Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes peciem kacicu, mnaaam.
Mali sme kelovy privarok s maskom na stave,chlebik,maly zjedol cely hlboky tanier 🙂 a chystam sa urobit rebarborovy kolac,vcera som akosi nestihla.
ja som dnes drahemu na zelanie urobila zvolensku zapekanku 😀
@irsina83 to je domaca knedla? fuuuha.....ako robis? posles mi receptik?
tvarohove buchty a fazulova polievka s rezancami.
dakujem babky, tak som si vybrala na dnes.....kysla polievka so zemiakmi a langose.....ale kedze mame este meso a ryzu zo vcera, do varenia sa nehrniem.....nech sa zje najskor toto, lebo ako to u nas chodi, posledne porcie sa hodia do ladnicky a casto sa mi tokazi...sme len dvaja... 😠
http://dobruchut.azet.sk/recept/28035/fotorecep... zajtra vyskusam asi toto.. 🙂
Kucharocky moje,ja viem ze je vela receptov na bublaninu,skusala som uz viac krat no ani raz som nebola spokojna,cesto nenadychane,nemalo chut,poprosim vas recept na vynikajucu ovocnu bublaninu prosim pekne. dakujem 🙂
My dnes parene buchty a salatovu polievku
zienky,robieva niekto domacu sunku? som nadabila na googli, ale som z toho somar....spominaju dajake vrecka, a mozem to varit v klasickej rure? poradte,pripadne dajte receptik, dik 🙂 🙂
Už dlho sem chodím na inšpirácie a tak som si povedala, že dnes už napíšem aj ja, čo som ukuchtila...takže zemiaková polievka...rozmixovaná a do taniera nastrúhaný syr a guličky...a druhé žemľovka ale namiesto tvarohu vanilkový puding, mm neznáša tvaroh...ešte tvarohové guľky pre mňa s orechami...a zo včera máme ešte makový závin...dobrú chuť...
paradajkova polievka s parmezanom a druhe kuraci paprikas s haluskami
Ahojte kucharocky, kedze aj u nas je to este zamracene, tak travim cas v kuchyni kym deti spia. U nas dnes sosovicova polievka nakyslo so zemiakmi a vyvarenou udenou sunkou a cestoviny s domacou bolognese omackou, vcera sme mali halusky s tvarohom a kyslou smotanou a k tomu acidofilne mlieko 😉
u nás dnes rýchlovka paradajková polievka a rezance s tvarohom 🙂
u nas dnes bravcove rezne, nove zemiaky s vnatkou, zeleninova polievka s domacimi slizami a babovka.
hovädzí vývar, kôprová omáčka, mäsko, knedľa. kávička a zmrzlinka 🙂 teraz už je všetko v brušku... 🙂
my sme dnes mali zeleninovu polievocku zo vcera a dnes som napiekla dukatove buchticky s vanilkovym pudingom a skoricovniky .
A na,olovrant som spravila domaceho milacika. Deti si svoju porciu s piskotkami a grankom uz dali,do brusiek.
My sme dnes mali kuraciu polievku tá už je aj na zajtra a pečené kurča na kapuste s zemiakmi a ked vylovím zas nejaké fotky z tohto týždna čo sme varili tak popridávam 😀
Ryba so zemiakmi poliate maslom a mrkvovo-jablkový šalát 🙂

@lucikatn prosim ta mozes sem dat recept na ten tvarohovy kolac s broskynami?