icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

opica
8. máj 2014
slimstar
8. máj 2014
luciok
8. máj 2014

Ahojte, v utorok sme mali obed z toho, čo bolo treba spotrebovať - špekačky, údený syr, pór s opečenými zemiakmi, včera rýchlovka vaječný rezeň

eva7780
8. máj 2014

Včera gril.stehná s ryžou, dnes hlivovy guláš a zemiakové placky 🙂

m_ij_ka
8. máj 2014

naša raňajky musli s mliekom

lululka555
8. máj 2014

Ahojte,dnes od včera marinované diabolské mäsko k tomu ryža a čerstvá zeleninka 😎 a konečne pekný deň po včerajšom lejaku 😉

vektor5000
8. máj 2014

Ahojte, dnes mame bravcove. To pliecko malo nieco vyse kila. Mäso si nakrajame na vecsie kocky asi tak 5x5 cm. Do misky dame 2polievkove lyzice oleja , 1 lyzicku horcie, 2 polievkove lyzice kecupu, sol, 1 plievkovu lyzicu mletej rasci, korenie, pol lyzicky sojovej omacky, cervenu papriku. Pridame 1 strucik cesnaku nakrajany na pasiky, 3 cibule nakrajane na pasiky, 1 mensiu petrusku a 2 mrkvy pokrajat na kolieska, hrsok, sampiony. Vsetko to spolu zmiesame a dame na pekacik, pridame asi deci vody zakrijeme a dame piect, po hodinke to odkrijeme a nechame 10 min zapiect. K tomu zemiakovu kasu. Mnam Mnam.

wighy
8. máj 2014

U nas dnes paradajkova polievka, spagety a poobede robim na zelanie rodinky vafle, pridavam foto pre inspi
1, linecke
2, nepecena smotanova torta
3, kacica
4, velkonocne ranajky
5, syta omeleta
6, rychla vecera
7, jednoduchy kolac so smotanovo cokoladovou polevou
8, rychla nekysnuta pizza zo spaldovej muky
9, bublanina s lesnym ovocim
10, bryndzaky
11, dnesne spagety

mima2778
8. máj 2014

My dnes pstruha, opekane zemiaky,zel.polievka s krupami a mega rychly makovnik 🙂 pomohol Lidl 🙂

siska53
8. máj 2014

Gazpacho polievka. A hrachova kasa s parkom (ja aj dnes s vegetarianskym) a nopalovym chlebom.

monacanka
8. máj 2014

dneska som sama doma tak som si spravila cestoviny so syrovo-sampionvou omackou a smotanou posypanou syrom dobru chut prajem kazdemu

luciok
8. máj 2014

@wighy Mňam, všetko vyzerá chutne a máš to aj krásne "nastajlované" 😉

wighy
8. máj 2014

@luciok dakujem pekne a to ja len narychlo na tanier bácham nech papame co najskor 😀

luciok
8. máj 2014

dnes šošovicová polievka a výborné a rýchle lievance s domácim džemom z červených ríbezlí. Mizli rýchlo, viac som nestihla odfotiť.

zvolsiinylogin
8. máj 2014

@wighy ahoj, prosim recept na tu nekysnutu pizzu, a tie ranajky - co v tom je? posli mi to ako spravu, please, aby som to potom lahsie nasla, ked budem robit 🙂

zvolsiinylogin
8. máj 2014

@mima2778 lidl? akosi nechapenzi, si kupila? lebo vyzera bohovsky....tolko plnky, mnamky..

meusicka
8. máj 2014

ahojte, dnes bravcove platky dusene, k tomu zemiakova kasa a paradajkova omacka, a ako polievka zemiakova. 😀 paradajkova bola dnes moja prvotina ale nech sa sama seba pochvalim, olizovali sa deturence 😅 😀

rakusanka
8. máj 2014

@mima2778 napišeš my recept na ten makovnik,?

modrofuzik11
8. máj 2014

palacinky s tvarohom a jahodami 🙂

m_ij_ka
8. máj 2014

vajcová polievka, špagety s mletým mäsom, syr, kečup 🙂

levandullka
8. máj 2014

Ahojte 🙂. My sme mali včera a dnes vzácnu návštevu - mojich rodičov. Včera varila polovička, ja som bola celé doobedie mimo. Boli domáce lokše s kačkou a kapustou. Rodičia sú extra nároční na jedlo a kačke veľmi neholdujú, no zo včerajšieho obeda boli naozaj unesení 🙂. Až tak že ani k fotke nedošlo 😉 Ja som to zakončila tortou s čokoládovým brownie základom, plnkou z mascarpone a tvarohu a lesným ovocím 🙂.

lululka555
8. máj 2014

@levandullka ja ked len vidím ,že kačka,lokše...sliny mi tečúúú,to môžem aj o polnoci,je to moje naj a asi v nedelu urobím... 😝
tortička vyzerá mňam 😝

libka1
8. máj 2014

som sama doma, tak experimentujem, spaldove zemlicky a skusam nalozit kim chi, uvidime ci sa podari 😅

siska53
8. máj 2014

Take zdrave mlsanie som este spravila 🙂)

levandullka
8. máj 2014

@lululka555 Ja to tiez milujem, ale toto bola vynimka, inak varime fest dietne a zdravo. Ale poviem ti, tie lokse co urobil su fakt neskutocne. Moja babka ma pomaly 80 rokov, robieva ich cely zivot, mamina sa ich nevie nikdy dojest, ale vcera ked ochutnala tieto povedala, ze su najlepsie ake kedy jedla 🙂

lalaboo
8. máj 2014

dnes mal byt cuketovy gulas, ale zmenili sme to na pohankove gule v paradajkovej omacke. dcerka omacku nechce, tak ku gulkam mala pyre zo sladkych zemiakov.

soniatko
8. máj 2014

polievku na dnes mi poslala mamina - klasika nedelna a druhe boli dusene bravcove platky so sunkou a syrom, k tomu ryza s hraskom

hyta
8. máj 2014

Ahojte, u nás včera hubová polievka, zapečené kuracie prsia, opečené nové zemiačiky a šalát. Na dnešok zostal ešte zvyšok polievky, losos na bylinkách, zemiačiky a čokoládové rezy s kúskami ľadových gaštanov.

clarissa
8. máj 2014

U nas dnes fazulova polievka,vyprazana cukina s kasou a teraz peciem brav.kolena a to som chcela ist dnes behat,tak neviem no 😅

veroninna1
8. máj 2014

@mima2778 mozem poprosit recept na makovnik? dakujem.