Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
http://www.citylife.sk/festival/gurman-fest-bra...
ktore to mate blízko-vždy super akcia 🙂
@womankc nabudúce sa podarí...najlepšie je ju v jeden deň urobiť a aj zjesť...a úspech je zaručeny
ahojte...Ja som dnes nevarila 😝 aj ked som mala mäsko v chladničke a na pláne urobiť mexický gulášik s basmati ryžou,ale mm bol doma tak sme behali celý deň,zajtra sa polepším 😉
dnes som len piekla jaternicu, zajtra nic idemem poobde k svokrovcom a tam budu zemiakove placky s maskom a hranolkami, ja zbuchnem asi muffiny
v stredu sme mali hrachovú polievku so zeleninkou, francúzske zemiaky, dnes cuketová krémová polievka s opečeným chlebíkom, šošovicový prívarok, klobáska alebo vajíčko, chlieb 😉
@verka18567 Recept mozem poprosit? Dakujem
@lanczi Ahnj tento recept sem dala firstbaby niekolko stranok dozadu.🙂🙂
brokolicová krémová polievka a francúzske zemiaky 😉
naše raňajky chlieb, nátierka z nivy, paprika, čaj 🙂
my dnes nevarime lebo nasa slecna bude mat v sobotu 4 roky tak robime detske party tak len bude pizza a take blbosti, mam postarane 😉
@lululka555 no však hej, ja som ju plnila asi tak okolo deviatej , o desiatej sme mali už odchod,ale trvalo to dve hodiny a teda potom sme mali ešte obed takže sme domov prišli cca o pol druhej?? ani neviem. Inak chuťovo super, nabudúce vyskúšam tak pol hoďku pred podávaním dať
Ahojte. Myslite ze mozem dat do bazoveho sirupu namiesto normalneho cukru aj trstinovy cukor?
Hraskova polievka, knedlik, kôprová omáčka a fasirka 🙂
dievcata, nemate nejaky dobry osvedceny recept na ovocne gulky? dakujem 😉
kedže sme pred výplatou tak vyjedáme špajzu a mrazák takže bravčové na smotane s kolienkami/vrtulami 😀
@ivanajelinek ja si myslim ze mozes, aj som citala tu v nejakom fore, ze baby davali
Baby, tak robila som ten bazovy sirup, kvety som neumyvala ale nechala som to potom prevarit, naplnila som do flias, otocila opacne a zabalila do deky, nechala vychladnut. Teraz som to vybrala a su tam take divne usadeniny, a co som mala na linke na vrchu sa mi urobila plesen :( Co teraz??
Prave sa dopiekol dvojfarebny kolac so salkom - tenkrat poprve 🙂 Pojdem manzelovi odniest na domcek a taktiez svagrovcom, svokrovcom a nasim - a mne zostanu odrezky 😀
@silvinuska6 ako robíš Prosím tu roládu?
dnes langoše .cesnak ,tatárka ,kečup .Ja ich robím zo zemiakového cesta .Zostala mi zemiaková kaša ,tak ju dala do cesta ,a cesnak pridávam tiež aspoň tri strúčiky ,keď deti ho nechcú 🙂
brokolicová krémová polievka, zemiaková kaša s fašírkami, uhorkový šalát 🙂

naša večera musli s mliekom