icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raza
14. máj 2014

@chocolatte1 mnaaam. Prosiiim,môźeš dať recept?

firstbaby
14. máj 2014

U nas dnes vajickova rascova polievocka a francuzske zemiaky s cviklou alebo kyslymi uhorkami 😉

siska53
14. máj 2014

@mastulka podla tohto receptu, ale nekupujem kosti, davam len maso (kedze ja ho nejem,tak mi poradili,ze ake najlepsie) a nedavam ani kecup, ci pretlak. Cviklu varim osobitne v supke,az na konci ju osupanu a nakrajanu pridam. Korenie nove som dala drvene,aby deti nahodou nezjedli celu gulocku, to by im prekazalo, su este male. Kyslu smotanu davam az pri podavani,cize ju nerozmiesam do celeho borscu,ale kazdy si da,ak ma chut. Podaril sa,mm si ho nevedel vynachvalit. 🙂) ocot som tentokrat pouzila jablcny.

dulilinka
14. máj 2014

dneska mame pstruha 100 rokov som to nejedla mnam
http://www.sikovnamamina.sk/grilovany-pstruh-na...

siska53
14. máj 2014

Dnes a i zajtra fazulova polievka s korenovou zeleninou a rezancami.
Tofu na sezamovej paste s lanovymi a sezamovymi semiackami, brokolica (ta uz je fuc uplne), fazula a zemiakova kasa. Zajtra k tofu este musim vymysliet daku prilohu. Mozno pohanku,mozno cestoviny,uvidim.

levandullka
14. máj 2014

Ahojte 🙂. Niečo z posledných dní - husacie prsia s dusenými šampiňónmi, oečenými zemiakmi a pečenými jablkami - famózne, banánovo-čokoládový koláč z celozrnnej múky a cuketovo-mrkvové placky so syrom a semienkami, kuskus a paradajkový šalát 🙂

levandullka
14. máj 2014

V pondelok sme mali výročie, tak sme boli na večeri a prešla na 1s hviezdičkou 🙂 Ja som mala grilované kuracie prsia s pečenými zemiakmi, dubákovou omáčkou a grilovanou zeleninou, priateľ mal grilované kačacie prsia na karamelizovanách pomarančoch a nakoniec sacherova torta a kakaové tiramisu 🙂. O rok zrejme zamierime znovu na to isté miesto…

mastulka
14. máj 2014

@siska53 dakujem

hyta
14. máj 2014

Ahojky, u nás polievka z miešanej zeleninky, kačacie stehná, dusená červená kapusta a domáca knedľa. Mäsa už bolo dosť, tak na zajtra urobím krémovú špargľovú polievku, krutóny a zapečené palacinky.

m_ij_ka
14. máj 2014

brokolicová krémová polievka, granadýr, uhorky

titkovamiriam
14. máj 2014

bryndzove klasika a s klobáskou 🙂

titkovamiriam
14. máj 2014

@levandullka mnam-sacherku milujem 🙂

m_ij_ka
14. máj 2014

naša večera vajíčková nátierka, rohlíky 🙂

luciok
14. máj 2014

Dnes dojedáme segedín od svokry

levandullka
14. máj 2014

@titkovamiriam Ja velmi nie, teda doteraz. Tato bola uzasna, uuuplne cerstva, domaca 🙂. Kupovanu z cukrarne ja teda ee 🙂

juranka
14. máj 2014

Dnes kuraci vyvar (mrkvicka, kalerab, rezance), domaca tuniakova pizza a bananovo-cokoladovy kolacik, inspiracia u @levandullka 🙂 musela som spotrebovat banany 😀

monacanka
14. máj 2014

ahojte poradite recept na hrncekovy kolacik s pudingom alebo tvarohom cakam sobotu navstevu dakujem mamicky

levandullka
14. máj 2014

@juranka Ja som bola na tom tak isto 😀. Banany uz pomaly ale isto prestavali vyzerat ako banany 😀

stellamaris
14. máj 2014

@levandullka krasna sacherova torta! musim napiect,dakujem za obrazkovu inspiraciu 🙂

lucikatn
14. máj 2014

Pridavam foto zo vcera, ostali zemiaky tak som dorobila grilovany encian a vechtovku (kyslomliecna polievka z hlavkoveho salatu)

zankaj
14. máj 2014

Baby nejake fajne kysnute cesto? A chlebik domaci nejake receptiky? Dakujem

mastulka
14. máj 2014

Tak dnes som robila gulasovu polievku s mletym masom a zemiaky pecene na plechu spolu s karfiolom, a aby nebolo karfiolu malo tak i karfiolove placky 😀

raza
14. máj 2014

asi pred hodinou som dovarila a teraz dojedla 😅 kurací perkelt s haluškami samozrejme na zajtra 😉

lienka2
14. máj 2014

dnes sosovicova polievka s parkom, morcacie masko s omackou uncle bens a knedlikom, a robila som jahodovu bublaninu podla @lululka555 a jeden uzasny makkucky nadychany kolacik 🙂

mami.sk
14. máj 2014

zeleninová polievka s krupicovými haluškami a cestoviny penne s hubovou omáčkou 😉

iinuska
14. máj 2014

segedin s knedlou

m_ij_ka
15. máj 2014

naše raňajky mrkvová nátierka, žemle 🙂

maminka2013
15. máj 2014

Dnes sa dojeda a na veceru budu bryndzove halusky 😉

titkovamiriam
15. máj 2014

mne zostalo vela halusiek zo vcera tak kto chce si da este s bryndzou no ja som si spravila s vajíčkami a syrom a k tomu šalát zo záhrady-skoro ma ufuklo ked som pre neho išla ☹

tinaaa84
15. máj 2014

Včera som nestíhala variť, tak som si dnes v práci musela objednať vyprážaný syr, hranolky a tatarku. Toto jedlo mi stačí tak raz do roka, na môj žalúdok ťažké, trávim ho ešte aj ďalší deň. Dnes budem variť fazuľovú polievku nakyslo a rozmýšľam nad nejakým koláčikom. Uvidím ako budem stíhať.