Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes varíme, keďže máme radi špagety - tak dnes budú boloňské 🙂
dnes som varila salatovy privarok a zemiakovu kasu malej chutilo 🙂 som rada
zeny taka som nasrata ale taka, od 8 rana mi na sporaku vrie fazula a stale tvrda a to bola celu noc namocena, mozem ju smarit do hajzla a jest budeme nic dnes 😠 ☹
@katkas1 nebola stará?
@adulka1979 no zjavne dali storocnu do sacka, kupovala som ju teraz a v zaruke je este dlho, ale co napchali do sacka 😠
však toto, a na obal sa dá napísať hocičo... ja varievam v tlakovom hrnci a mám ju hotovú za 20-30 minút 🙂
@adulka1979 ja casto varim taketo polievky a uz sa mi toto asi 2x stalo ale boli to tie drahe fazule tak uz niekolko rokov kupujem v tescu tie ich a sosovicu a hrach a toto sa mi stalo prvykrat, este ze som aspon pernik upiekla, ale musim rychlo nieco vymysliet
tak ja vôbec netuším čo urobím na večeru, asi paradajkovú kapustu so zemiačkom.
Dnes feniklovo-mrkvova z mrazakovych zasob a cukinovo-zemiakovy privarok,s chlebom a vajickami -slepacie i prepelicie.
Ahojte dneska spagetky s tuniakovou omackou a kukurickou 😵
Baby robili ste niektora lekvar-dzem v pekarnicke ? Dakujem za kazdu radu, mam rebarboru 🙂
hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, zo včera dojedáme makové slíže 🙂
zemiakove placky z ovsenych vlociek s kapustovo-mrkvovym salatom
Hubová praženica so šunkou a syrom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/998-hubo...
Ja som dnes robila cestoviny vrtulky s praradajkovou omackou z cerstvych paradajok, oliv. Oleja, byliniek a posypane syrom 🙂
Baby tak dnes som nevarila,rano sme boli na jahodach tak som len objednala pizzu.Zavarila som 16-05l poharov,zamrazila niekoľko teglígov a teraz idem variť džem z 5kg,vysľahala som jahody s jogurtom a bude večera a zajtra jahodove knedle z odpalovaneho cesta 🙂
naša večera musli s mliekom 🙂
ahojte, u nas dnes fazulova s parkom 🙂 a hrubými rezancami, no super bez prace vecera .... zaobisli sme sa bez zasmazky a aj parok je vlastne sojovy vyrobok 🙂 🙂 🙂 ach decka sa napchavali ....
zajtra cicerova s karfiolom a palacinky, podla spanku najmladsieho spolubyvajuceho, ale plnit sa budu jahodkami a mascarpone 🙂
ahojte, dlho som tu nebola, neskutočné dobrotky , lakocinky ste napiekli a navarili.
Moja pavlova torta skončila miernym neúspechom, tak sme ju dali zamraziť a keďže sme ochoreli , tak na nás čaká v mraziaku xixixiixi. ostatné sa podarilo. Môj mm si vymyslel miesto koláčov a zákuskov, veľkú ovocnú misu a roztopenú čokoládu, čo sa stretlo s veľkým úspechom tak u dospelých ako aj hlavne u detí. Naposledy som varila zemiakové knedlíčky a šúlance s kyslou kapustou a pečenou špekáčkou, polievka bola zelerová krémová s tarhoňou , piškótový koláč s jablkami a banánovým pudingom s grankom a kysnutý koláč s mrazenými slivkami a marhuľami s drobenkou. momentálne mám načas iné pracovné zaradenie, tak sa tak nestíham v kuchyni zdržiavať a čuduj sa svete , že doma zistili, že tá zázračná víla, čo u nás všetko upratala, oprala a navarila sa zrejme od nás odsťahovala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@bambina78 ahoj 🙂 ja robím haruľu takto -
zemiaky, vajíčko, cibuľa, soľ, korenie (štipka), 2 lyžice hl. múka, 2 lyžice olej - toto dávam, keď robím na panvici, nemusíš už mastiť, keďže dám trocha oleja do cesta,
ak robím na plechu - tak do cesta olej nedám, ale troška vymastím pekáč masťou, nie na hrubo, len tak, aby sa rátalo a aby sa neprilepila - nie je mastná 🙂