Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@maminka2013 Ďakujem, recept je v mojom albume 🙂
karfiolova polievka, rizoto s cviklou
paradajková polievka, placky "co dúm dal" ( zemiaky, cuketa, vločky,posekaný medvedí cesnak a miesto vajíčka skúsim dať Hrašku), ryžový nákyp 🙂 všetkým prajem pekný deň ako aj celý víkend 😵
Tak ja včera nevarila, varil tatino 😀 , boli sme na pizzu 😎
dnes zeleninová polievka z mixu mrazenej zeleniny, kuracia restovaná pečienka na cibuľke, ryža a uhorkový šalát.
kočky máte nejaké tip na recept z ovčieho syra?
@tinaaa84 dakujem 😉
kyslá zemiaková polievka s volským okom, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂
Dnes hraskovo zemiakova polievka s haluskami a granadir s kyslou uhorkou
Dievcence nejaky recept osvedceny na palicky bud syrove alebo bryndzove???? Robievate niektora??
Dnes zapekany karfiol s bechamelom pre mna bez bechamelu a cerstva ryba v rure s troskou oleja olivoveho solou a osmahnutym cesnakom plus nejaky salat.
u nás dnes slivkové knedle s grankom,škoricou,orieškami a samozrejme s masielkom.
@tinaaa84 mozem dostat recept?
@tortelinka Myslíte na tú tortu? Tak v mojom albume je recept 🙂
@tinaaa84 ďakujem 😉
u nás dnes cviklová polievka a cestoviny s lososovo špenátovou omáčkou
ja včera som nevarila, bola som v KE s malou na vyšetrení,....taká bola statočná 🙂 ....po návrate sme sa boli najesť pri babke 🙂, robila boršč, tarhoňu a kurací perkelt 🙂
dnes paradajková polievka s haluškami, tá bude aj na zajtra a piekla som rybky (pražma modravá) , pre mňa len zo zeleninou (cuketa, červená cibuľka, mrkva), pre deti k zeleninke aj zemiaková kaša ...a rybka bola úžasnááá, malá doslova tanier vylízala 😉
Ahojte 🙂. My dnes mame paradajkovu s haluskami a valceky z mleteho masa s opekanymi zemiakmi, paradajkovy salat. A vcera som piekla pizzu.
ahojte, dnes som varila cviklovu polievočku na priesvitno a zapekane rybie file so zemiakmi a sušenou paradajkou. bolo to fajnove. Aj syn čo neje rybu si dal 😵
Šošovicový prívarok s volským okom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/877-soso...

Dnes paradakjova polievka s krupkami a nastruhanym syrom... a druhe musim este vymysliet kedze zo vcera ostala len jedna porcia z maska.. 😒