icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erulka77
13. máj 2014

@womankc ta prva nie je dobra posielam este raz

erulka77
13. máj 2014
chocolatte1
13. máj 2014

Kuracie prsia na prírodno so smotanovým baby špenátikom...

womankc
13. máj 2014

@erulka77 Ďakujem pekne

erulka77
13. máj 2014

@womankc tak je dobre ak to precitas nech chuti

monikaresovska
13. máj 2014

Dnes je na návšteve mamka, takže sa robili "pizzky" alebo pizza buchty a karfiolová polievočka🙂

lydia22
13. máj 2014

Dnes šošovicová polievka a zapekané cestoviny a babovka

lovely_choice
13. máj 2014

dnes kuracie rezanceky so zemiakmi na pare 🙂 a na dezert spaldove muffinky 😉

m_ij_ka
13. máj 2014

večera zapekané bagetky (maslo, šunka, syr) 🙂

nakup
13. máj 2014

my dnes hovädzí vývar pečeňové halušky, a koložvárska kapusta

mima2778
14. máj 2014

Cina,zajtra zem.kasa,pecienky,salat a spenatova polievka. A bublanina zo zmraz.lesneho ovocia,posledna davka 🙂

m_ij_ka
14. máj 2014

naše raňajky šunkové chleby s paprikou 🙂

womankc
14. máj 2014

@lululka555 Ďakujem ti , máme birmovanie v sobotu a rozhodla som sa pre takúto netradičnú tortu , tvoja vyzerala krásne , to sa len na ten korpus nakopilo šľahačka a ovocie, ja som si že sa robia dva korpusy???

maminka2013
14. máj 2014

Dnes sosovica na kyslo a asi vyberiem hurky z mraziaku - budu s varenymi zemiakmi a zavaranymi uhorkami 😉

titkovamiriam
14. máj 2014

Ahojte!U nás bola včera šošovicová a bude aj na dnes a robila som kuracie stehna na mexickej zelenine ,dnes budu bryndzové halušky 🙂

mastulka
14. máj 2014

@siska53 prosim ta ako si robila borsc?

tretulka
14. máj 2014

u nas dnes bude kysla sosovicova polievka a synator je marod, vyziadal si zemiakove placky. Idem si este upiect platy na marlenku, dufam, ze sa vydari, bude to darcek kamoske, miesto torty 🙂.

lululka555
14. máj 2014

@womankc áno je to jeden korpus a na tom šľahačka a ovocie. Je tam napísaná jedna 250ml slahačka,ja som dala aj 250g mascarpone . Robila som ju mame k narodkám a na moje počudovanie mala veľký úspech,pretože som sa toho aj bála a myslela som,že snehový korpus ,šľahačka a ovocie nebude to pravé orechové. Všetkým chutila a nabudúce všetkého pridám,nech je ešte vyššia 😉
O 2 týzdne ju robím opäť ...ako sladký darček...

marlenka75
14. máj 2014

Hrachová polievka s údeným masom, ryža, kuracia pečeň na cibuľke, kyslá uhorka.

lalaboo
14. máj 2014

Fazulkovy privarok s vajkom

adulka1979
14. máj 2014

hovädzí perkelt s ryžou

daniz
14. máj 2014

zemiačky na pokyslo + vajíčko,párok

hanka_xy
14. máj 2014

Pre moje mlsné jazýčky dnes krémová špargľová polievka a ešte mám v pláne celozrnné špagety len tak s kečupom a so syrom...

eva7780
14. máj 2014

gulas z diviny a palacinky 🙂

komplikovana
14. máj 2014

dnešný obed - zeleninový šalát - paradajky, uhorka, cibulka, cotagecheese, vajíčko natvrdo. Ako zálievku som dala olivový olej, pár kvapiek sójovej omáčky a balsamico.

womankc
14. máj 2014

@lululka555 no ja som sa rozhodla, že ju urobím dcére teraz na sobotu na birmovanie, ešte mi povedz , že či sa to dá urobiť deň dopredu, alebo je lepšie tesne pred konzumáciou?????

lululka555
14. máj 2014

@womankc ja som ju robila v ten deň,čo sa aj jedla...korpus môžeš mať urobený jasné,že skôr a šľahačku ? neviem večer predtým,alebo skoro ráno daj už len tú šľahačku a ovocie...Ovocím nešetri... 🙂

lululka555
14. máj 2014

u nás dnes zeleninový vývar a jahodové guľky z tvarohového cesta 😉 po troch dňoch mäsa sa žiadalo niečo bezmäsité a sladké 🙂

zuzzuli
14. máj 2014

vcera sme mali na obed vajickovo rascovu polievku, my s malym sme este dojedali rizoto 🙂 pre manzela a na veceru bola zemiakova kasa + rezne. Na dnes nam polievka ostala a prave dorabam parene buchty s domacim cernicovym dzemom 😵 mam na ne uz asi tyzden chut tak dufam ze sa podaria 🙂

a2303
14. máj 2014

Dnes len taká rychlovka. Tekvicový prívarok s vajíčkom a malinová štrúdľa 😵