Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@kucminka tu zelenu len odlomis\odrezes konce. Na polievku si pozri recepty na nete,ja som v tomto lajdak. Odporucam zahr.weby,predsa na nasich som vzdy nasla len jednu polievku s obmenami. Sparglu mozes dat napr.do zvazkov,omotat syrom a prosciutom a dat zapiect, k tomu napr. petrzlen.zemiaky,je mnoho variacii...
ahojte, skoro po týždni, napíšem, čo sme varili, v nedeľu klasika slepačia polievka, pečené kura, závitky z bravčového karé plnené špenátom a syrom, udusené a potom zapečené, k tomu ryža aj hranolky a hlávkový šalát s reďkovkou zo záhradky, v pondelok boli dojedačky, v utorok fauľová polievka s údeným a širokými rezancami, ktorú sme jedli až do štvrtka, vajíčkové halušky, v stredu vyprážaný karfiol, vo štvrtok rizoto zo slovenskej ryže s kuracím mäskom a zeleninou, zostalo aj na dnes, dovarila som len krémovú hrachovú polievku 😉
Sosovicova s klobaskou a zeleninou a osuch ,slivkove kysnute rozky.Pekny vikend 🙂
Zaprazena zemiakova polievka, kuracie prsia na mrkve, ryza, makova babovka
dnes polievku kuraciu obratene rezne s kašou šalátikom paradajkovo paprikovym poobede ovocny koláč hrnčekový
Kura na ciernom pive a pyre, nejaky zeleninovy salat- este neviem aky...a jablkovy kolacik
Zajtra hov. polievka a druhe este neviem.
slepačí vývar so zeleninou a niťovkami,ryža, zemiaky, rezne , čalamáda 🙂
Dnes vyprazane palacinky plnene sunkou a syrom a k tomu zemiakova kasa
ja dnes uvarím zeleninovú polievku /aj na zajtra bude/ a palacinky. zajtra na druhý chod bude bravčové na plátky so šampiónmi a ryžou 😉
dnes na ranajky hrncekva vianocka obed morcaci vyvar (bude aj na zajtra)a spaldove palacinky.....zajtra plnene kuracie prsia plnene balkanskym syrom a susenymi marhulami a ako dezert arasidove muffiny z mikrovlnky 😉
my dojedame zo vcera gulasovu polievku a spenat zo zemiakmi a vajickom a poobede ideme opekat 🙂
my dnes na rýchlo - francúzska polievka a dukátové buchtičky 🙂
Baby nemate nejaky dobry recept co z hovadzieho stehna?
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37328
ja robievam toto, je to výborné 😉
Musaka a dezert mliecno jostovy koktail.
Ja som dnes robila strukovú polievku na kyslo s kôprom a cestoviny so syrovou omáčkou. Zajtra hovädzí guláš , slepačiu polievku a deťom nemám potuchy. Poradte.
Vyvar so zeleninou, kuracie prsia s hubami a ryza, a pred chvilkou som upiekla pernik.

@leushkka takže stačí túto zelenú len umyť,odlomiť konce a uvariť,hej?A polievku akú?máš nejaký receptík?