icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

juranka
26. máj 2014

Polievka z listoveho spenatu a peceny pstruh v trube z varenymi zemiakmi s petrzlenovou vnatkou 🙂

lululka555
26. máj 2014

@levandullka teraz preháňaš 😉

lafamme
26. máj 2014

škoda, že sa tu receptíky nezačali nejako písať ako kuchárska kniha🙂, bolo by to prehľadnejšie🙂

googlinqa
26. máj 2014

dnes kuraci paprikas a kolienka

katkas1
26. máj 2014

dnes sme dojedali od vcera, vyvar, pecena kacica so zemiakmi, zajtra bude fazulova polievka na kyslo s domacou udeninou a ak sa mi bude chciet tak nieco sladke k tomu

prasiatko30
26. máj 2014

Dnes kapustnica a bola vynikajuca - prinajmensom rok co som nejedla kapustnicu😇

slimstar
26. máj 2014

Cesnakový chlieb s rajčinami 😉 na letné horúce dni ako stvorené, na večeru jeme toto:
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1354-ces...

m_ij_ka
26. máj 2014

naša večera chlebík vo vajci, kečup 🙂

katja78
26. máj 2014

@zklimekova ooooooo, Tvoja tortička je nádherná, možem si takú istú od Teba objednať o 2 roky? Možem IP? 😉

m_ij_ka
27. máj 2014

raňajky rohlík s maslom a džemom

levandullka
27. máj 2014

@lululka555 Vôbec nie 😉

traffic
27. máj 2014

baby mam pliecko porposim nejake recepty co uvarit, dakujem

reni1512
27. máj 2014

Baby ak mate nejaky suprovy recept na stroganov, alebo na nejake masko pecene v rure (mam v plane urobit nejaku plnku navrch a dat zapiect) sup sup s receptami, ideme v sobotu na party a bude tam do 10 ludi, potrebujem toho viac a nesiem to z domu rovno navarene... Vdakaaaaaaa 😎

tinaaa84
27. máj 2014

Dnes budem variť granadír a včera som piekla špaldové lekvárové taštičky (len sa po nich zaprášilo), a dnes asi upečiem slaný koláč.

ivushqa
27. máj 2014

bravčové na šampiňónoch s knedľou 🙂 sladké máme zo včera čerešničkové muffiny 😎

veronicka12
27. máj 2014

Mamule jahodova bublanina receptik dakovala

meinkonka
27. máj 2014

@monikaresovska ahoj ako si robila tu balkansku omacku na rybu?

peanutslm
27. máj 2014

@tinaaa84 môžem poprosiť recept?

tinaaa84
27. máj 2014

@peanutslm na čo konkrétne? 🙂

mili7
27. máj 2014

raňajky: pšenový puding s černicami,
obed: zeleninová polievka zahustená vločkami, kuracie prsia s karfiolovou kašou,
večera: dojedá sa gulášová polievka, ale ja si dám asi len nejaký zeleninový šalátik 🙂

ellit
27. máj 2014

🤐
@tinaaa84 prosim davala si uz sem recept na tie spaldove tasticky? dakujem krasne

tinaaa84
27. máj 2014

@ellit jasné, nájdeš ho v mojom albume a robila som z toho cesta Špaldové lekvárové rožky a špladový lekvárovo-škoricový pletenec alebo skús špaldové buchtičky, je to podobný recept, z oboch chutia super

susann83
27. máj 2014

Ahojte babule. Prosim vas, potrebujem surne radu. Robim bazovy sirup, ma pohare od kecupov, ale viecka nie su velmi pekne. Podla vas pod ne mozem dat foliu, tu tenku potravinarsku? Ma sa to potom otocit hore spodkom a nechat vychladnut. Tak ci sa tym to "zavaranie" nepokazi. Dakujem

ellit
27. máj 2014

@tinaaa84 vyskusam, uzasne kolko veci tam mas zo spaldovej muky. Dakujem velmi 🙂

tinaaa84
27. máj 2014

@ellit Ja pečiem už asi rok iba zo špaldovej múky či už slané alebo sladké, ale fotiť som to začala iba nedávno. Dokonca v nedeľu som robila sviečkovú a troška som ju zahustila špaldovou bielou múkou.

ivanagumy
27. máj 2014

@susann83 my sme robili bazový sirup minulý týžden...nesterelizovala som ho, ja som dávala do fliaš od alkoholu. Recepty sú rôzne, každý robí inak, ale myslím, že sterilizovat a teda ani otáčat "hore hlavou" nemusíš. Potr.foliu kludne daj, ak máš viečka nepekné 🙂

bambina78
27. máj 2014

ŽIENKY.. milujem harulu... poznate niektora nejaky iny sposob okrem prazenia na oleji a aby clovek nemal potom tolko vycitiek ohladne kalorii 😀 Dakujem za kazdy tip..lebo tu mam kopec novych zemiackov a len tak uz po nich pokukujem 😀 😀

zuzub
27. máj 2014

ahojte, takže po dlhšej dobe dnes máme mrkvovo-zelerovú polievku, cuketové zapekané cestoviny, a na večeru bude pizza, keďže budeme mať návštevu 🙂 a ešte bábovka zo špaldovej múky ako dezertík 😀

nivi
27. máj 2014

@bambina78 ved do plechu a sup do rury. nasa babka inak ani nerobila.