icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katulka74
19. apr 2014

@soniatko dakujeeeem

m_ij_ka
19. apr 2014

kurací vývar so zeleninou a pečeňovými haluškami, majonézový šalát a rezeň 🙂

eetynka
19. apr 2014

adzuki na cibulke, s mrkvou a cesnakom a k tomu zemiaky s cerstvym oreganom 🙂

rendita
19. apr 2014

Veľkonočné vajíčka z čokolády
http://www.dobre-recepty.sk/detail/40966-velkon...

marlenka75
19. apr 2014

Kurací vývar, pečené kurča s plnkou, ryža, kompot.

slimstar
19. apr 2014

Jednoduchý krémeš s čokoládou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/574-jedn...

hyta
19. apr 2014

Ahojte, všetkým vám prajem krásne Veľkonočné sviatky, plné lásky a pohody. Včera som varila zeleninovú polievku a lososa s citrónovou omáčkou. Dnes nám ešte zostalo z polievky a upiekla som kurča s plnkou, ryžu a zeleninový šalát. Koláčiky sú už napečené, môžeme sviatkovať.

bobinkask
19. apr 2014

ahojte ja som dnes varila slepačí vývar so slížikmi a zeleninou, pohánkovo-šošovicovú sekanú, varené zemiaky, šalát, včera som napiekla pár koláčikov v zdravej verzii 🙂 kokosovo-ovsené koláčiky, goji guľky, šišanky a u @irsina83 v albume som predčasom našla receptík na švajčiarský medovník- zaujal ma, tak som ho vyskúšala a musím pochválit 😵 bol velmi dobrý aj mužík pochvaloval dokonca som musela upiec aj druhý kus lebo z prvého skoro nič nezostalo 😀 ten som spravila v kokosovo- brusnicový...ešte chcem spravit grilážku a cheesecake...prajem krásne velkonočné sviatky všetkým 🙂

m_ij_ka
19. apr 2014

dnes som robila zamatovú roládu, tiramisu, čokoládové muffiny 🙂

m_ij_ka
19. apr 2014

naša večera jahodové cini minis s mliekom 🙂

myrca_m
19. apr 2014

Dnes som varila polievku karfiolovo-mrkvovu so slovenskou ryzou. O druhe jedlo sa nam postarala svokra, po svokrovi poslala fasirku s vajickom 🙂 len som k nej uvarila zemiaky. Dnes som piekla paschu a vcera londynske rezy s tvarohom, mamka piekla nanukove rezy tak sme urobili vymenu a mame aj aj 🙂 🙂

kamilkak
19. apr 2014

@meinkonka -aké krásne 🙂

janka_dob
20. apr 2014

Kuracie prsíčka dusené na mede a k tomu pečené zemiaky. 🙂

mima2778
20. apr 2014

Slepaci vyvar,kacku,cerv.kapustu,lokse i knedlu.

zarabono
20. apr 2014

Vyvar,rezne a salat a maly ma cestovinu s cuketou a kuracim masom

soniatko
20. apr 2014

dnes sme dojedli polievku zo vcera a druhym som sa inspirovala tu - pecena plnena krkovicka, zemiaky z kuchty a k tomu ladovy salat v sladkokyslom naleve. guce za usami sme mali. a dovolim si tvrdit, ze to bolo doteraz naj jedlo, ake som kedy ukuchtila. rano som rozkrojila aj ten jogurtovy kremes, co som vcera piekla, tak pridavam fotku, ako vyzera v reze. je celkom fajn. 😉

slimstar
20. apr 2014
gelinka75
20. apr 2014

ja som varila polievku zo zajaca so zeleninou a svieckovu zo zajaca s knedlou, kolace mame viac druhov od mamy zltkove rezy a tycinky zo zlateho klasu, od svokry medovu kremesku a ja som piekla cajove (ruske) rezy

veverka24
20. apr 2014

Zeleninova polievka , kacacie prsia a losos s bylinkami a zelerove pyre.
Domaci chlebik a v chladnicke coko-smotanovy zakusok

komplikovana
20. apr 2014

Som na sviatky u rodičov, takže si užívam ich kuchyne :D máme takú veľkonočnú klasiku, kurací vývar so zeleninou a rezancami a zemiakový šalát s kuracími a bravčovými rezňami. Pekné sviatky 🙂

zuju2
20. apr 2014

My dnes kapustnicu a zemiakový šalát s vyprážanými rezníkmi. K tomu dezertíky. Dúfam, že aj nazajtra niečo zostane!!!!!

hyta
20. apr 2014

U nás máme kuraciu polievku s rezancami a šalátik s kuracími rezňami. Koláčikov je ešte dosť, takže stačí kávičku uvariť a pohodička.

gianni
20. apr 2014

kotlíkový guláš...

katussska24
20. apr 2014

@myrca_m prosiiim, ako si robial tu fasirku ? ja som robila podobnu, ale chce to nieco ine...nemas nahodou recept? dakujem

katja78
20. apr 2014

Zienky, ste veľmi šikovné...fotiť nestíham, ale ak by ste sa niekedy dostali k jahňaciemu, vrelo odporúčam tento receptík:
http://varecha.pravda.sk/recepty/pomaly-pecene-...
Robila som so zemiakovým pyré a šalátom so cherry rajčinkami....chutilo famózne 🙂
Inak klasika menu-šunka, vajcia, zelenina, zemiakový šalát a rezne a kuracia polievočka 🙂

noccikalili
20. apr 2014

Ahojky aj u nas klasika🙂 slepačia polievka, zemiakovy šalat, pečena kačka, kuracie rezne , chlebbičky a som spravila mysku s nazvom najdi si čo maš rad 🙂 , tu som odfotila 🙂 ak sa mi podari tak to sem hodim

martinka1981
20. apr 2014

My netradične pečenu cviklu a zemiaky s tymianom 🙂

monacanka
20. apr 2014

slepacia polievka , majonezovy sala velkonocna baba udene mäso a zajtra ocka , chlebicky a rezne

monacanka
20. apr 2014
soniatko
20. apr 2014

@katja78 vyzera to uzasne... 😉