icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rencica
9. apr 2014

U nas dnes drzkovaaa na zelanie, este hliva so zemiakmi + kapustovy salat a pecu sa http://varecha.pravda.sk/recepty/kokosove-jeze-... 😀

irsina83
9. apr 2014

Ahojte, u nas dnes sosovicova poliecka s koprom a slanym bylinkovym posuchom, restovane kuracia - inspiracia od @lululka555 , s basmati ryzou a este aj sladky slivkovy bales s kokosovym olejom. baby ten nenormalnu chut spravi, fakt odporucam.Je uzasne jemny a stavnaty 😉 pekny den

tinaaa84
9. apr 2014

@irsina83 Môžem poprosiť recept na bylinkový posúch? ďakujem

maminka2013
9. apr 2014

Dnes mame kyslu polievku z fazulovych struckov a zemiakova kasa s bravcovym maskom a slaninkou na prirodno... 😉

adulka1979
9. apr 2014

u nás dnes cestovinový šalát s kuracími prsiami a zeleninkou zo včera,
a dnes som ešte spravila rajčinovú polievku s mrveničkou a halušky s vajíčkom a ľadovým šalátom

zklimekova
9. apr 2014

šošovicová polievka s párkom, šišky s lekvárom a aj nutelové pampúšiky 🙂

zuzub
9. apr 2014

u nás dnes mrkvová polievka a zapekané cestoviny, pre detičky kuracie na hrášku a ryža.

daniz
9. apr 2014

u nás sa ešte dopapá perkelt s haluškami

m_ij_ka
9. apr 2014

slepý guláš, cestoviny s mäsom v syrovej omáčke 🙂

lalaboo
9. apr 2014

Zaprazena kalerabova polievka s vajcom a spagety s pestom z medvedieho cesnaku a udenym tofu.

myrca_m
9. apr 2014

Ahojte 🙂 u nas dnes a zajtra mrkvova polievka s vajickom a cestoviny s brokolicovo-syrovou omackou 🙂

titkovamiriam
9. apr 2014

u mna bolo dnes v kuchyni,,veselo,,-detom som slubila že spravím štrudle z jablk co mi doniesla segra-nastruhane vo flasi.Otvorim prvu-kysele -šup s nimi do vecka,otvorím druhe...to iste,pozeram na ne tu niečo nesedí,ochutnám znovu a v tom mi to došlo-kapusta 😀 😀 😀 /škoda tej vyhodenej/tak som z nej spravila polievku a miesto štrudle- palacinky.

tinaaa84
9. apr 2014

Ja som včera večer varila bravčové karé na šťave so semolinovými cestovinami podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15559, len som si ho troška upravila, ja nejako nemusím varený hrášok, tak som použila červenú fazuľu a namiesto kuracích pŕs som použila bravčové karé. Večer som to už nechutnala, tak som si zabalila do práce a môžem povedať, že to bolo super.

miruska73
9. apr 2014

ahojte babulky po mesiaci absencie na modro konovi somprisla nakuknut co fajne ste nakuchtili 😀 😀 😀 ja sa akurat napchavam zeleninovym rizotom akelovou polievkou...

lucikatn
9. apr 2014

Dnes na obed boli domace cestoviny s tvarohom a cucoriedkovym dzemom. Upiekla som knackebrot a zemle z chleboveho cesta (na veceru ich urobim na sposob ciganskej ale z kuracich prs) a posledna foto je z vikendu-domace rezance s medvedim cesnakom

tatianka79
9. apr 2014

@irsina83 ahoj,slany posuch vyzera uzasne,mozem poproait recept? Dufam ze to nie je od oka 🙂 ja nie som taka gazdinka ☹

tatianka79
9. apr 2014

@lucikatn ahoj,prosim ta co vsetko je v tych cestovinach? Medvedi cesnak je v ceste na rezance alebo? Vyzeraju super takze ak mozem poprosit recept...budem vdacna. Aj za osvedceny recept na cestoviny...ja len zacinam pomalicky vyvarat 🙂 dakujem krasne

lucikatn
9. apr 2014

@tatianka79 na troche oleja som si osmazila nakrajanu jarnu cibulku a sunku, pridala nakrajane listy medv.cesnaku. Chvilu som to opekala a pridala som pre zvyraznenie chuti nakrajany strucik cesnaku a mlete korenie. Zaliala asi 1dl sladkej smotany, pridala cherry rajcinky a 2-3min.povarila. Na koniec som zmiesala s cestovinou. No a tu robim tak ze na 100g muky davam jedno vajko. Najradsej mame z polohrubej muky. Sliziky robi moj synator na cestovinovom mlynceku a varim ako klasicke cestoviny do makka.

monika837
9. apr 2014

Brokolicova polievka a jablkova strudla 😉

ivec16
9. apr 2014

Granadir

lululka555
9. apr 2014

@irsina83 teším sa,že si práve ty vyskúšala,niečo z môjho albumíku 😵 😵 😵 a super menu,krásne všetko,mňam 😝

tatianka79
9. apr 2014

@lucikatn Dakujeeem keby som vsetko mala takto krasne rozpisane 🙂 zajtra idem na to aj ked neviem kde zozeniem medvedi cesnak ale hadam niekde ano. Este raz dakujem

lucikusik
9. apr 2014

Dlho som nič nepridala, ale sledujem vás, čo dobré varíte 🙂 my sme dnes dojedli fazuľovú polievku - nedávam zápražku, ale rozmixujem časť polievky a tým zahustím. Polievka je potom taká fazuľovejšia. Druhé boli kuracie kúsky s cuketou a paradajkami a ryža. Pre manžela som urobila domáce tortily. Veľkú pochvalu som dostala 😀 Tu je recept http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-tortill... Fakt sú hotové raz- dva.

clarissa
9. apr 2014

My dnes hribovu polievku na kyslo s krupami a opecenou slaninkou a druhe -kuracie platky v horcicovo-cesnakovej omacke s hranolkami 😝

hyta
9. apr 2014

Ahojte, kucháročky, ale ste zasa toho navarili a napiekli. U nás sme mali včera polievku z červenej šošovice, plnené kuriatko, k tomu ryžu s hráškom a cviklový šalátik. Na dnešok nám ostala ešte polievka a urobila som jablkovú žemlovku s pudingom a tvarohom, bola výborná.

m_ij_ka
9. apr 2014

naša večera omeleta s hráškom a šunkou, rohlíky 🙂

soniatko
9. apr 2014

ahojte. dnes u nas fazulova na kyslo, kuracie prsia so zeleninou a kari k tomu tarhona . na veceru a zajtra na ranajky som upiekla chlebik

briketa
9. apr 2014

Vcera som robila kremovu polievku z cervenej sosovice s udenym kare a varenu kukuricu.
Dnes budem zapekat v rure bravcove kotlety s plesnivym syrom a na to pojde redukcia z portskeho vina. Pecene zemiaky ku tomu. Salat z miesanych zelenin.

lucikatn
9. apr 2014

Zihlavovy cajik a ciganska z kuracich prs v domacej chlebovej zemli

davita
9. apr 2014

@briketa a že klesá spotreba br masa 🙂 haha ... ani kresťanský pôst ani jarná očista ??? palec hore za odvahu 🙂

jo a u nas dens struciky na kyslo a opekane zemiacky so salviou 🙂 a na zajtra je v plane hrachovy krem s gulickami = "palacinkove cesto sa nakvapka do vriaceho oleja a vzniknu polievkove gulocky" a kapustniky s nie bielej muky (pohankova spardlova 40/60)