icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

a2303
6. máj 2014

@irsina83 Toto vyskúšam 🙂 stehienka vyzerajú super! a vločky si zmixovala len tak?

irsina83
6. máj 2014

@a2303 ano, rozmixovala som ich len tak na sucho 😉

marlenka75
6. máj 2014

Krémová brokolicová polievka, tarhoňa, hovadzie maso na šťave, kyslá uhorka. 🙂

sona_v
6. máj 2014

Baby, pomalicky mi rastie spenat, poradite mi nejaky recept? Rozmixovat na pyre ako sa kupuje mrazeny v obchode je skoda, skôr niečo "v celku"
Ďakujem 🙂

opica
6. máj 2014

baby, nemate niekto dobry overeny recept na cetso na wafle? dakujem

m_ij_ka
6. máj 2014

fazuľová kyslá polievka, pečené zemiaky a kuracími krídlami pečené v trúbe, uhorkový šalát 🙂

siska53
6. máj 2014

K patizonovej panvici som,dorobila kuskus, polievka bola zeleninova-mrazena zelenina,mrkva,hrasok,kukurica,pridala som cervenu sosovicu a amarantove nite. Ta bude,aj,na zajtra a uz mam hotovu hrachovu kasu,zajtra len uvarim sojovy parok a chlieb,k tomu.

siska53
6. máj 2014

@sona_v ja milujem spenat aj surovy,len tak umyty,prip. S paradajkami,cize daky salatik z,neho.

tinaaa84
6. máj 2014

My dnes na obed hovädzie v kôprovej omáčke a knedľa. Možno vymyslím nejakú maškrtu na večer.

soniatko
6. máj 2014

dnes som skusala novy recept na polievku - syrovu. a vyzera to tak, ze je to malej nova oblubena. nestihala som naberat. 😀 😀 😀 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3531
druhe sme mali zo vcera, rajcinku s knedlou a parkom

jani74
6. máj 2014

@soniatko tak na túto sa neviem odhodlať 😀

jani74
6. máj 2014

dnes u nás tekvicová kyslá polievka (z domácej mrazenej tekvice) a zemiakové placky.

soniatko
6. máj 2014

@jani74 preco?

alami
6. máj 2014

@sona_v nemixuj, len na pásiky nakrájaj a z toho uvaríš polievku, je to 100krát lepšie ako zmixovaný. Teda začínam cesnakom, opražím prelisovaný na oleji(2-3 strúčiky), zalejem vodou, dám pásiky špenátu, ochutím bujónom, soľou, pridám vajíčko - rozmiešam (ako vo vajíčkovej), nakoniec zápražka, alebo slabý zátrepok do vody.K tomu dávam krutóny z chlebíka.
Špenát si zo záhrady takto nakrájam a posáčkujem do mrazničky presné množstvá na polievku.

jani74
6. máj 2014

@soniatko obávam sa či to budú moji papať 😀

libka1
6. máj 2014

losos na masle so zemiakovo mrkvovou kasou

komplikovana
6. máj 2014

moj dnešný obed : na rezance nakrájaná hovadzina, opražená na kokosovom oleji a ochutená iba soľou,čierným korením a chili, do toho som hodila mrazenú mexickú zeleninu,podliala troškou vody, podusila a pridala som ešte pár lyžíc paradajkového pyré. Ako príloha boli zemiaky.

jani74
6. máj 2014

Dievčence, dlhšie som tu nebola ale sánka mi padá pri Vašich výtvoroch 😉
Ja absolutne už neviem čo variť - mne a deťom cez týždeň stačí niečo malé ale keď príde mm dom tak treba niečo veľké a nejak som spadla do rutiny ☹

arabela88
6. máj 2014

@opica maaam... ja pouzivam tento 0,5 l mlieka, 350 hladka muka, 2 vajicka, 1 kypr. prasok 1,5 dcl oleja, cukor, trocha soli a ides... ja mam ale skusenost s tym ze mi prve cesto vytecie z waflovaca z bokov kym sa asi waflovac poriadne nenahreje. good luck 😉

soniatko
6. máj 2014

@jani74 jaaaaj, no aj ja som sa trosku obavala. ale mala ma prekvapila. ta polievka je aspon podla mna, velmi chutna.

m_ij_ka
6. máj 2014

naša večera rybacia nátierka , kaiserky 🙂

saxana36
6. máj 2014

@soniatko no tu polievku musim vyskusat

saxana36
6. máj 2014

Vecera pre mojich chlapov makove bezlepkove šulance a moja bašta bôčik( len pre silne žaludky)

bronia13
6. máj 2014

dievcata ma VELKU prosbu, uz 15 minut googlujem a hladam recept na ryzovy nakyp v pekarnicke, nasla som ho uz davno a neodlozila si ho. zaital co som nasla je ze bud predvaris a potom pekarnicka alebo opacne pekarnicka a potom pecies ale ja chcem ten jednoduchy co je len a len v pekarnicke - dakujem

stellamaris
6. máj 2014

dnesny obed-vecera: polievka vichyssoisse, opecene zemiaky,rezne,zeleny salatik 🙂

abriela
6. máj 2014

Idem vas preluskat. Nechodim tu ako kedysi ked som nebola na dovolenke a mala v praci cas 🙂 ,ale uz mi dochadzaju inspiracie a neviem co varit.
Varim len ked drobec spi, teraz nam vsak zatepluju panelak, takze doma je hluk takze musim zacat varit po nociach.

raza
6. máj 2014

@saxana36 mňam, ja by som si dala tie šúlance a muž by zbaštil ten bôčik 🙂

m_ij_ka
7. máj 2014

naše raňajky rybacia nátierka, rohlíky 🙂

titkovamiriam
7. máj 2014

u nas dnes rezne,aby mal michal nasolene maso aj na zajtra,este varím kapustnicu,a ostatne ma v mrazaku a chladničke a my sa tešíme na maďarsku kuchynu 🙂

lenand
7. máj 2014

kam sa chystate do madarska