Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@levandullka teraz preháňaš 😉
škoda, že sa tu receptíky nezačali nejako písať ako kuchárska kniha🙂, bolo by to prehľadnejšie🙂
dnes kuraci paprikas a kolienka
dnes sme dojedali od vcera, vyvar, pecena kacica so zemiakmi, zajtra bude fazulova polievka na kyslo s domacou udeninou a ak sa mi bude chciet tak nieco sladke k tomu
Dnes kapustnica a bola vynikajuca - prinajmensom rok co som nejedla kapustnicu😇
Cesnakový chlieb s rajčinami 😉 na letné horúce dni ako stvorené, na večeru jeme toto:
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1354-ces...
naša večera chlebík vo vajci, kečup 🙂
@zklimekova ooooooo, Tvoja tortička je nádherná, možem si takú istú od Teba objednať o 2 roky? Možem IP? 😉
raňajky rohlík s maslom a džemom
@lululka555 Vôbec nie 😉
baby mam pliecko porposim nejake recepty co uvarit, dakujem
Baby ak mate nejaky suprovy recept na stroganov, alebo na nejake masko pecene v rure (mam v plane urobit nejaku plnku navrch a dat zapiect) sup sup s receptami, ideme v sobotu na party a bude tam do 10 ludi, potrebujem toho viac a nesiem to z domu rovno navarene... Vdakaaaaaaa 😎
bravčové na šampiňónoch s knedľou 🙂 sladké máme zo včera čerešničkové muffiny 😎
Mamule jahodova bublanina receptik dakovala
@monikaresovska ahoj ako si robila tu balkansku omacku na rybu?
@meinkonka tu je receptik🙂 http://www.dobroty.sk/recept/ryba-po-balkansky/...
raňajky: pšenový puding s černicami,
obed: zeleninová polievka zahustená vločkami, kuracie prsia s karfiolovou kašou,
večera: dojedá sa gulášová polievka, ale ja si dám asi len nejaký zeleninový šalátik 🙂
Ahojte babule. Prosim vas, potrebujem surne radu. Robim bazovy sirup, ma pohare od kecupov, ale viecka nie su velmi pekne. Podla vas pod ne mozem dat foliu, tu tenku potravinarsku? Ma sa to potom otocit hore spodkom a nechat vychladnut. Tak ci sa tym to "zavaranie" nepokazi. Dakujem
ŽIENKY.. milujem harulu... poznate niektora nejaky iny sposob okrem prazenia na oleji a aby clovek nemal potom tolko vycitiek ohladne kalorii 😀 Dakujem za kazdy tip..lebo tu mam kopec novych zemiackov a len tak uz po nich pokukujem 😀 😀
ahojte, takže po dlhšej dobe dnes máme mrkvovo-zelerovú polievku, cuketové zapekané cestoviny, a na večeru bude pizza, keďže budeme mať návštevu 🙂 a ešte bábovka zo špaldovej múky ako dezertík 😀

Polievka z listoveho spenatu a peceny pstruh v trube z varenymi zemiakmi s petrzlenovou vnatkou 🙂