icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nmonika
23. apr 2014

@soniatko Soni,ten makovy kvet vyzera uzasne 🙂 Ty si aka kucharecka,pekarka,super,zavidim 🙂

soniatko
23. apr 2014

@nmonika dakujem 🙂 ten kvet bol vyborny a urcite by si to zvladla aj ty. 😉 a zavidiet nemas co, neboj, aj ty budes onedlho takto vyvarat, vypekat...

monikaresovska
23. apr 2014

Takže dnes kuchtenie s heslom "čo dom dal alebo pozostatky z veľkej noci". Polievočka zo sušeného hrášku s párkom a francúzske zemiaky🙂 a ešte nejaké fotečky z veľkej noci: malinovo-jahodové rezy a vajíčka zo želatíny🙂

soniatko
23. apr 2014

rano som este nevedela, co budem varit, ale potom zdielala kamoska tento recept na fb - syrove fasirky zo starych rozkov http://dobruchut.azet.sk/recept/30045/jednoduch..., pyre sme mali este z pondelka. polievku sme dojedli zo vcera. a prave som dopiekla lanovy chlebik.
doobeda som bola s malou u nasich a mamine bolo zle, tak som tam varila pre tatina, aby mal co jest, ked sa vrati z prace - struckovy privarok, k tomu varene vajicko. a chvalil, tak som rada, lebo tatino je velmi kriticky. 😉

m_ij_ka
23. apr 2014

naša večera párky s horčicou, rohlíky 🙂

lululka555
23. apr 2014

na večeru šunkafleky s cviklou

komplikovana
23. apr 2014

dnes sme obedovali - pórovú polievku s vločkami a vajíčkom, a kuracie pečienky so zemiakmi s pažítkou a k tomu šalát z nastrúhanej kapusty a mrkvy so sladko-kyslou zálievkou, šikovná mamka a ja 😉

marlenka75
23. apr 2014

Kurací vývar, cestovinový šalát s kuracím masom.

evakliestikova
23. apr 2014

Fazulova polievka a grahamove kolienka, kur.prsia na cibulke, s mrkvou a mraz.hraskom. Zajtra urobim krupkovu polievku s mrkvou a kalerabovy privarok s vajickom a slovenskou ryzou.

lucikatn
23. apr 2014

Na veceru sme mali salat Caesar - nakrajany ladovy salat s rajcinami, opecene kusky kuracich prs, mini krutony, posypane struhanym ostiepkom a cesnakovy dressing. Pred chvilou som zamiesila na razne bagetky a rano upeciem 🙂

katja78
23. apr 2014

@soniatko nech sa mamke polepší 🙂 chlebík vyzerá mňaaaám

adulina
23. apr 2014

@lululka555 viem, ze sunkafleky su jednoduche jedlo, ale tie tvoje vyzeraju uzasne, chutne, upecene, mohla by si mi napisat postup aby to tak super vyzeralo, dakujem 🙂

labocca
23. apr 2014

@libka1 ...ja som odskusala "tuto srandu" a na moje prekvapenie velmi chutilo🙂.
http://varecha.pravda.sk/recepty/cokoladovo-cvi...

adulka1979
23. apr 2014

u nás dnes kyslá zemiaková polievka a špagety bolognese

siska53
23. apr 2014

Hrstkova polievka so struhanou mrkvou a cervenou sosovicou. Zemiakova omacka s masovymi gulkami (deti) a chlebom. Dufam,ze vyjde na dva dni a v piatok bude k tomu vajicko.

lululka555
24. apr 2014

@adulina ďakujem,ja som ich robila 1x a celkom sa podarili a boli chutné. Vyvarila som fliacky a mama mi nabalila z domu kus varenej údenej šunky tak som ju nadrobno pokrájala,môžeš aj zomlieť. Zmiešala som ju s cestovinami,trochu posolila,pokorenila. Zapekaciu misku som vymastila maslom,vyšupla som to tam. A zaliala som to 2 rozšľahanými vajíčkami so šľahačkovou smotanou. Dala zapiecť na 200st asi na pol hodku,a ešte nakoniec som nastrúhala kúsok syra gouda a zapiekla.

tinaaa84
24. apr 2014

Náš včerajší obed-frankfurtská polievka, granadír (nemala som fliačky, tak som použila mašličky zo semolinovej múky) a špaldové lekvárové rožky (sú super). Dnes určite nevarím, možno len niečo napečiem, lebo tie rožky miznú astronomickou rýchlosťou.

m_ij_ka
24. apr 2014

naše raňajky musli s mliekom 🙂

salma22
24. apr 2014

dnes francuzaky s velkou kopou maska 🙂 a polievocka fazulova nam ostala zo vcera...

ivetka1981
24. apr 2014

môj Veľkonočný pondelok 🙂

m_ij_ka
24. apr 2014

polievku dojeme zo včera ( zasmaženú ), ryža a restovaná pečienka, šalát (cibuľa, rajčina, paprika ) 🙂

oktobermimi
24. apr 2014

u nás je dnes kuracie masko na cesneku zapekané zo semiakmy 🙂

adulina
24. apr 2014

@lululka555 aha, no vyskusam, lebo mne vzdy z toho vyjde taky "maglajz", ze vo vnútri divne a hore take tvrde pripecene 😝

zuzzuli
24. apr 2014

Kysla zemiakova polievka, na obed sa este dopapa kuraci paprikas s haluskami. No a na veceru cina s ryzou 🙂

daniz
24. apr 2014

včera bola biela fazuľka kyslá mliečna + zemiačky + údené, dnes tuniakové špagety s pestom z medvedieho cesnaku.

slimstar
24. apr 2014

Mojito s jahodami limetkou a mätou Strawberry mojito 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/858-moji...

mmattulik1
24. apr 2014
clarissa
24. apr 2014

na ranajky pre drobcov krupicova kasa zo skoricou,na obed halusky s vajickom a slaninkou,na olovrant nakrajane ovocie a na veceru zeleninovy salat s mozarellou,tuniakom a jogurtovym dresingom

hanka_xy
24. apr 2014

Ja som robila na večeru tento cibuľový koláč http://dobruchut.azet.sk/recept/5393/fotorecept... tak pár kúskov zostalo aj na dnes,je veľmi dobrý aj studený... kto má rád cibuľu si príde na svoje 🙂 múku som nahradila celozrnnou a cesto som dala vymiesiť do pekárničky 😉

hanka_xy
24. apr 2014

a deckám som urobila ešte pizzu z toho cesta 🙂