icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
28. mar 2014

včera boli chlebové jednohubky a krupicová kaša dnes pizza asi teda.

siska53
28. mar 2014

@tinaaa84 ale nedavas jej menej ci rovnako,ako pisu v recepte? Dik

tinaaa84
28. mar 2014

@siska53 nie dávam jej toľko, koľko je v recepte. Jasné, že keď sa cesto troška lepí, tak po troškách pridávam múku, ale to je aj pri normálnej bielej múke

siska53
28. mar 2014

@tinaaa84 to hej, dakujem!

tinaaa84
28. mar 2014

@siska53 chuťovo je troška iná, ale to je o zvyku.

tinka8873
28. mar 2014

Segedinsky sa učím s úvahy že som poľka a priateľ plače že iba poľské jedlá robím 🙂

marlenka75
28. mar 2014

Syrová polievka s hráškom, dusená ryža, pečené kurča , broskyňový kompot, kyslá uhorka.

ivushqa
28. mar 2014

dnes polievka z medvedieho cesnaku, bravčové na šťave s hráškom + ryža, žemľovka z vianočky
všetkým prajem krásny víkend 😅

silvinuska6
28. mar 2014

koláčik 😀

titkovamiriam
28. mar 2014

u nas budu masove gulky,paradajkova omacka,knedla a polievka z medvedieho cesnaku 🙂 ,chcela som robit smrhovy gulas,ale nasla som len dva 😀 😀 😀

labocca
28. mar 2014

zasmazena zemiakova polievka a svieckova🙂. A ako dezert sa dopeka cheesecake.....

lucikusik
28. mar 2014

Dnes hovädzí guláš - ten som uvarila včera večer a dnes sme s drobcom upiekli makové a pudingové rožteky - robila som kysnuté cesto bez kysnutia. Budem ho robiť častejšie, ušetrila som si kopec času - upiekli sme koláče a stihli sme doobeda aj ihrisko 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-bez-ky...

firstbaby
28. mar 2014

U nas dnes kremova brokolicova, berieme ju aj na chatu pre decka, dospeli budu papat gulas 😀 A este urobim palacinky a hor sa prec z mesta 😉 Vsetkym prajeme nadherny slnecny volebny vikend 🙂 🙂 🙂

natal12
28. mar 2014

Ahojte . neviete koľko dní možem nechať cesto na palacinky v chladničke? 🙂

walky
28. mar 2014

my dnes varime segedin :o)

mima2778
28. mar 2014

@silvinuska6 z 200 g hl.muky,200 g bryndze a 150 g masla,zltok,sol,vypracovat cesto,rozne narezat,potriet bielkom a dat piect

silvinuska6
28. mar 2014

@mima2778 wooooow to je super musím to určite vyskúšať aj to vyzerá velmi chutne vdakaaaa 😀

katkas1
28. mar 2014

dnes dojedame s muzom cinu a segedin, rano som rychlo urobila taku epecenu smotanovu mnamku, poobede ideme k svokrovcom tam budu bryndzove a kapustove halusky, zajtra sosovioca polievka s parkom a fasirka so zemiakovou kasou, ja idem zase do komisie na volby, ach ale sa tesim 😝

alexi333
28. mar 2014

Vyprážaný karfiol so zemiakovou kašou

radlinka
28. mar 2014

Pecene kuriatko a ryza 🙂

mirka135
28. mar 2014

Kelovy privarok

zklimekova
28. mar 2014

brokolicová krémová polievka a dva plechy pizze 🙂

vrabciatko
28. mar 2014

kurací perkelt s mini kolienkami

nmonika
28. mar 2014

akze kocky,my sme za posledny tyzden mali....karfiolovu polievku,pizzu,pecene stehna so slovenskou ryzou,dnes parene buchty (no ja kysnute robit este neviem,tak mame kupovane :( ),zajtra kuraci perkelt a cestoviny kolienka,a v nedelu losos,asi grilovany so sweet chilli omackou alebo cesnakovym maslom...mnam,na lososa sa velmi tesim 🙂

slimstar
28. mar 2014

Recept na výborný zákusok Tiramisu
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/414-rece...

jasminet
28. mar 2014

tento tyzden morcacia rolada so zemiakmi od nasich - dojedacka z nedele, hovadzie na prirodno s mrkvou, hraskom a sampionmi s ryzou, zemlovka s tvarohom, vcera biela fazulova polievka na kyslo, dnes pecene zemiaky s cibulou a slaninou - na obed sme si s krpcom dali len smotanu k tomu, teraz bude k tomu aj brav. panenka opecena, zajtra pecene kura s ryzou a v nedelu ideme na navstevu k bratovi a jeho zene, tam vraj budu bryndzove halusky 😉

soniatko
28. mar 2014

francuzske zemiaky - ostali aj na zajtra a skusala som novy recept na chlebik a konecne sa podaril, 1/2 uz je zjedena

m_ij_ka
28. mar 2014

naša večera syrové toasty 🙂

bobinkask
28. mar 2014

ahojte ja som dnes ani včera nevarila polievku dojedali sme... v stredu som jej nejak moooc navarila 😀 včera ako druhé bol kuraci paprikáš s kukuričnou cestovinou a jarnou cibulkou a dnes palacinky s džemom alebo nutelou a domácim salkom 😵

lululka555
28. mar 2014

dnešný kokosový koláčik 🙂