Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes urobím lángoše, alebo pizzu
jahodova sezona dnes pecieme
http://recepty.vareni.cz/nadychany-jahodovy-kol...
Pekný piatok žienky, dnešný obed - kuskus so zelenou cibuľkou, a k tomu marinované tofu s orestovanou na rezance pokrájanou červenou paprikou a posypané balkánskym syrom.
Žienky, dajte typy čo upiecť do formy v tvare srdca. Kúpili sme ju švagrinej na narodky - priala si ju a chceli by sme jej ju darovať aj s nejakým sladkým prekvapením, ale nič na nenapadá. Nechcem tortu, skôr nejaký koláč. Napadol ma len chinois...
@bambina78 ak myslíš toto tak to su muchotrávky z vajíčok 😀
@petuscha vezmete si panvicu na nu date olej do toho pridate cibulku oprazite, do misky si nakrajate rozky na male kocky (popripade zemle) a pridate vajicka na 1 rozok jedno vajičko potom k tomu pridáte tu oprazenu cibulku s olejom pridate cierne korenie vegetu ak mate čerstú vňať dodá to farbu peknu a vônu :D ... zabalíte to do alobalu ako na fotke a dat do hrnca varit ja varím 15 minut z jednej a 15 z druhej strany nakolko sa neponorí celá ale robim maličku len zo 4 rožkov 😀 😀 😀
ahojte dievcata, cim to moze byt, ze buchty na pare mam take scvrknute 😕
nemoze to byt aj tym, ze som ich nechala prilis dlho podkysnut?
Dnes paradajková polievka a kuracie prsia s baby mrkvou a hraškom s ryžou a jahodový koláč s posýpkou
@silvinuska6 ona myslela asi tu v potravinovej folii ku kurčaťu 😉
Ahojte 🙂 dnes mexický gulášik,basmati ryža a strúhaný syr. Varili sme spolu s polovičkou 😵
@mizulienka ja ich mám niekedy také ,ked ich dlhšie parím
@mizulienka Počas parenia ich nesmieš odkrývať a nazerať na ne. Vtedy sa ti tak scvrknú.
@hyta neodkryvala som ich vobec, az po uplynuti 10 minut, ked som ich vyberala
@lululka555 hmm nemyslim, ze som ich dlho parila, neviem, cim to teda bude
naša večera cestoviny so šunkou, paprikou, kukuricou, syrovou omáčkou

@levandullka ako si prosim ťa robila tu cuketu?