icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

efci
12. apr 2014

@mart1na26 tesim sa, ze sa podarila a aj chutila, ja som si dnes rano tiez na nej zamlsala.

Z mojej plnenej papriky, boli dnes tzv. Osie hniezda, nechcelo sa mi mlet maso. Lenivost moja neopustaj ma, ze ano 😎 Ak budem v tyzdni akcnejsia tak mam aspon tip co uvarit. No a urobila som babovku podla @irsina83 a vyborna je. I ked na obrazku tak mozno nevyzera, lebo nemam taku nasu babovkovu formu, tato moja je velka ako tortova, ma odnimatelne boky, v strede je diera a spodok je vlnkovany. Neviem original na aky kolac je urcena, ja v nej robim len babovku.

nmonika
12. apr 2014

dnes sme mali pizzove slimaky z listkoveho cesta.A vcera prazenicu na cibulke.Zajtra sa ide na krstiny,tak nemusim varit 🙂

modrofuzik11
12. apr 2014

opekali sme poobede spekacky🙂

hasleerka
12. apr 2014

aj my

irsina83
12. apr 2014

@efci paradna je 😉

irsina83
12. apr 2014

Zienky moje, zajtra ma moja dcerka 4 rocky tak tu nebudem, ale chystame toto : Uz som uvarila cca 8l drzkovej polievky, ideme grilovat lososa so zemiakmi, hamburgery,pikantne stehienka a kridielka s barbecue omackou a chlebikom, coleslaw salat, manzel urobil svedsku tortu, tiramisu a orechovo-cokoladovu torticku. Bude nas vela ludi, tak drte palce. mala tak milujem drzkovu, ze zjedla 2 taniere a sla spinkat.

efci
12. apr 2014

@irsina83 nech sa oslava vydari!!! Hned by som sa k vam pozvala, same dobre veci prichystane 🙂 A aka to je svedska torta???

mami.sk
12. apr 2014

Dnes som dorobila len vyprážaný syr s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom a upiekla som oškvarkové pagáče - jedny neplnené a jedny ako taštičky plnené slivkovým lekvárom 😉

irsina83
12. apr 2014

@efci dakujeme, svedska torta je toto: http://semiswede.com/2011/09/21/princess-cake-d... , mnazel ma recept v anglictine a ma 8 stran 😝 ... ho obdivujem, ze ma trpezlivost na to...

mima2778
13. apr 2014

My dnes vyvar,uz buble 🙂 a klasika rezniky a salat a urobeny je puding.

m_ij_ka
13. apr 2014

naše raňajky bagetky so šunkou a syrom 🙂

lydia22
13. apr 2014

Dnes šošovicová polievka a sviečková z karé

lululka555
13. apr 2014

Ahojky 😎 dnes mäsový vyvar so zeleninou a slížikmi,pečená fašírka ,paradajková omáčka,varené zemiaky a milka torta 😉

gianni
13. apr 2014

http://varecha.pravda.sk/recepty/kakaove-slimak...
som robila dnes ráno,ale s nutelou a trošku mi vytiekla, syn skonštatoval že sladké a pritom dávam vždy menej cukru ako je v recepte a manžel že cíti múku,tak nabudúce radšej klasiku,no ale zjedia sa,akurát najmladší neprotestoval....

loknicka
13. apr 2014

Tak my vcera a dnes cestoviny s besamelom a mletym maskom, sampionmi a syrom. Zajtra sa chystam na kelovy privarok -🙂

monacanka
13. apr 2014

tak dnesni obedik je : polievka slepaci vyvar s rezancami, zo vcera mame kuracie rezne v sezame, ze iaky s cibulkou s octovym nalevom a teraz som spravila rychly pernikovy kolacik pridavam foto prajem dobru chut kazdemu

m_ij_ka
13. apr 2014

zeleninová polievka s haluškami, rezeň s varenými zemiakmi, čalamáda 🙂

adkoalauri
13. apr 2014

Včera sme mali zemiakovo-fazuľový prívarok s fašírkami, dnes je zeleninová polievka s krupicovými haluškami, zemiaky s cibuľkou, pečená kačka a kačka na pomarančoch, ako sladkosť som upiekla krémešku od Božky

orchidea71
13. apr 2014

dnes kapusta a faširka

slimstar
13. apr 2014
miruss
13. apr 2014

U nás dnes špargľová polievka s medvedím cesnakom s opražených chlebom, posýpaná pažítkou. zemiakový kaša, losos na provensálskych bylinkách a jahodový kompót. 🙂

levandullka
13. apr 2014

Unás dnes pstruh so šalátom a zemiakmi s vňaťkou, okrem toho ešte kuracia polievka a ak stihnem, niečo upečiem 🙂.

marlenka75
13. apr 2014

Hovadzí vývar, zemiaková kaša na cibulke, parížsky rezeň, rajčinový šalát, smetanová dorta s jahodami.

zarabono
13. apr 2014

Hraskova polievka,zivanska,slivkovy kolac s posypkou

bronia13
13. apr 2014

ja ako kazdu nedelu nic 🙂 to je jediny den co sme vsetci 4 pokope tak podnikame vylety,akcie atd...(mne je luto zabit 2-3 hodiny varenim a zjeme to za par minut, inac varim skoro kazdy den) - ideme na grilovacku ku segre bo kooooonecne ideme mat aj tuna jar - 20C stupnov tuna a zajtra ma snezit - 2C chore!!! tak to chceme vyuzit 🙂 😉 😵

myrca_m
13. apr 2014

Ahojte 🙂. Ja som dnes uvarila kuraciu polievku, upiekla som kuracie stehna a kridla na soli, k nim som piekla zeleninu a urobila ryzu.

titkovamiriam
13. apr 2014

u nas dnes sviečkova a na poobedie a večeru som spravila štrudle a pizzu 🙂

m_ij_ka
13. apr 2014

naša večera domáci vlašský šalát, pletienka, 🙂

adulka1979
13. apr 2014

Mäsová polievka z morčacích krídiel, kuracie drobky na smotane, knedľa a ešte pečené zemiaky a rezne.

lululka555
13. apr 2014

mne sa moc dnes milka torta nepodarila,mala som ju piecť, tak ako bolo v recepte,vo vymastenej a vysypanej forme a nie s papierom na pečenie.Potom ked som dala dolu pepier som sa bála,že mi celá poleva stečie do okrajov torty,tak som dala trochu polevy ku jahodám do stredu a ostatnú som len rozotrela na vrch.A toto mi vzdniklo,zjeme to aj takto 😉