icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tortelinka
30. máj 2014

@levandullka ako si prosim ťa robila tu cuketu?

daniz
30. máj 2014

dnes urobím lángoše, alebo pizzu

daniz
30. máj 2014

@susann83 to asi nie je pleseň, to by tak skoro nebolo. To je zrazený peľ, buď ho rozhrkaj, alebo po otvirení odlej. 🙂

erulka77
30. máj 2014
komplikovana
30. máj 2014

Pekný piatok žienky, dnešný obed - kuskus so zelenou cibuľkou, a k tomu marinované tofu s orestovanou na rezance pokrájanou červenou paprikou a posypané balkánskym syrom.

luciok
30. máj 2014

Žienky, dajte typy čo upiecť do formy v tvare srdca. Kúpili sme ju švagrinej na narodky - priala si ju a chceli by sme jej ju darovať aj s nejakým sladkým prekvapením, ale nič na nenapadá. Nechcem tortu, skôr nejaký koláč. Napadol ma len chinois...

silvinuska6
30. máj 2014

@bambina78 ak myslíš toto tak to su muchotrávky z vajíčok 😀

silvinuska6
30. máj 2014

Kačacie prsia so šampionovou omačkou a zemiaky na platky od mojho drahého skvelá večera

silvinuska6
30. máj 2014

pikantné špagetý ala môj drahý

silvinuska6
30. máj 2014

pečený miix ako to ja volám že čo chladnička dala 😀 😀 😀 len všetko nakrajam a dam spolu piecť

silvinuska6
30. máj 2014

zajac na zelenine

silvinuska6
30. máj 2014

kura s olomovskými syrečkami a celozrnými cestovinkami

tilda
30. máj 2014

@daniz ahoj,prosim ta,mas nejaky super recept na langose?🙂

silvinuska6
30. máj 2014

piekol môj drahý plnené nutelou

dorotka2013
30. máj 2014

U nás dnes zapecene spenatove lasagne s kuracinkou a sampinonmi a bábovka s tvarohom (lasagne ešte nie sú zapecene 🙂)

silvinuska6
30. máj 2014

@petuscha vezmete si panvicu na nu date olej do toho pridate cibulku oprazite, do misky si nakrajate rozky na male kocky (popripade zemle) a pridate vajicka na 1 rozok jedno vajičko potom k tomu pridáte tu oprazenu cibulku s olejom pridate cierne korenie vegetu ak mate čerstú vňať dodá to farbu peknu a vônu :D ... zabalíte to do alobalu ako na fotke a dat do hrnca varit ja varím 15 minut z jednej a 15 z druhej strany nakolko sa neponorí celá ale robim maličku len zo 4 rožkov 😀 😀 😀

saxana36
30. máj 2014

Streda karfiol, stvrtok krkovicka s ryzou a dnes brokolicovy den

mizulienka
30. máj 2014

ahojte dievcata, cim to moze byt, ze buchty na pare mam take scvrknute 😕
nemoze to byt aj tym, ze som ich nechala prilis dlho podkysnut?

lydia22
30. máj 2014

Dnes paradajková polievka a kuracie prsia s baby mrkvou a hraškom s ryžou a jahodový koláč s posýpkou

lydia22
30. máj 2014

@silvinuska6 ona myslela asi tu v potravinovej folii ku kurčaťu 😉

lululka555
30. máj 2014

Ahojte 🙂 dnes mexický gulášik,basmati ryža a strúhaný syr. Varili sme spolu s polovičkou 😵

lululka555
30. máj 2014

@mizulienka ja ich mám niekedy také ,ked ich dlhšie parím

hyta
30. máj 2014

@mizulienka Počas parenia ich nesmieš odkrývať a nazerať na ne. Vtedy sa ti tak scvrknú.

mizulienka
30. máj 2014

@hyta neodkryvala som ich vobec, az po uplynuti 10 minut, ked som ich vyberala

@lululka555 hmm nemyslim, ze som ich dlho parila, neviem, cim to teda bude

m_ij_ka
30. máj 2014

naša večera cestoviny so šunkou, paprikou, kukuricou, syrovou omáčkou

jumama
30. máj 2014

@zuzub aj ja taky chcem! 🙂 u nas bazova malinovka je oblubena, aj nam starka robila uz tento rok, z bazovych kvetov, ale toto ake dobre riesenie vyzera byt...

raza
30. máj 2014

@firstbaby prosím ťa, je tam nejak cítiť to salko? myslím, či je ten koláč niečím iný.. nie je suchý?

raza
30. máj 2014

@tinaaa84 môžem poprosiť recpt na ten koláčik? a ešte sa spýtam, kde kupuješ kokos? možno sa pýtam hlúpo, ale minule som kúpila v tescu 3 balíky, aj sa mi zdal nejaký predražený, no a piekla som z neho vela druhov na velkú noc a chutil otrasne, všetko mi pokazil 😠 😖

tajka1986
30. máj 2014

@susann83 kdesi som prave citala ze je dobre po naliati sirupu do flase navrch kvapnut trosku vodky aby sa plesn neurobila

susann83
30. máj 2014

@tajka1986 😀 😀 dobreee Najblizsie vyskusam