icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marianna2468
31. mar 2014

@bobinkask please recept na ten milka kolacik na plechu?

pena33
31. mar 2014

@daniela09 mozem poprosit recept? mas ho nadherny.

helencek
31. mar 2014

Náš dnešný obed 🙂

marianna2468
31. mar 2014

@zklimekova mozem poprosit recept na tie mrkvove muffiny?

loknicka
31. mar 2014

tak ja sa zajtra chystam na hlivy ako drzkovu polievku a rizotko 🙂

luciok
31. mar 2014

Ahojte, v sobotu som piekla Zebra rezy, pochutnávali sme si ešte včera a dnes dojedáme nedeľný obed - bravčové mäso dusené asi s kilom cibule a išiel do toho celý kečup. Najprv som si myslela, že budem hladná, lebo ja a cibuľa sa nekamarátime, ale svorka to rozmixovala, tak to bolo nakoniec celkom jedlé. 😀

zklimekova
31. mar 2014

@marianna2468 nech sa páči 😉 Mrkvové muffiny

400g mrkvy
250g kryštál.cukor
400g polohrubá múka
3 vajcia
1ČL mletej škorice
šťava z jedného citróna
200ml oleja
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
1ČL sódy

POSTUP:
Očistenú a na jemno nastrúhanú mrkvu dáme do misky a pridáme cukor, vanilkový cukor, citrónovú šťavu a vajíčka a dôkladne premiešame.
Múku zmiešame s práškom do pečiva, škoricou a sódou. Postupne primiešame k mrkve. Nakoniec vmiešame olej.
Košíčky plním tak do polovice. Pečie sa to na 180 stupňoch.

luciok
31. mar 2014

@zklimekova Krásne kvetinkové muffiny!!

m_ij_ka
31. mar 2014

slepačí vývar so zeleninou a niťovkami, čína, hranolky, ryža, kukurica 🙂

luciok
31. mar 2014

Ako tak sledujem pár strán dozadu, už sa začína naplno grilovať. Mňam

milan_branik
31. mar 2014

http://recepty.pozri.sk/recept-cestoviny-s-loso... klasika vzdy chuti........ a rychlo hotove...........

daniela09
31. mar 2014

@pena33 ďakujem, tu je recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27049 , len ja som robila klasika zlatý klas, do teplého zamiešala jedno maslo, a urobila som karamelovú šľahačku ( den vopred)

myrca_m
31. mar 2014

ahojte 🙂 v piatok sme boli s Emkou u našich, tak sme s mamkou piekli koláče, lebo v nedeľu sme krstili Emku. Piekli sme metrový koláč, žerbo rezy, šumienkovú tortu a z odrezkov sme urobili guličky. U našich sme mali v piatok opekané zemiaky a fašírky. V sobotu som robila len na rýchlo špagety s kečupom a syrom. No a včera sme mali tie krstiny, ale len také maličké u nás doma a mali sme kuraciu polievku s domácimi rezancami, zemiakový šalát s rezňami - bravčový, kurací. Čiže do utorka máme čo jesť 🙂

nmonika
31. mar 2014

Zemiakovy salat a rezen caka aj na nas dnes 🙂 Vcera nam poslala svokra 🙂 Doobeda som uvarila vyvar a rezance,najma kvoli dcerke,ktora ho miluje.A spatne...kuraci prerkelt sme jedli 2 dni a kolacik bol Pernik 🙂

nmonika
31. mar 2014

@helencek mnam,vyzera to krasne a hlavne zdravo 🙂

nmonika
31. mar 2014

@ada12345 presne tuto som robila cez tyzden aj ja 🙂

myrca_m
31. mar 2014

@marianna2468 ktorú konkrétne máš na mysli?

womankc
31. mar 2014

@marianna2468
Ja som ho robila takto :20 dkg cukur / ja som dala trstinový / zvaríš so 1/4 litrom vody - variť treba tak 20 minút /nie viac, lebo ja som na to prizabudla a o 40 min som z toho mala med / potom tam vsypať celý sáčok tymiánu, prevariť tak minútu dve a vypnúť , nechať vychladnúť ,ja som to tam nechala aj dlhšie v tom hrnci a potom precediť cez sitko , môj má takú konzistenciu ako hustejší sirup a má takú hnedú peknú farbu a je to aj chutné niečo ako thymomel.
Musím čestne prehlásiť , že po cca 5 dní užívania malej úplne prešiel kašeľ ktorý sme liečili s prestávkami 2 mesiace

pisklava1
31. mar 2014

@anavila mozem poprosit recept na tie fasirky a este kasu ako robis, ja ju mam rada, ale som ju nerobila, lebo sa bojim, nie totizto kazda mi chuti.. ale ta tvoja je taka aku mam rada myslim podla foto dakujem

lucikusik
31. mar 2014

Dnes pórová polievka a grilovaná zelenina so šampiňónmi, morčacie stehno a jogurtovýdressing (cesnak+petržlen. vňať)

amdeis
31. mar 2014

My mame sosovicovu polievku a na druhe morcacie prsia na prirodno a tarhona. Na veceru budu lapacinky. 🙂

amdeis
31. mar 2014

@natal12 prirychlo slahas slahacku, preto sa zrazi, musis pomalsie, ja slaham na strednom stupni.

m_ij_ka
31. mar 2014

naša večera praženica s cibuľkou, rohlíky, čaj 🙂

blackcat8885
31. mar 2014

Zienky poradte mi nejaký recept na cestoviny s masom,niečo zapekané naj čo môže jesť aj malé dieťa.Ja mám chuť na cestoviny a priateľ sa bez mäsa nenaje tak to chcem spojiť a tie recepty so smotanou,syrom sa mi zdajú ťažké na žaludok pre 13mes.dieťa.dakovala

slimstar
31. mar 2014
adusa2774
31. mar 2014

@m_ij_ka aj my sme to dnes mali 😀 .... však podľa "najnovšieho" sú vajcia vééééľmi zdravé 😀

marianna2468
31. mar 2014

@womankc dakujem,urcite vyskusam,tiez sa nam ten kasel stale vracia.Skusim spravit z cerstveho tymianu 🙂

zklimekova
31. mar 2014

@womankc prosím ťa, kde skladuješ tymiánový sirup v chladničke, či len tak voľne môže byť?

camacama
31. mar 2014

Dnes zapecene plnené šampiňóny a zajtra maďarský guláš s knedlou....mnaam,neviem sa dočkať... 🙂

siska53
31. mar 2014

Zajtra slepaci vyvar so,zeleninou a cestovinkou, morcaci perkelt,(deti), cukinovy perkelt (ja) - alebo je to paprikas? Je to so smotanou. A spaldove halusky.