icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

macka23
18. máj 2014

Dievcata, dnes som skusila tento reept na kuarcie masko a vyyyyyborne, k tomu varene zemiaky a uhorkovy salat. Chapci moji si pochutili 🙂

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22141

wighy
18. máj 2014
m_ij_ka
18. máj 2014

naša večera obložená misa (malokarpatská saláma, šunka, syr, cherry rajčiny, paprika, vajíčka, klobáska) veka 🙂

mastulka
18. máj 2014

U nas bol dnes mexicky gulas s cestovinou

charllotte
18. máj 2014

@daniela09 dakujem, vyzeraju bajecne 🙂

charllotte
18. máj 2014

@mastulka receptik by bol? vyzera to mnamkovo 🙂 dakujem

lucikatn
18. máj 2014

@kuwait idem ho pridat do albumu 🙂

lucikatn
18. máj 2014

Na desiatu sme si spravili cerstvu stavu (cvikla,spenat,hruska,jablko a voda), obed - falosna hov.svieckova na prirodno. Na olovrant bol cokoladovy puding s piskotami a marhulovou presnidavkou no a nesmie chybat chlebik 😀

sharmana
18. máj 2014

Tak toto je dnešný pečený kapor na cesnaku, pridala som aj vývar so zeleninou.
A klasické české pečené buchty. K tomu som urobila aj zopár parených, tie sa však hned zjedli, tak som nestihla vyfotiť 🙂

libka1
19. máj 2014

grilovana zelenina, grilovana ryba, paradajkova polievka s parmezanom

m_ij_ka
19. máj 2014

naše raňajky žemle so syrom , šunkou, paprikou 🙂

tinaaa84
19. máj 2014

No my sme sa boli v sobotu najesť v reštike, nechcelo sa nám variť a včera som robila kuracie prsia plnené šunkou, syrom a kápiou a čevabčii a pečené zemiaky. Ako dezert bola jahodová dreň z čerstvých jahôd a ako inak so šľahačkou. A keďže jahody boli v akcii a mali sme ich veľa tak som urobila aj jahodové nanuky. Dnes budeme dojedať mäsko zo zemiakmi a možno niečo upečiem.

amdeis
19. máj 2014

Tak ako polievku mame hraskovy krem a na druhe domace celozrne tagliatele na cesnakovom oleji s troskou domacej sunky.

monacanka
19. máj 2014

tvarohovy kolac s ovocim

tinuskaha
19. máj 2014

dojedacky tekvicova kremova a pecene stehna mrkva a peceny petrzlen nove zemiaky k tomu + salat uhorkovy kompot (kto co chcel)a piekla som chlebik psenicno razny zajtra urobim hrncekovu vianocku

adawada
19. máj 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

u nas kelovy list plneny zbytkami z chladnicky 😀
http://www.sikovnamamina.sk/vegetarianske-recepty/

orchidea71
19. máj 2014

Krásny slnečny den 😀 😝 u nás porkova polievka palacinky s džemom domácim a poobbede moravske koáče neni čas robi sa v záhradke 😵 🙂 😝

lovely_choice
19. máj 2014

cestoviny s hribovo-smotanovou omackou 🙂

daniz
19. máj 2014

v piatok na večeru boli bryndzovo-zemiakové pirohy,
v sobotu bola karfiolová polievočka s krupicovými haluškami a lasagne s mletým mäskom
a v nedeľu sme mali PSP tak ako predjaedlo bola plnená tortila šalátom (ľadový šalát, cherry paradajky, morč. mäso, redkvička ) polieate hríbovou omáčkou, vývar z domácej kury a morč. krídla s domácimi rezancami a peč. haluškami, hlavné jedlo bolo hov.stroganov + ryža + americké zemiaky a zeleninový šalát, dezert bola čerešňová štrúdla a punčová torta a káva, syrové nite, jednohubky a pohár dobrého vínka keď všetci vypadli 🙂 a prácu dostala umývačka 😎 a najlepšia bola mäkučká postielka. 😉

lovely_choice
19. máj 2014

na olovrant vanilková pudingovo-mliecna ryza s hrozienkami

maminka2013
19. máj 2014

Dnes sa dojedalo zo vcera.. hovadzi vyvar so zeleninou a mrvenickou a kuracie prsia na prirodno s ryzou a broskynovym kompotom 🙂

sweetsuzi
19. máj 2014

Dievcata mam prosbu - mam stroj na zmrzlinu z Lidla a pri stahovani sa mi stratil manual - potrebovala by som vediet recept na nejaku ovocnu zmrzlinu ktory je tam uvedeny, mam totiz maliny, chcela som spravit zmrzku a neviem recept.... Vopred vdaka 😉

saxana36
19. máj 2014

Takze vcera salat s kozim syrom a slaninkou, dnes cicerova polievka( prvy krat som ju robila a aj jedla), grilovane kridelka,ryza a restovana pecienka a syn si robil cuketove lasagne, tvarohovo-ovocny pohar a zelatinovy kolac

katy1986
19. máj 2014

Ahojte kucháročky, potrebovala by som poradiť....urobila som veľa zemiakovej kaše včera, ešte aj dnes po dojedačkách toho tam zostalo.....hm, čo s tým? zmiešať s múkou, a urobiť pirohy, či šúlance? nikdy som to neskúšala, ....dakujem 🙂

saxana36
19. máj 2014

@katy1986 sulance,pagace

katy1986
19. máj 2014

@saxana36 dakujem ti krásne🙂 no teraz sa opýtam hlúpo, ale ako sa bude to pyré "správať" ako varené zemiaky? myslím tak, že určite tam bude treba viac múky, že?

loknicka
19. máj 2014

vcera zapecene cestoviny s mletym maskom a besamelom a zajtra zemiakovy privarok, koncom tyzdna bud leco alebo kuracie stehienka zapecene so smotanou 🙂

saxana36
19. máj 2014

@katy1986 ano bude redsie,tak daj viac muky

saxana36
19. máj 2014

@katy1986 alebo urob len posuch na plech a na to kyslu smotanu,mnam normalne som dostala chut,skoda ze nemam pyre