icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maminka2013
24. apr 2014

Dnes paprikas na zelanie s haluskami 🙂

libka1
24. apr 2014

@tinaaa84 ahoj, mozem poprosit recept na tie rozky? vyzeraju fantasticky

tinaaa84
24. apr 2014

@libka1 Ahoj,ďakujem, recept nájdeš v mojom albume. A nielen vyzerajú ale aj chutia. Sú super aj na druhý deň.

titkovamiriam
24. apr 2014

hráškova polievka a trošku netradičný granatír s vareným morčacím mäsom so šalatom 🙂

zklimekova
24. apr 2014

včera sme mali paradajkovú polievku a rezance s makom, dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou 😉

juranka
24. apr 2014

My sme mali cesnakovu zemiakovu polievku a marinovane kuracie kusky, zeleninovy salat ( cinska kapusta, paradajky, olivy, jogurtovy dresing). Upiekla som chorvatske pecivo ( zemlicky so spaldovou mukou ), kto bude chciet tak si da k masku a salatiku. Ja budem jest bez toho 😉 este planujem pudingovy pohar s ovocim, piskoty a slahacka- mame s drahym vyrocie 4 roky 😀

lydia22
24. apr 2014

Ahojte cez velku noc sme klasika papali to čo sa papá šunku udené klobásky v nedelu bola brokolicová polievka a kurča na zemiakoch, v utorok som zo zvyšnej šunky urobila zapekané cestoviny s kukuricou, paradajkami a syrom a dnes zeleninová polievka a rezance s tvarohom

denisa87
24. apr 2014

Dnešná večera :Brokolicová polievka,pre muza so syrovou bagetkou,a redkovková nátierka s troskou zeleninky 😉 Nátierka:redkovky som postruhala,na drobno som nakrajala jarnu cibulku a vmiesela som jeden biely jogurt a 1 vytlacací syr 😀

m_ij_ka
24. apr 2014

naša večera ananásový smotanový jogurt a rohlík 🙂

levandullka
24. apr 2014

Cheesecake pre oslavenkynu - mal uspech, co ma neskutocne tesi 🙂

denaalubos
24. apr 2014

Dnes segedínsky guláš 🙂

evakliestikova
24. apr 2014

Zajtra bude hrstkova polievka a halusky so syrom a slaninkou.

mima2778
24. apr 2014

Dnes sme mali cinu 🙂

tosomja
24. apr 2014

V pondelok som Vikinke musela variť zvlášť obed - grilované krídla s cibuľou a jablkami, ryža ...a v utorok a včera sme mali chrenovú omáčku, opekané zemiaky, pečenú údenú krkovičku.

tosomja
24. apr 2014
tosomja
24. apr 2014

A ešte jednu foto tu musím dať ( trošku oneskorene ), pochváliť sa, aký veľkonočný syrek (neviem ako to voláte) som spravila, moja prvotina, veeľmi vydarená, vraj lepšia ako mamina 🙂 ktorá mi dala recept. 😵

Ešte teplý 🙂

jasminet
25. apr 2014

@womankc ahoj,na tu milka tortu sa chcem opytat. vajcia do cesta sa davaju cele, alebo zltka a sneh? 😅 😅

hyta
25. apr 2014

@jasminet Ahoj, ja túto dobrotku robím ako rezy a vajíčka miešam celé s cukrom do peny.

helmanka
25. apr 2014

@libka1 aj ja by som poprosila na tie špaldové rožky 🙂

lucikatn
25. apr 2014

@tosomja ako si robila tie zemiaky? Uvarila a dala zapiect? Vyzeraju dobre 🙂

milan_branik
25. apr 2014

ja som pre dnes navrhol

http://recepty.pozri.sk/recept-granadir-196 a http://recepty.pozri.sk/recept-sosovicova-polie...

moze byt nie ??? 😉 😉 😉 😉

tinaaa84
25. apr 2014

@helmanka myslíš recept na tie špaldové lekvárové rožky?

jasminet
25. apr 2014

@hyta dakujem krasne 😉

helmanka
25. apr 2014

@tinaaa84 presne tak , špaldové lekvárové rožky 🙂

tinaaa84
25. apr 2014

@helmanka Tak to je môj recept a nájdeš ho v mojom albume 🙂

salma22
25. apr 2014

dnes velmi rychle a jednoduche papanicko mrkvova polievocka s krupicovymi haluskami a palacinky s lekvarom kompotom a slahackou

salma22
25. apr 2014

@tosomja hod mi prosim receptik...ak mozem poprosit

mimka1
25. apr 2014

U nas bude cez vikend na želanie deti boršč a zemiakove placky

dulilinka
25. apr 2014

Dneska u nás zdravá strava 😀 tak uvidime ci to bude mat uspech. Pohanka s cuketou 😉
http://www.sikovnamamina.sk/recept-pohanka/

libka1
25. apr 2014

@tinaaa84 tak spaldove rozky boli vynikajuce, uz sme ich dnes rano dojedli, ja som zmiesala na pol s hladkou mukou lebo som mala strach ze ci je ta moja spaldova hladka, vobec to na nej nebolo pisane..
urcite budem robievat pravidelne, dakujem za recept