icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
29. máj 2014

naša večera musli s mliekom

titkovamiriam
29. máj 2014

http://www.citylife.sk/festival/gurman-fest-bra...

ktore to mate blízko-vždy super akcia 🙂

verka18567
29. máj 2014

Ahojte tak tu sa da velmi inspirovat z receptikov.dnes cesnakova so zeleninou a syrovymi knedlickami.je to mnamka🙂 😵

siska53
29. máj 2014

Draheho vecera cesnacka so syrom a krutonmi a tvarohov-jahodove gulky so spaldovej a ovsennej krupice s makom. Gulky budu pre nas na zajtra a planujem karfiolovu polievku so syrovymi gulkami.

lululka555
29. máj 2014

@womankc nabudúce sa podarí...najlepšie je ju v jeden deň urobiť a aj zjesť...a úspech je zaručeny

lululka555
29. máj 2014

ahojte...Ja som dnes nevarila 😝 aj ked som mala mäsko v chladničke a na pláne urobiť mexický gulášik s basmati ryžou,ale mm bol doma tak sme behali celý deň,zajtra sa polepším 😉

katkas1
29. máj 2014

dnes som len piekla jaternicu, zajtra nic idemem poobde k svokrovcom a tam budu zemiakove placky s maskom a hranolkami, ja zbuchnem asi muffiny

zklimekova
29. máj 2014

v stredu sme mali hrachovú polievku so zeleninkou, francúzske zemiaky, dnes cuketová krémová polievka s opečeným chlebíkom, šošovicový prívarok, klobáska alebo vajíčko, chlieb 😉

lanczi
29. máj 2014

@verka18567 Recept mozem poprosit? Dakujem

siska53
29. máj 2014

@siska53 oprava!!!! ZO spaldovej...pisala som rychlo a utekala prec..

verka18567
29. máj 2014

@lanczi Ahnj tento recept sem dala firstbaby niekolko stranok dozadu.🙂🙂

mami.sk
29. máj 2014

brokolicová krémová polievka a francúzske zemiaky 😉

m_ij_ka
30. máj 2014

naše raňajky chlieb, nátierka z nivy, paprika, čaj 🙂

bronia13
30. máj 2014

my dnes nevarime lebo nasa slecna bude mat v sobotu 4 roky tak robime detske party tak len bude pizza a take blbosti, mam postarane 😉

tinaaa84
30. máj 2014

Ja som včera robila fazuľovú nakyslo a ako dezert špaldový salkovo-kokosový koláč. Polievku máme aj na dnes a ešte niečo vymyslím.

womankc
30. máj 2014

@lululka555 no však hej, ja som ju plnila asi tak okolo deviatej , o desiatej sme mali už odchod,ale trvalo to dve hodiny a teda potom sme mali ešte obed takže sme domov prišli cca o pol druhej?? ani neviem. Inak chuťovo super, nabudúce vyskúšam tak pol hoďku pred podávaním dať

ivanajelinek
30. máj 2014

Ahojte. Myslite ze mozem dat do bazoveho sirupu namiesto normalneho cukru aj trstinovy cukor?

eva7780
30. máj 2014

Hraskova polievka, knedlik, kôprová omáčka a fasirka 🙂

mizulienka
30. máj 2014

dievcata, nemate nejaky dobry osvedceny recept na ovocne gulky? dakujem 😉

rosannar
30. máj 2014

kedže sme pred výplatou tak vyjedáme špajzu a mrazák takže bravčové na smotane s kolienkami/vrtulami 😀

susann83
30. máj 2014

@ivanajelinek ja si myslim ze mozes, aj som citala tu v nejakom fore, ze baby davali

susann83
30. máj 2014

Baby, tak robila som ten bazovy sirup, kvety som neumyvala ale nechala som to potom prevarit, naplnila som do flias, otocila opacne a zabalila do deky, nechala vychladnut. Teraz som to vybrala a su tam take divne usadeniny, a co som mala na linke na vrchu sa mi urobila plesen :( Co teraz??

firstbaby
30. máj 2014

Prave sa dopiekol dvojfarebny kolac so salkom - tenkrat poprve 🙂 Pojdem manzelovi odniest na domcek a taktiez svagrovcom, svokrovcom a nasim - a mne zostanu odrezky 😀

firstbaby
30. máj 2014
levandullka
30. máj 2014

Niešo z posledných dní - grilovaná zelenina s duseným baby špenátom a parmezánom, domáca špaldová pletenka s paradajkovým šalátom a vajíčkom a pečená cuketa v syrovom cestíčku 🙂

petuscha
30. máj 2014

@silvinuska6 ako robíš Prosím tu roládu?

katkas1
30. máj 2014

fazulova polievka na kyslo, zostane aj na zajtra a mufiiny, vnutri nutela, na vrchu cokolada a nutela, slahacka na zelanie dcery, je taky isty mlsak ako jej rodicia 😀

adulikka
30. máj 2014

dnes langoše .cesnak ,tatárka ,kečup .Ja ich robím zo zemiakového cesta .Zostala mi zemiaková kaša ,tak ju dala do cesta ,a cesnak pridávam tiež aspoň tri strúčiky ,keď deti ho nechcú 🙂

m_ij_ka
30. máj 2014

brokolicová krémová polievka, zemiaková kaša s fašírkami, uhorkový šalát 🙂

mastulka
30. máj 2014

Cicerova polievka, cestoviny s kur. Masom, syrovou omackou (niva, syrokrem) a kukuricou