Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
slepaci vyvar s rezancami, stavnaty kralik s novymi zemiakmi a hlavkovym salatom
dnes som varila hovadzie masko na sampinonoch, ryzu, uhorkovy salat a mrkvovu polievku
spagety s bolognesou, sparglova polievka a spargla cela so zemiakmi a sunkou.
Morčací vývar, ryža s hráškom, vyprážané kuracie rezne, rajčinový šalát.
Ahojte, u nás sme dnes mali zeleninovú polievku a bravovú krkovičku robenú ako ražniči, opečené zemiaky a šalát. Ku káve jahodová bublanina a dvojfarebná olejová bábovka.
My dnes smotanovo 🙂 bolo treba minut 2 smotany 🙂 kremova sparglova polievka s krutonmi,kolienka a svieckova s hov.maskom,poobede ceresnova bublanina 🙂
ahojte
dnes nedelka polievka, anglicky rozbif + pecene nove zemiaky so supkou a maslom petrzlen.vnatou + uhorkove tzatziky + salat z cerstveho spenatu 😅 mnam 😉
Dnes brokolicová polievka, francuzske zemiaky a na večeru vianočka
jaternicu a zemiakovu kasu🙂
My dnes rýchly obed v Ikea 😀 😀 😀 ....ale varila som na zajtra hrstkovu polievku, bravčové rezne na prírodno a tarhoňa a cvikla k tomu 🙂 🙂 🙂 mame čo jesť 2 dni 😎 😎
paradajkova polievka so syrom, vysmazany karfiol varene zemiaky, tatarka, ceresnova bublanina
večera pre moje baby puding s piškotami 🙂
u nas dnes zeleninova polievka s krupicovymi haluskami + domace rezance so sladkou kapustou 🙂
vcera hrachova polievka zo sucheho hrachu so slaninkou, zemiaky s kuracimi stehnami na sposob zivanskej
krehky hneceny kolac s makovo-jablnkovou plnkou
na obed pecena treska so zeleninou na pare poliata maslom
na olovrant ovsena kasa s makom (chuti ako rezance s makom 🙂)
na veceru sunkovo-sampinonova pizza s brokolicovym cestom bez muky
Dnešné pečene buchty sa rovno s plechu brali...načo na tanier 🙂
Dnes zapekane rezne a navrchu slaninka cibula uhorky k tomu kasa🙂
@lululka555 mnaaam, receptiiik prosiiiiim??? 🙂
Karfiolova polievka so syrovymi gulkami.
tofu v paradajkovej omacke a zemiakovo-cukinove placky so spaldovou mukou.
včera som piekla jednoduché, rýchle, ale super rafaelo rezy, dnes hovadzia polievka s rezancami, marinované bravčové masko, opekané zemiaky, uhorkový šalát, na zajtra máme morčacie rezne a spravím zemiakovú kašu, polievka bude tá dnešná 😉
Takže my sme mali včera hráškovú polievku z nového hrášku, pečené kura so slovenskou ryžou a uhorkový šalát (foto pridám neskôr) a dnes dojedáme. Na a naše víkendové snaženie-zas sme boli na samozbere jahôd 15 kg, lebo jahôd nie je nikdy dosť, urobili sme z nich aj dreň aj do sáčkov sme dali. No a po jahodách sme sa bavili lúskaním nového hrášku, bol perfektný, mala som problém niečo odložiť do mrazáku. Nepiekla som nič, nemala som náladu, lebo som včera absolvovala zubnú pohotovosť a trhanie zubu múdrosti.

špenátová polievka so špaldovými mrvančekmi, pečené zelerové hranolky, pečené paradajky...robím prvýkrtá, tak snáď budú mať úspech...a ešte sa poobede chystám na jablkovo tvarohovú štrúdlu...