Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@veronicka12 ahoj, ja som zvykla robit len klasiku, vsetko dam na plech, zemiaky, na to kuracie prsia ochutene vegetou a na tie naukladam sparglu ( tu z flasky davam) a na vrch dam syr, vsetko zapecieme. rychle a jednoduche, ale ked da niekto nejaky iny, tiez privitam .
hmmm a nema niekto recept na kremovu polievku zo spargle??? nieco rychle a chutne??? 🙂
ja som dnes mala namiesto varenia upratovací deň 😉 ,dojedáme včerajšiu plnenú papriku a upiekla som bublaninu s broskynami a jahodami 😝
@meusicka Dakujem velmi pekne ja by som nejake take ze zapecene syrova omacka cez to a pod. Nic ma nenapada.Asi to urobim tak ako ked je s broskynou kuracie nevim help me.
Ahojte.
takže u nás minulý týždeň sme mali grilované krídla na kyslej kapuste preliate kyslou smotanou, zemiakový knedlík...
Dnes pre Vikinku prsíčko v cesnakovej marináde, zemiaky s vňaťou a jej obľúbená paradajka
Ja to isté, len prílohu zeleninový šalát s jogurtom...
A posledná fotka len tak, že a s jedlom sa dá hrať 😀 kuracie krídelko ako "strieľačka" 😀
No a dnes asi vecer nachystam bryndzove pyrohy a k tomu opekana slanina a smotana...mnam uz sa tesim 🙂
@denaalubos mnam 😉
manzel dnes pecie kuracie stehna + ryza a nejaky zeleninovy salat k tomu 😎 uz sa tesim
dnes salatova polievka (chcela som ju vyskusat) - bola super
chlebik s lososovou natierkou a na olovrant kokosove gulky z ovsenych vlociek
@lovely_choice mnaaam som aj zabudla na nu aj ja ju lubim..musim urobit...dik za tip 😉
krupicová kaša s grankom pre baby 🙂
@meusicka Ja robievma šparglovú polievku, inšpirovala som sa týmto receptom, no pridala som i 1 strúhanú mrkvu a 2 zemiaky, aby bola trošku hustejšia. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5744
@juranka ahoj, robila som podľa tohto super receptíku: http://raspberrybrunette.blogspot.sk/2014/05/p-... len do orechovej plnky som po vychladnutí ešte primiešala 150 g masla.. a do vanilkovej náplne som pridala puding uvarený v 300 ml mlieka s ´2 lyžicami cukru..
Ako robievate palacinky so špenátom zapekané,overené,,,je veľa receptov a chcem to skúsiť 😉
Ahojte dnes len hrachova s parkom a mrkvou 🙂 😝
ahojky
dnes hrachova kasa
zajtra pizza vseho druhu kupila som taniere na pecenie v lidli .. tuniakovo-zeleninova, pikantna, spenatova.. klasika sunkova...ja zboznujem mozarelovo rajcinovu... a este co dom dal 😎
dnes som uvarila šošovicovú polievku s domácou šunkou a bryndzové halušky 😉 a upiekla som punčový zákusok 🙂
@cestovatelkaandrea dufam ze to potom nebude u vas tak ako u nas ked moj manzel kacicu piekol 😀
dnes roztrielane spanielske vtaciky a paradajkova polievka 🙂
My dnes mame syrove halusky,kedze bryndzu nezozeniem,ale za to baby mam slovensku paprikuuuuu 😅 zajtra bude plnena paprikaaa aaaaaaaaaaaaaaa...tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ako malaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀
a este si idem dnes urobit dezert z pochutkovej smotany s piskotami a ovocim 🙂

dnes bola kremova hraskova polievocka, losos na masle so zemiakovou kasou a zeleninkou na masle, a akurat sa dopiekli syrovo-sunkove slimaciky z listkoveho cesta. 🙂
zajtra planujeme segedin s domacimi knedlami .... hadam sa vydari ak ocko postrazi deturence 😝