icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

martinaveve
8. máj 2014

@mima2778 joj a tento prekrásny makovníček ako si robila?
@siska53 to ovsené cookies? napíšeš recept?
ďakujem 🙂

siska53
8. máj 2014

@martinaveve nie 🙂) taky mix vselicoho,aj piskoty,aj spaldove,psenne vlocky,spaldova krupica,kokos,sezamove a lanove semiacka,zvlhcene,vsetko carom sladenym xylitolom,nastruhala horku cokoladu na,jemnom struhadle,za lyzicku kakaa,to som vsetko zmiesala,aby sa dali robit placicky a piekla na 120 asi 25-30 minut,mozno sa da i menej. Je to malo sladke,ale vobec neva. 🙂)

a2303
8. máj 2014

Ahojte 🙂

@irsina83 ďakujem za perfektný receptík!
Kým sme sa dnes vonku prechádzali obedík sa piekol v trúbe a bol vynikajúci! zostali len dve mäská 😀 ako príloha bol uhorkový šalátik a poobede bábovka 🙂

emka13
8. máj 2014

my dnes bravcove kare spikovane parkami a ryza a zeleninkova polievka 🙂

emka13
8. máj 2014

@levandullka posles mi presny receptik na torticku? dakujeeeeem🙂

mima2778
8. máj 2014

@zvolsiinylogin
@rakusanka
@veroninna1
@martinaveve

Kocky,cesto je z Lidla,to balene kysnute a povarila som v troche mlieka mak,pridala platok masla,slivkovy lekvar a trocha skorice,natrela na cesto a za 20 min bol hotovy,komu sa chce,moze ztolovat,ja som nemala cas sa s tym tak bavit,tak som to len natrela 🙂

mima2778
8. máj 2014

Zrolovat 🙂

irsina83
8. máj 2014

@a2303 jeeej to som rada 🙂

levandullka
9. máj 2014

@emka13 Ahoj 🙂. Robila som podla tohto receptu http://kuchynalidla.sk/product/tvarohovo-cokola...

jachin
9. máj 2014

dnes vyprážaný karfiol, americké zemiaky...a urobila som aj prvú dávku bazového sirupu, mňam

m_ij_ka
9. máj 2014

naše raňajky musli s mliekom 🙂

tinaaa84
9. máj 2014

Včera večer som varila mäsko na šťave a na kukurici s grahamovými kolienkami (foto pridám neskôr), aby sme si mohli zobrať do práce a priateľovi mandarinkový hrnčekový koláč a mne koláčik z norbi update múky (foto v albume)

m_ij_ka
9. máj 2014

hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, špagety s mletým mäsom, kečup, syr 🙂

silvinuska6
9. máj 2014

Zemiačiky na kyslo 😀

silvinuska6
9. máj 2014

Diviačie rolky plnené mozzarelou a šunkou 😀 so šampionovou omáčkou

silvinuska6
9. máj 2014

Zapekaná paprikla plnená ( bambino syrik šunka klobaska vajičko )

juranka
9. máj 2014

Dnes tarhonove rizoto- cibulka, tuniak, hrasok, olivy a postruhany syr navrch- inspiracia z albumu @lululka555 🙂

lululka555
9. máj 2014

ahojte, dnes u nás palacinky s čučoriedkovým džemom,alebo nutelové a špecle so zemiakmi a opraženou cibuľkou,inšpi z Irenkinych dobrôtok 😉

tretulka
9. máj 2014

u nas je dnes na obed zeleninova polievka a farfale s paradajkovou omackou

mima2778
9. máj 2014

My dnes fasirky a hrachova kasa,chlebik,polievku dojedame od vcera zeleninovu.Zajtra bryndzove halusky.

arabela88
9. máj 2014

U nas sa dnes podavala rascova polievocka a bravcovy perkelt so zemiakmi a zaziky. Ako dezert mini veterniky 🙂

adusa2774
9. máj 2014

ahojte ....
baby, chcela by som robiť zajtra španielske vtáčky, ale nechce sa mi piplať s tým namotávaním 🙂 .... kedy tam mám pridať vajíčka, uhorky a párky?.... až keď bude mäso úplne udusené, tak na posledných 15-20 min?...
ďakujem ...

maminka2013
9. máj 2014

u nás včera kolienka s paprikášom z kuracích pŕs, dnes špagety s mletým mäsom a tarhoňový nákyp.. 🙂

prasiatko30
9. máj 2014

Ja dneska skusam novy recept na salat co som pocula dneska rano v radiu - avokado, paradajka, pomaranc - pokrajane na platky a poukladane na seba trosku salatu - ja som dala zmiesany co mi este ostal v chladnicke a dressing - olivovy olej, citronova stava, narajbat trochu citronovej kory, rozpuceny cesnak jeden strucik, plus chlapik este hovoril ze sa mu moze pridat jedna lyzicka anizu - ale nemame. Tiez do ingrediencii hovoril langostinos ale tiez nemam. Uvidime ako to bude chutit

hanka_xy
9. máj 2014

@adusa2774 ahoj, na tento receptík som prednedávnom natrafila na nete, nemám ho odskúšaný, možno to nevyzerá na tanieri tak dobre ako klasické, ale možno sa ti zapáči 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12000

danarka
9. máj 2014

@maminka2013 ako prosím ťa robíš tarhoňový nákyp?

zklimekova
9. máj 2014

tak po pár dňoch som vás dočítala, cez týždeň smepapkali a už ani všetko nepamätám 😅... mali cuketovú krémovú polievku s opraženým chlebíkom, vo štvrtok sme boli pri babke na pečené pirohy a smotanovo fazuľkovú polievku , dnes losos s pomarančom a mrkvovo jablkový šalát s kúskami pomaranča, pre deti aj zemiaková kaša, na zajtra sa chystám na fašírku pečenú v celu s vajíčkom vo vnútri a zemiaková kaša k tomu, polievka asi špenátová 😉

adusa2774
9. máj 2014

@hanka_xy ... ďakujem, tak nejako som si to predstavovala .....🙂 ... len u nás to musím nakrájať na jemnejšie, ale to už je jedno 🙂 ...

sylvia78
9. máj 2014

Ahojte,babenky poradite nejaky receptik na kolacik,kde treba banany? Mam dost prezrete a tie mi drobec uz nechce spapat. Vdaka

hanka_xy
9. máj 2014

@sylvia78 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=547&user=... padli na ne aj nejaké čokoládové vajíčka a zajačiky, čo si decká vyšibali 😀