icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maminka2013
11. apr 2014

Dnes paradakjova polievka s krupkami a nastruhanym syrom... a druhe musim este vymysliet kedze zo vcera ostala len jedna porcia z maska.. 😒

tinaaa84
11. apr 2014

@maminka2013 Ďakujem, recept je v mojom albume 🙂

iinuska
11. apr 2014

karfiolova polievka, rizoto s cviklou

ivushqa
11. apr 2014

paradajková polievka, placky "co dúm dal" ( zemiaky, cuketa, vločky,posekaný medvedí cesnak a miesto vajíčka skúsim dať Hrašku), ryžový nákyp 🙂 všetkým prajem pekný deň ako aj celý víkend 😵

reni1512
11. apr 2014

@tinaaa84 dakujem veelmi pekne 🙂

tinaaa84
11. apr 2014

@reni1512 ešte ma napadlo, že ja dám najprv tortu s tým tvarohom vychladiť a až potom tam dávam želatinu. A krém by podľa mňa nemal byť moc riedky, lebo potom želatina pretečie aj cez neho.

womankc
11. apr 2014

Tak ja včera nevarila, varil tatino 😀 , boli sme na pizzu 😎

zuzub
11. apr 2014

dnes zeleninová polievka z mixu mrazenej zeleniny, kuracia restovaná pečienka na cibuľke, ryža a uhorkový šalát.
kočky máte nejaké tip na recept z ovčieho syra?

maminka2013
11. apr 2014

@tinaaa84 dakujem 😉

m_ij_ka
11. apr 2014

kyslá zemiaková polievka s volským okom, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂

mima2778
11. apr 2014

My dnes polievka zo struhanej zeleniny,cerv.sosovice,zemiakov a drozdia a druhe,fazulkove lusky so zemiackami a fasirkou,chlebik a pecie sa babovka 🙂

lydia22
11. apr 2014

Dnes hraskovo zemiakova polievka s haluskami a granadir s kyslou uhorkou

mirka135
11. apr 2014

Dievcence nejaky recept osvedceny na palicky bud syrove alebo bryndzove???? Robievate niektora??

prasiatko30
11. apr 2014

Dnes zapekany karfiol s bechamelom pre mna bez bechamelu a cerstva ryba v rure s troskou oleja olivoveho solou a osmahnutym cesnakom plus nejaky salat.

titkovamiriam
11. apr 2014

zeleninkova,bryndzaky a buchty na zelanie Mareka,vcera brali ia,ie,iu a mal vetu mam pecie buchty a tak mi povedal,,mohla by si,, 😀

daniz
11. apr 2014

u nás dnes slivkové knedle s grankom,škoricou,orieškami a samozrejme s masielkom.

tortelinka
11. apr 2014

@tinaaa84 mozem dostat recept?

tinaaa84
11. apr 2014

@tortelinka Myslíte na tú tortu? Tak v mojom albume je recept 🙂

tortelinka
11. apr 2014

@tinaaa84 ďakujem 😉

tortelinka
11. apr 2014

u nás dnes cviklová polievka a cestoviny s lososovo špenátovou omáčkou

zklimekova
11. apr 2014

ja včera som nevarila, bola som v KE s malou na vyšetrení,....taká bola statočná 🙂 ....po návrate sme sa boli najesť pri babke 🙂, robila boršč, tarhoňu a kurací perkelt 🙂
dnes paradajková polievka s haluškami, tá bude aj na zajtra a piekla som rybky (pražma modravá) , pre mňa len zo zeleninou (cuketa, červená cibuľka, mrkva), pre deti k zeleninke aj zemiaková kaša ...a rybka bola úžasnááá, malá doslova tanier vylízala 😉

myrca_m
11. apr 2014

Ahojte 🙂. My dnes mame paradajkovu s haluskami a valceky z mleteho masa s opekanymi zemiakmi, paradajkovy salat. A vcera som piekla pizzu.

myrca_m
11. apr 2014

Fotecky som zabudla 🙂

anaree
11. apr 2014

ahojte, dnes som varila cviklovu polievočku na priesvitno a zapekane rybie file so zemiakmi a sušenou paradajkou. bolo to fajnove. Aj syn čo neje rybu si dal 😵

marcovka1
11. apr 2014

@myrca_m super to si dnes stihla vsetko navarit? 🙂 a ta pizza vyzera super mas original recept? mne sa taka tenka nepodari 😅

saxana36
11. apr 2014

Dnes kalerabova polievka,muzovi vývar a cestovinky co ladnička da

slimstar
11. apr 2014

Šošovicový prívarok s volským okom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/877-soso...

lucikusik
11. apr 2014

@raza ja som dala olej a boli fajné

raza
11. apr 2014

@lucikusik a kolko asi? ja som kúpila palmarín, ale to neviem, či môže byť..

myrca_m
11. apr 2014

@marcovka1 ale kde 🙂 pizzu som piekla vcera, aj polievku som varila vcera ale az dnes bola na obed. Napodiv mi mala prespala skoro vsetok cas kym bol mm v praci a ku veceru ked ju choval on som uvarila krule a upiekla ich a z masa som urobila valceky a supla ich do rury🙂