icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
1. apr 2010

Skús im dať 3 jedlá majú na výber a proste dupni si, že ak to navaríš MUSIA to zjesť. Ja som tak neskutočne týmto vyškolila deti
že každý ma obdivuje. Proste nezješ, nebudeš mať nič... Spýtaj sa môjho syna ako chutí fazuľa o 22.00 hod. Je strááášne dobrá. Len musíš mať pevnú vôľu, lebo budú chodiť prosíkajúci.

mukky
1. apr 2010

ja som si vcera miesto placiek urobila zemiakovu babu tak mám aj na dnes,mm je mimo sk od včera tak nevarím,malému som teraz dovarila celozrné cestoviny s kelom,cuketou,kuracim maskom aj cesnačik som pridala
pridala som nejake receptíky vcera do témy vselijaké napady od a po z.....,idem ešte nejake bezmasité popridávať tak potom možte nakuknuť 😎

zuzu13
1. apr 2010

u nas su ryby a zem. kasa, cvikla... 😀

apna
1. apr 2010

zemiaky som robila so susenym koprom 😀 😀
dnes nevarim,iba sebe som robila tuniakovo-zelen.salat a malej zemiaky so spenatom a zltkom 😎

iinuska
2. apr 2010

paradajkova polievka, vysmazany syr so zemiakmi a tatarskou.

cessy
2. apr 2010

rybicka na masle a zemiakova kasa
maly mal to iste len rybu bez korenia a soly 😉 😉

mukky
2. apr 2010

dnes nevarím nič,drobec ma polievocku este ,mm si vybral rybu aj si ju sam urobí,ja asi budem na suchom 😝

lyongirl
2. apr 2010

takževčera bola pizza z donášky, dnes máme špenát čo poslala včera svokra, zajtra ideme našim, v nedeľu máme oslavu, v pondelok ideme svokre, ale sa mám, čo? 😀 Toľko dní po sebe a ja nemusím variť 😀 , až na nedeľu teda...

ivanka85
2. apr 2010

aj u nas dnes ryba, ale salat a rolka su uz pripravene takze zajtra sa bude papat to..

dianka3
2. apr 2010

Ach ja uz s tesim na salat a reznikyiy 😀 😝

apna
2. apr 2010

a u nas dnes knedla a svieckova 😀 🤐

janac1974
2. apr 2010
cessy
3. apr 2010

grilovane specialitky zo zahrady 😝

moj muz dnes zacina grilovaciu sezonu... 😀 , tak rusim sietu a robim dnes vynimku a papam vsetko

cessy
3. apr 2010

chcela som napisat dietu, nie sietu 😀

majaxy
3. apr 2010

Vypražane morčacie prsia, zemiaky so zelenou paprikou, zemiakovy šalat

mukky
3. apr 2010

my sme dnes boli sa von napapať,ja som mala vyprázaný kurací rezeň plnený so šunkou a syrom,a jeden neplnený,k tomu misku zeleniny a mm mal segedínsky guláš 😎

lyongirl
4. apr 2010

na obed bola ryba a pyré a keďže sme mali oslavu, tak bol tatarák s údeného lososa s hriankami, tuniakový šalát, banánové muffiny s čokoládou a tortička, mali sme rybací deň 😀

daniz
6. apr 2010

V nedeľu pečená domáca hus,červená kapusta, opekané zemiaky a šampiňónová polievka, včera u svokrovcov kuracia polievka ,rezne a šalátik a dnes kto čo chce - dojedá sa.

mukky
6. apr 2010

bože už nech to skončí 😀 a my ešte ideme v piatok na svadbu a na 6 dní k rodine a tam nás vykrmuju vždy teda statočne 😀 😀
ja dnes som len mala taku dietku,ráno jogurt a teraz zemiakové lokše omaslované s vodou čistou 😝

majaxy
6. apr 2010

No my dnes tiež dojedame

lyongirl
6. apr 2010

hlivová polievka a tiež dojedáme kačicu, kapustu a lokše, čo nám včera svokrovci nabalili, ešte rezne a zemiaky

mukky
6. apr 2010

každý dojedá zásoby 😀

daniz
7. apr 2010

No a keď podojedáme , tak by to chcelo niečo ľahké... 😀 😀 Pečené zemiaky s pochúťkovou smotanou, zajtra halušky s
vajíčkom, alebo zemiaky na pokyslo so sekanou.Polievku asi brokolicovú.

e.vacka
7. apr 2010

u nás zemiakový prívarok...

natalie_tmk
7. apr 2010

Dnes si robim lasagne 😵 😵

lalus
7. apr 2010

hustú šošovicovú polievku pre všetkých...malý zlupol taký tanier, že ja by som mala dosť 😅

majaxy
7. apr 2010

Zemiakovu omačku s čerstvym pečivom 🙂 🙂 🙂 , po tych sviatkoch malý oddych

lalus
8. apr 2010

naše žalúdky tiež majú oddych po sviatkoch...mäso a koláčik až na víkend plánujem. 😅
dnes:
cestoviny - malému s brokolicou, pre mm s orechami a ja si tam šupnem asi syr a nejakú paradajkovú zmes...alebo len kečup, ak budem veľmi lenivá, či nestíhať 😀 😀 😀

daniz
8. apr 2010

Hríbová polievka stáááášne veľa, palacinky s jahodovou penou.

lydia22
8. apr 2010

Šošovicovy privarok k tomu zemiaky a klobaska