyhadzujem do koša 😝
Ahojte, včera som robila deťom dukátové buchtičky z tej bábovky, mm a sebe hrachovú kašu s údeným /aj tak sa muselo
uvariť/ a dnes majú kelový prívarok so sekanou. Zajtra asi urobím vypr.syr, alebo ugrilujeme si tresku so zemiakmi. Polievku
ešte neviem asi cesnačku.
Iyongirl poradím Ti - ako u nás - ešte môžu byť hladný, 😖 ver tomu že HLAD JE NAJLEPŠÍ KUCHÁR. Povedz, že proste nevaríš a uvidíš ohlas 😉 😔 😀 😀
daniz, ale veď to poznám, ak nie je uvarené, tak by jedli všetci...

Maďarský guláš s knedľou 🙂